Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
351
Favori
107.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

Hocam niye hatirlatiyorsun tam unutmustum:D

Seninki yine iyiymiş, en azından bir daha görmeyeceğin birisi. Bak bu da benim ki

Bende üniversite 1. sınıfta olmuştu;

Bizim arkadaşa flash diski vermiştim, ş*re*fsiz gitmiş zorno izlemiş, bu arada da benim usb ye virüs bulaşmış, flashı ne zaman pcye taksam çıplak kadın resmi çıkıyordu, format da atamıyorumdum internet kafelerde (program vardı), birgün ödev var pcden kontrol edeceğim, çıktım okulun labaratuvarına, normalde kasalar hep sağ da olur ya bizim okulda soldaydı, bende el alışkanlığıyla pcnin başına geçip flashı taktım, elim mouse da ve resim çıkınca hemen kapatacağım, tabi aradan 30-40 snye geçti hala tık yok, sonra yandaki pcnin başındaki kız seslendi ve dönüp ekrana baktığım an yerin dibine girdiğim anla aynıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tangmuch kullanıcısına yanıt
    Efsaneee

• Bu çok iyidi

• Vay be eskileri gordum duygulandim

• efsane
  • Up

• Daha yeni kampüsün çimenlere yayılıp oturduk 5adım yanımızda başka kızlar var kızlara doğru bitane çocuk koşmaya başladı tam çimenin çamurlu olduğu alana gelince kardeşim yavaş dedim dinlemedi çamura düştü ağzı yüzü full çamur kızlar kahkaha attı çocuk hiç bişiy olmamış gibi kusura bakmayın arkadaşlarla iddiaya girdik isminizi öğrenebilirmiyim dedi kızlarda sinirlenip hayır dedi hala çocuğun yerine utanıyorum

• 2014teki mesajımı gördüm duygulandım up

• İş çıkış saatlerinde görmeye doyamadığım bir kız vardı, ara sıra başka istikametten giderdi. Yani elimdeki işi bitirip saniyelerle yarışırdım onu görmek için. Tabi o da benim farkında, ben sadece organik bir süreç içerisinde tenezzül edip onunla konuşmak istiyordum. Tabi oda bir kadın olarak çıtayı yüksek tutuyor, neyse bunun iki tane durumdan haberdar gıcık, nifak tohumu sokan arkadaşı var. Bunlarla gidip geldiği için kendimden ödün vermek istemiyordum, (yani senin bir değerin varsa, benimde var gibisinden). Gel git zaman bir iş çıkış saatinde, harekete geçtim yine farklı bir kapıdan çıkacaktı, tabi kestiremiyorum. İşi gücü bıraktım, beklemeye başladım derken bunun kem gözlü arkadaşı beni fark etti, gözümün içine bakıp öteki saz arkadaşıyla gülüşmeye başladı. Neticede niyetimi biliyorlardı ve o anda yakaladılar, gülüşe gülüşe gittiler. :(

• 10. sınıftayken beden dersinede bi arkadaş toka istedi, ben de verdim. Kız tokayı geri verdi ders sonu teşekkür etti, ben de üstüne sağol dedim. 1 saniyelik bakışmanın ardından ikimiz de güldük ama utandım yani

Ha bir de futbol oynarken penaltı oldu bize karşı. Üstteki bahsettiğim kız da oynuyordu o ders işte, 5 - 6 kişydik. Tabi ben hava atıcam ya kaleye geçtim. Bacakları falan kaleciler gibi açtım. Kız geldi topa bir vurdu top dümdüz bacaklarımın arasından geçti gol oldu. Bi baktım gülmeye başladılar. Baya rezil olmuştum oradakilere

• 1 civarı oldu bu olay yaşanalı.

