Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
351
Favori
107.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7. sınıfa giderken iki tane kız benim arkamda yürüyordu biri yanlışlıkla ayağıma bastı bende çüş diyince arkamdaki kızlar gülmeye başladı tabi ben arkamdakilerin kız olduğunu bilmiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6. Siniftayim ergenlike gec girdim biraz kus tam kalkmiyor. Yanimdaki kizda cok guzel kiz ergen olduğu belli. Bu bacagini bana değdirmeye basladi. Basta bir sey demedim 1 bafta boyle devam etti. Sonunda bacagini dizimin ustune atinca kizi rezil etmek için elimi kaldirdim hocaya hocam bu arkadaş bacağını bacagimin ustune atiyor dedim. Hocada kadindi beni ayağa kaldırıp favorilerden cekip 2li kombolu tokat atmıştı. Okulda adim topa cikmisti. sonra taşındık baska yere gecen gunde bu kizi gordum konuştuk. Dedim ki senin yüzünden rezil oldum. Kizda sende hocaya soylemseydin dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samed Bey

quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

Yıl oldu 2013 hala gülüyoruz be bro

Yıl oldu 2014 hala gülüyoruz be bro

Yıl oldu 2015 hala gülüyoruz be bro

Yıl oldu 2016 hala gülüyoruz be bro

Yıl oldu 2017 hala gülüyoruz be bro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Samed Bey

quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

Yıl oldu 2013 hala gülüyoruz be bro

Yıl oldu 2014 hala gülüyoruz be bro

Yıl oldu 2015 hala gülüyoruz be bro

Yıl oldu 2016 hala gülüyoruz be bro

Yıl oldu 2017 hala gülüyoruz be bro

• Lise 3teyiz. Cok guzel bi hoca var bir daha ki derste onun. Arkadaslar hareket yapmaya basladi iste abaza donemlerimiz. Bende gaza geldim guldureyim sunlari diye 2 elimle gogus sıkma hareketi yaptim ronaldo gibi, o anda hoca gordu ve bayan bi hocaydi, o an ki seslenisini hic unutumam uzerine alindi heralde. Hocam yanlis anladiniz flaan diyorum sinif yarildi zaten. Allahtan hoca cok iyi biriydi benide severdi kizardi ama daha da acmadim konuyu batmayayim diye iyice :D

• Kızlı değil ama bende daha BUGÜN yaşadığım olayı anlatayım;

3 arkadaş yürüyoruz hava karlı falan o sırada muhabbet ediyorduk arkadaş telefondan bir şey gösterecekti durduk işte. Tam o sırada da arkamda bi adam varmış biz yolun ortasında durunca geçemedi arkamdan 2-3 kere pardon dedi bende arkadaşlarıma o ses ne lan diyip gülüyorum sonra adam yanımızdan geçip gitti biz de arkada çıldırıyoruz.
  • O kadar guldum aksam basima geldi otobuste akbil yerine multi net karti okutmusum rezil oldum otobuste
  • Kızı yemeğe götürdüm (pek tanımam ilk buluşmamızdı) ben öderim diye ısrar ettim kız kabul etti gittim kasaya attım eli cebe çat cuzdan yok bastım kufuru kız masada bekliyo baktım bu bana bakmıyo liselerde farklı koşarak kaçtıydım sonra arkadaşla felan soruşturdum beni hiç sormamış adam adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Kızı yemeğe götürdüm (pek tanımam ilk buluşmamızdı) ben öderim diye ısrar ettim kız kabul etti gittim kasaya attım eli cebe çat cuzdan yok bastım kufuru kız masada bekliyo baktım bu bana bakmıyo liselerde farklı koşarak kaçtıydım sonra arkadaşla felan soruşturdum beni hiç sormamış adam adam

• Sınav için sabah erkenden kalkmış saçını yapıyordu bende fokur fokur uyuyordum ve zooortttt diye osurdum ama öyle böyle değil bütüm aprtman duyacak şekilde hayatımda bir kere daha öyle ses çıkaramam neyseki sadece güldüğünü duydum :) sonra hiçbişey yokmuş gibi davrandı felan ama ben baya rezil hissetmiştim :)
  • Bu sene oldu çok rezil olma değil de öyle yani.

Beden dersindeyiz bir kız da bizle beraber oynuyor.Sonra penaltı oldu kız karşı tarafta penaltı kullanacak.Ben de dedim ki kaleye geçeyim de şunu kurtarayım havalı gözükürüm falan

neyse sonra kız geldi ben böyle Neuer gibi bekliyorum topu kız topa bir vurdu top dümdüz gidiyor benim bacak arası açık tabi top ordan kaleye bir girdi maçtaki herkes gülüyor tabi ben de güldüm napacam
  • Beden Eğitimi dersindeyiz hoca ortaya geçti kızlı erkekli tüm sınıfa agrostik haraketler yaptırıyor falan. O aralarda yaza girme aşamasındayız havalar sıcak benim altımda külot, boxera dair hiçbir şey yok. Şu iki eli arkada bağlayıp esneme hareketi var bilirsiniz. Onu yaparken benim çavuş net bir şekilde meydana çıkmış, belirgin oluyor. Hoca da bana doğru bakıyordu ben olayı kavrayamamıştım daha. Baktım arkadaşlar gülüyor falan, kızlar da bi yandan sırıtıyor. Ben hala olayı çözememiştim. Sonra tüm sınıf dağılırken arkadaşım söyleyince o kadar utanmıştım ki top oynama hevesim kalmamıştı. Bi yandan da diğer arkadaşlarim erkeğin malı meydanda olur diyip teselli ediyorlardı. O gün kenara çekilip maçı izleyebilmiştim sadece.
  • Bir arkadaşım vardı bayağı samimiyiz. Dedelerimiz tanışır o derece eski ve samimiyiz. Bu bir gün bayagi sinirlendirdi beni sonra kız mesaj attı. Karıştı ortalık. Sonra kime yazdığımı unuttum.

