Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
351
Favori
107.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şehrin ortasıydı hocam ve dükkan bile yoktu sadece evler vardı
  • Okulda bütünlemeye kaldım geçmiş yıllardaki öğrencilere sınavda hangi sorular çıkabilir diye sordum onlarda geçmiş yıllarda çıkan soruları söyledi sınıftaki kızlardan biri de bütünlemeye girecek bana da söyle dedi eve gidince soruları bulup telefonda söylerim dedim eve gidince aradım sırayla yazmaya başladı. Sorunun bir tanesi seleksiyon nedir idi soruları yazarken tekrarlayıp yazıyordu o sırada ereksiyon nedir demesin mi bit iki saniye ne diyeceğimi bilemedim utandım yok öyle değil seleksiyon nedir olacak dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laurin Klement

Okulda bütünlemeye kaldım geçmiş yıllardaki öğrencilere sınavda hangi sorular çıkabilir diye sordum onlarda geçmiş yıllarda çıkan soruları söyledi sınıftaki kızlardan biri de bütünlemeye girecek bana da söyle dedi eve gidince soruları bulup telefonda söylerim dedim eve gidince aradım sırayla yazmaya başladı. Sorunun bir tanesi seleksiyon nedir idi soruları yazarken tekrarlayıp yazıyordu o sırada ereksiyon nedir demesin mi bit iki saniye ne diyeceğimi bilemedim utandım yok öyle değil seleksiyon nedir olacak dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gendrya

Son karne günüydü. Sınıfın tüm kızları veda günü için toplanmıştı.

Arkadaşım güzel bi espri yaptı tam hatırlamıyorum şu an. Herkes hayvan gibi güldü, ben de ne zorum varsa cool takılmaya çalışıyorum.

Farklı olayım diye artistik bi gülüş yapayım dedim. Hani böyle bıyık altından gülenler olur ya. Onu yapayım derken burnumdan baloncuk çıktı, sümük balgam karışımı bi şey. Espriden çok bana gülmüşlerdi çok iyi hatırlıyorum.

• eski ortancalardan kullanıcısına yanıt
    Havada osurmak
  • Sinfita ders isliyorduk ben susadim yanimda da su yok koridordaki sebilden icip gelicem hocadan izin istedim vermedi yalvardim tamam 30 saniye veriyorum gelmezsen almam dedi ben kosarak cikicaktim tam siniftan arkadaslar su dokmus cikarken oyle bir kayip dustum ki rezaletti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın bir zamanda başıma gelen anımı anlatmak istiyorum.Yakın bir arkadaşımla bir avmde dolanırken kızları felan kesiyoruz.Güya tanışacağız ;) Güzel mi güzel bir kız yanımızdan geçerken ben arkadaşa "yahu Hacı mesela bu kız çok güzel.Nerelerde takılıyordur?" Diye sormuştum.Sonra nasıl olduysa kız o sıra durmuştu ve benim bu lafımı duymuş.Bana dönerek şehirdeki bir tiyatro kulübünün ismini verdi.O an baya utanmıştım.Ama kendisi gayet içten söylemişti bunu.Belkide yanımda arkadaş olmasa birşeyler olabilirdi ;)

Hikayenin sonunu merak edenler için anlatayım.O kulübe hiç gitmedim ama instagram sayfasını buldum.Hatta takipçilerden kızıda bulmuştum.Ama profiline girince 02.09.15 yazısını görünce üzülmüştüm.
  • Efsaneymiş cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise bir, İlk benden hoşanan, ama benin bir şey hissetmediğim ama oldukça alımlı bir kız tenefüste ben arkadaşlarla hararetli bir şekilde tartışırken. Ama nasıl tartışıyoruz birbirimiz boğazlıyacağız neredeyse. Arkadaş lavobo izini istiyor aradan bir taş çatlasa iki dakika geçiyor. Kız da arkamdan geliyor Omzuma dokunuyor Ayı oğlu ayı yani BEN bizim arkadaş sanıyorum kızı ve dönüp sinirle

' Lan biiip ayısı biip boğarım lan seni burada senin benn bi...'

