Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
351
Favori
107.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne güzel olurdu be içime çekerdim o kokuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Sizin mesajınız halay bile çektiliydi galiba doğru muyum çok gulmustum kaç yıl geçmiş vay be.

Alıntıları Göster
    Hahaha oyleymis ben de hatirlamiyordum kac sene gecmis valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Kötü olmuş hocam keşke hemen ardından olayı telafi etmek için sert ve gür bir şekilde osurrrrrsaydınız
    devamlı ossuruyorum hocam ramazan davulu gibi aynı
  • UPdullahhh

• Yazacak yok mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • snapchat'de ss aldığımızda bildirim gittiğini bilmiyordum

gördüğüm bir sürü kızın resmini ss almıştım sonra sınıftan biri mesaj attı benim sevgilimin resimlerini niye ss alıyorsun diye orada öğrendim hesabı kuzenim kullanıyor o almıştır dedim

• Bakın çocuklar,
    Eskiden dh böyle bir yerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camdan bir kapı vardı. Ve kusursuz temizlenmişti. Hikaye bu kadar.
  • Up

• Bu konuyu hep okurdum lisedeyden,ne çabuk geçmiş be zaman,neyse bende anlatiym bari

Lisede ezgi diye bi kızdan hoşlanıyodum,popülerdi baya
    Aynı servisle okula gidiyoduk,bi gün sabah servise binerken ayağım takıldı komple yere yığıldım,üstüne bi de "noooooluyo lan" diye mal bi tepki verdim,
    Servis şoförü dahil herkes kendini parçaladı resmen gülmekten,bi de oturdum ciddi bi surat ifadesiyle bişey olmamış gibi yaptım falan hey Allah'ım ya
    Ah be ezgi,şimdi kimbilir nerdesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımlıbarış -- 25 Aralık 2021; 22:13:29 >
  • Matematik dersinde dalmışım,hoca bi anda 9 kere 7 diye sordu bana,kitlendim kaldım bi an
    Adımı sorsan söylememem o derece,şok olmuş gibiydim,bütün sınıf çıt çıkarmadan bana bakıyodu,
    Veee ben: 56...
    Evet,neden bilmiyorum ama o kadar bekleme süresinden sonra ağzımdan 56 çıktı,
    Sınıf gülmekten yerlere yatıyo,ezgiye ikinci kez rezil oldum en ön sırada oturuyodu...
    Yani hayat,sırf ben ezgiye bir gerizekalı gibi görünmem için herşeyi yaptı ya

• hayırlı osuruklar kanka.gece yarışa bindirmeyin olayı

• Zortt

1 ay öncesinde yakın kız arkadaşım bize geldi yanında arkadaşıyla beraber. Arkadaşı benden hoşlanıyormuş, ben de geldikleri sırada felo pksı atıyordum, kız sürekli bir şeyler konuşmaya çalışıyor fakat ben kaptırdım kendimi rolü almaya sonrasında kız yanaşmaya başladı elleşmeye falan başladı ben hala komut veriyorum, en sonunda kalkmıyor mu yoksa tatmin mi edemiyosun dediğinde discordda ses açıktı kısa süre sessizlik ardından utanarak kıza bakıp rolü düşüreyim biraz bekle dedikten sonra rol büyütücü mü diye sormuştu…

Bu olay esnasında klan başkanının eşi de discorddaydı, yengeye karşı ağır utanmıştım…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.