Sen tam 5 sayfa küfür ettim. Normalde küfür eden biri de değilimdir. Ama çocuğun ağzından girip burnundan çıkmıştım. Sen bu mesajı gönder kıza. Gelen cevap "ben seni tanımamışım"

Sonra bu gazla çocuğu telefonla arayıp sövmüştüm.
  • tangmuch kullanıcısına yanıt
    Yemin ederim gözlerim yaşardı
  • Antifa_ultra A kullanıcısına yanıt
    Yıl oldu 2018 hala gülüyoruz be bro
  • Trabzon havaalanında rusça konuşan bir kıza taş gibi falan dedik,kız dönüp keşke biraz daha kibar bir şekilde bana söyleyebilseydiniz bunları dedi
  • kaç yıl olmuş ama ne zaman bu konuyu okusam gözümden yaş gelir. en kötüsüde benim hiç böyle anılarım olmadı saman gibi bir lise hayatı geçirdim.
  • Orta sondayım kızlar voleybol oynuyor biz de arkadaşlarla topları kaçınca dikiyoruz veya birbirimize atıyoruz.

Arkadaşlarla 4 kişilik bir grubumuz vardı.2 si gitti biz ikimiz çok sıkıldık.

Neyse "Ulan yeter artık ben topu dikecem" dedim.

Demez olaydım.Topu aldım tam dikerken top ayağıma çarpıp yere düşmesin mi?Herkes bana "Mal! Gerizekalı! Diye bağırıyordu.O an var ya nasıl bir his anlatamam.Kaçmak istedim kaçamadım.O an biri beni vursun diye yalvarıyordum içimden

Baya bi esprisi olmuştu bu olayın

Sonra tekrar denedim yine dikemedim.Sonra arkadaşlar gazı bi verdi.Topu diktim sonunda.
  • Daha 2 gün önce oldu.Annemi bir yerden almam gerekiyor ama gitmeden öncede kahve içeyim dedim battal boy kupaya kahveyi bastım üstüne yetmezmis gibi evden çıkarken yarım litrelik erikli sisesini aldım onu içe içe arabayla gidiyorum annemi alacağım yere.Anneminde işi yarım saat uzadı neyse tamam beklerim dedim hala kahve ile su içiyorum.Karnım birden dolmaya başladı ve çiş torbamın neredeyse patlayacağını hissediyordum.Annemin gelmesine de daha çok vardı o yüzden arka koltuğa geçtim insanların daha fazla oldugu kaldirimi gören cama montu astım ve ufak ligi çıkarıp pet şişeye isedim.Aman Allahim çişim bitmek bilmiyordu inanırmısınız yarım litrelik petin tamamını doldurdum.İşi hallettikten sonra donumu bile toplamadan pet siseden kurtulma ihtiyacı hissettim.Montun kapattığı kapıyı açtım ve pet şişeyi arabanın icinden cikmadan tekerleğin yanına bıraktım megerse tam o sırada 2 kız tekerleğin oradan geçiyormuş birisi ayh bu ne dedi ben hemen kapıyı kapattım ama kapıyı daha oncesinde açtığım icin tavan ışığı yandı ve kızlar beni full hd donlar açık bir şekilde gördü...O guluslerini sanırım omrum boyunca unutamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

Daha 2 gün önce oldu.Annemi bir yerden almam gerekiyor ama gitmeden öncede kahve içeyim dedim battal boy kupaya kahveyi bastım üstüne yetmezmis gibi evden çıkarken yarım litrelik erikli sisesini aldım onu içe içe arabayla gidiyorum annemi alacağım yere.Anneminde işi yarım saat uzadı neyse tamam beklerim dedim hala kahve ile su içiyorum.Karnım birden dolmaya başladı ve çiş torbamın neredeyse patlayacağını hissediyordum.Annemin gelmesine de daha çok vardı o yüzden arka koltuğa geçtim insanların daha fazla oldugu kaldirimi gören cama montu astım ve ufak ligi çıkarıp pet şişeye isedim.Aman Allahim çişim bitmek bilmiyordu inanırmısınız yarım litrelik petin tamamını doldurdum.İşi hallettikten sonra donumu bile toplamadan pet siseden kurtulma ihtiyacı hissettim.Montun kapattığı kapıyı açtım ve pet şişeyi arabanın icinden cikmadan tekerleğin yanına bıraktım megerse tam o sırada 2 kız tekerleğin oradan geçiyormuş birisi ayh bu ne dedi ben hemen kapıyı kapattım ama kapıyı daha oncesinde açtığım icin tavan ışığı yandı ve kızlar beni full hd donlar açık bir şekilde gördü...O guluslerini sanırım omrum boyunca unutamam

Ormanda mı yasıyon en yakın bi yere gidip isini görseydin altında arabada var

Gerci ormanda yaşasan ağacın dibinde daha kolay olurdu

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.