Okulda TÜBİTAK fuarı olmuştu. Fuar bittikten sonra da AVM'ye gittik 7 kişilik grup ile beraber. 2 kız 5 erkek. Yemek falan yedikten sonra laser tage girelim dedik. Her şey son saniyeye kadar iyiydi. Süre dolduğu zaman aklıma bir mallık geldi ve oyun alanının duvarından destek alarak zıplayayım arkadaşı öyle vurayım diye düşündüm. Zıplamaz olsaydım. Tam ayağımı destek için duvara attım ve ÇAT diye bir ses. Duvarda delik. Ama ne delik. Benim ayağım 39-40 numara delik 50-55 arası bir şey. Kara delik resmen. O anda görevli oyunun bittiğini bildirmek için geldi bizi çağırdı. Ama herkes kendisini nasıl kasıyor gülmemek için. Ben de hemen telefona bakıp Skorları bana atarsınız ben acil kaçtıml diyip çıktım.

Ben AVM kapısında bunları bekliyorum. Bunlar çıkıp beni kapıda görünce başladık herkes kahkaha atmaya. Önümüzdeki seneye kadar o laser tage gitmemek gibi bir planım var beni bulmamaları için.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    8 yıl olmuş hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

8 yıl olmuş hocam.
    Vay be vay be 8 yıl. Bu arada o kız evlenmiş çocuğu olmuş. Biz duşta şarkılara devam
  • geçen sene ramazanın bi gününe kandil denk gelmişti. ben de iş çıkışı pastaneye gidip kandil simidi alayım dedim. oruçluydum ve inanılmaz bitkin bir durumdaydım gözlerimi bile açamıyordum. neyse girdim pastaneye, merhaba kandil simidi var mı diceme kalktım dedim ki merhaba iftar çadırı var mı
  • mavi jeansden kapri alcaktım girdim içeri merhaba kapri var mı dedim, kız dediki kaprilerimiz aşağıda, aşağıya inelim mi ? dedi bende cevap olarak dedim ki "var"
  • balkondan aşağı tükürcektim hani bazen tükürmek istersin de tükürüğün 10 metre uzar ya öyle uyuz anlardan biriydi, tükürüyorum uzadı uzadı teee yere deydi nerdeyse hala kopmadı bende kafamı sağa sola aşağı yukarı sallıyorumm füüüüüüü füüüüüüüüü diye üflüyorum gitsin diye, meğer ben bu özürlü hareketleri yaparken üst katımızdaki aşık olduğum kız beni izliyomuş, kız en sonunda dayanamyıp püfftt diye güldü, kafamı yukarı kaldırdım ve ağzımda tükürükle kızla göz göze geldim
  • kızlarla evde oturuyoduk ben bazen ses kaydını açıp salak salak şarkılar söylerim, bitane de sesi elektronik autotune yapan bir ses uygulaması var onunla aaaağğğğğğaaaauuuuaaağğ uuuu diye elektronik bi şekilde bağırarak ses kaydı almıştım. bu programın bi özelliği var hem ses kaydının elektronik halini hemde elektronik olmayan orjinal halini kayıt ediyor. kızda almış benim telefonu kurcalıyodu, 5 tane kız vardı ortamda ve nasıl bulduysa gitmiş o elektornik olmayan orjinal ses kaydımı son ses açtı AUUUĞĞĞUAUUAUUUUU AĞĞUUUUUUUUUUUUUUUUU diye bağırma sesim bütün odada yankılandı 45 dakka bana güldüler yerlerde yuvarlandılar ağladılar gülmekten ama ben nası yerin dibindeyim kıpkırmıızyım hayır yani mantıklı bi açıklaması da yok bu oolayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 24 Mayıs 2019; 14:30:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Vay be vay be 8 yıl. Bu arada o kız evlenmiş çocuğu olmuş. Biz duşta şarkılara devam

Alıntıları Göster
    Sizin mesajınız halay bile çektiliydi galiba doğru muyum çok gulmustum kaç yıl geçmiş vay be.

• İshaldim kızın yanında altıma kakamı yapnıştım

• Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş hocam keşke hemen ardından olayı telafi etmek için sert ve gür bir şekilde osurrrrrsaydınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.