Karşımdakinin arkadaş olmadığını anlıyorum bildiğin mavi ekran. Kız ağlayarak ayrılıyor sınıftan ve haftaya okuldan ayrılıyor başka okula geçiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • updullah konu efsane
  • Up. güzel konuya benziyor . Fırsat buldukça okurum bazı mesajları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiralıkbeyin

Bundan 9-8 yıl önce soğuk bir kış günü çok iyi hatırlarım.O zamanlar evimiz sobalı ve sadece oturma odasında soba kullanıyorduk.Oturma odasında yemek yer ve orada otururduk.O meşhur soğuk kış günlerin birinde dayımlar geldi.Her zaman ki gibi yemekler yendi, muhabbetler yapıldı ve her zaman ki gibi erken uykum geldi.Bundan sonrasını annemin, yengemin ve kız kuzenimin gözünden yazıyorum; ben her nasılsa uyuya kalmışım ve annem beni kendime odama götürmüş, yatırmış ve yorganı üstüme çekmiş.Akşamın bir saati kalkmışım ve tuvalete gitmişim ardındana da donu indirmişim fakat küçük tuvalatimi yapmamışım.Sonra direk dayımın, yengemin ve kız kuzenimin oturduğu sobalı oturma odasına gitmişim ve sobanın başında sürekli üşüyormuşum gibi bacaklarımı sıvazlamışım.Haliyle annem beni üşüyor sanmış ama ben ani bir hareketle sobaya işemişim işte o an sobanın işemem nedeniyle "cızzzzz" diye ses çıkarmasıyla uyandım fakat nerde olduğumu pek çözemedim nerdeyim gibi etrafa bakıyordum ve o an tablo şöyleydi; donlar aşağı inmiş, küçüklük el ile tutulu şekilde sobaya işeniyor, annem yanımda, şaşkın ve panik bir şekilde bana bakıyor, yengem ve kız kuzenim karşımda resmen kahkaha atarak gülüyor.İşte o aşırı utanç duytuğum tabloyu unatamam.Uyur gezerlik konuları ve utanç duyduğum anlar gelince hep bu anım akılma gelir.

nick-mesaj uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

Yıl oldu 2017 hala gülüyoz

• quote:

Orijinalden alıntı: adroid

quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

Yıl oldu 2017 hala gülüyoz

Hocam eskisiniz galiba. Yaş kaç sizin ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Lise bir, İlk benden hoşanan, ama benin bir şey hissetmediğim ama oldukça alımlı bir kız tenefüste ben arkadaşlarla hararetli bir şekilde tartışırken. Ama nasıl tartışıyoruz birbirimiz boğazlıyacağız neredeyse. Arkadaş lavobo izini istiyor aradan bir taş çatlasa iki dakika geçiyor. Kız da arkamdan geliyor Omzuma dokunuyor Ayı oğlu ayı yani BEN bizim arkadaş sanıyorum kızı ve dönüp sinirle

' Lan biiip ayısı biip boğarım lan seni burada senin benn bi...'

Karşımdakinin arkadaş olmadığını anlıyorum bildiğin mavi ekran. Kız ağlayarak ayrılıyor sınıftan ve haftaya okuldan ayrılıyor başka okula geçiyor.

Ulan yazık kıza be

• 10.sınıfa gidiyordum. Yaza doğru da bizim dersler boş olurdu genelde. Bahçeye indik arkadaşlarla voleybol oynamaya. Başka bir sınıftan birkaç kişi de derse girmemiş. Bizim arkadaşlar çağırdı onları da beraber oynayalım diye. Ben hem kilolu olduğum için hem de pek anlamadığımdan dolayı pas verip çekiliyorum kenara. Sen de vursana dedi pasörlük yapan kız. Benim de tam ergen zamanlarım olduğu için hemen atıldım tabi. Gerildim, topa vurdum. Kız tekrar topu kaldırdı. Koştum, zıpladım. Tam vuracaktım ki topu ıskalayıp yere yapıştım. O an orada olan herkes gülmüştü. Valla ne yalan söyleyeyim ben de bayağı gülmüştüm. Güzel günlerdi, insan özlüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 25 Mayıs 2017; 20:51:22 >
  • Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Boşver hocam yiğidin malı ortada olur

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Yanlış yere iniş yapmıştır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asker anımı anlatayım, kız yok ve ben değilim ama olsun.

Acemi birliğindeyim, ders sınıfları var. Sınıfta uzun boylu biraz saf çocuğun birine soru sordu bilemedi daha sonra bir zamanda yine toplandık yine bilemeyince çavuş kızıp ceza verdi. Sınıftaki yangın tüpünü ense tarafında tutup (halterciler gibi) çök kalk yapıyor. Bir kaç kere yaptıktan sonra tüpün pimi çıkmış herhalde bir sıktı fark etmeden iki saniyede bütün sınıf tüpün beyaz tozu dan oldu anlamadı bırakmadıda hemen, göz gözü görmüyor. Bütün herkes bem beyaz gülme krizine girdi. Çavuş ta komutan görüp kızmasın diye sınıfı kapattı kaldık biraz içerde. Tüp olayından çok çavuşun paniğine gülmüştüm, o anı yaşamanız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 6 Ağustos 2017; 23:23:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Hocam niye hatirlatiyorsun tam unutmustum:D

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.