Şimdi Ara

rezil olduğunuz anlar, anılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
16.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke hiç olmasaydı ya da olduğu an yerin yarılması durumunda içine seve seve girebileceğiniz durumlar var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Rezil Olduğun Anlar: Bunlardan Ders Al

Hepimizin en rezil olduğumuz anları olmuştur. Ancak bu utanç verici deneyimlerden dersler çıkarabilir ve gelecekte benzer durumlardan kaçınabiliriz.

En Rezil Olduğun Anları Tanımla

Rezil olma anları, genellikle başkalarının önünde yapılan ve yoğun utanç ve pişmanlık duygularına yol açan eylemler veya sözcüklerdir. Bu anlar, sosyal normları ihlal etmemize veya kişiliğimizin olumsuz yönlerini açığa çıkarmamıza neden olabilir.

Rezil Anılardan Ders Çıkar

Rezil anılar, kişisel gelişim için değerli fırsatlar olabilir. Bu deneyimlerden şunları öğrenebiliriz:

• Sınırlarını Tanı: Hangi eylemlerin başkalarını rahatsız edeceğini veya kendimizi küçük düşüreceğimizi öğrenmek önemlidir.
    • Başkalarının Duygularına Saygı Duy: Sözlerimizin ve eylemlerimizin başkaları üzerindeki etkisini düşünmek, utanç verici durumlardan kaçınmamıza yardımcı olabilir.
    • Espri ve Eleştiri Arasındaki Sınırı Anla: Espri yapmak eğlenceli olabilir, ancak başkalarına zarar vermemek için eleştiri kullanmaktan kaçınmalıyız.
    • Alçakgönüllülüğü Uygula: Yanlış yaptığımızda hatalarımızı kabul etmek ve özür dilemek, utanç duygusunu azaltabilir ve başkalarıyla ilişkilerimizi koruyabilir.

Gelecekte Rezil Anlardan Kaçın

Rezil anılardan öğrendiğimiz dersleri uygulayarak gelecekte benzer durumlardan kaçınabiliriz. İşte yardımcı olabilecek bazı ipuçları:

• Önce Düşün, Sonra Konuş veya Hareket Et: Dürtüsel tepki vermek yerine sözlerimizi ve eylemlerimizi dikkatlice düşünmeliyiz.
    • Kendini Başkalarının Yerine Koy: Kararlar vermeden önce kendimizi başkalarının yerine koymak, eylemlerimizin başkalarını nasıl etkileyeceğini anlamamıza yardımcı olabilir.
    • Yardım İstemekten Çekinme: Bir sosyal durumda bunaldığımızı veya utanç verici bir şey yapmaktan endişe duyduğumuzu hissedersek, arkadaşlarımızdan veya ailemizden yardım istemekten çekinmemeliyiz.

En utanç verici anlarımız bile kişisel gelişim ve gelecekte daha iyi kararlar verme fırsatı olabilir. Rezil anılardan ders çıkararak, benzer durumlardan kaçınabilir ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • lise 1 de cuma günü istiklal marşı okunurken arkamdan bana parmak atması sonucu bende kıza attım. ***** müdür yardımcısı nerden gördüyse istiklal marşından sonra 2 bin kişinin önünde bir güzel dayak attı. o an yer yarılsaydıda içine girseydim çok dedim...

( daha sonra mdr. yrdm. başına bazı kötü kazalar geldi ama hala içime dert olmuştur bu olay. )
  • :))))))))) mewluth önce sen siftah yapsaydın keşke güzel düşünmüşsün ama ya süper
    ilkokul 2. sınıftayeken kızların favorisiydim şap şup öperlerdi beni büyük kızlar bile bakıp bakıp sırıtırlardı, bigün derse başlıcaz çantamı bi açtım KARA FATMA çıktı ya, yanımdada kızlar vardı bi başladılar bağırmaya bütün sınıf ayaklandı
    iyiki küçükmüşüm fazla koymadı [drknrd]
  • Aman abi karizmayı çizdirmeyin...
  • askerde tv de yarışma programı seyrederken yaşlı ama boyalı kokanayaa bak ölecek halaa süslü pakize gibi diyip küfür ederken öt tarafta ne biliyim benim alt devrenin onun oğlu olduğunu.ondan sonra kadının askerdeki oğluma sevgiler diince ortaya çıktı biz de göt olduk tabi...

bi de ist.eczanede çok sevdiğim bi abimin eczanesinde kalfa mustafa abiyle sağolsun çok iyidir neyse onun yanına bi hatun geldi.. kırıtmalar cıvıtmalar..sonra ne iş mustafa abi dedim yok bişi dedi güldü filan bende bi bok sandım..yaw söle işte kim bu ayar mı nedir filan gibilerinden sonra o benim yeğenim demesin mi.. ahaa döt oldum yine.. ne günlerdi bea
  • hakketten mewluth senden bişeyler yazda yamuk yapmadığını anlayalım [krt][krt]
  • bi kere kız arkadaşımın yanında gülerken burnumdan domuz gibi bi ses çıktı o anı yaşamak istemiyorum bi daha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ...Dün gece halkın içinde ossurdum Osman baba<div align='right'>Aferin. Umduğumdan da çabuk kavradın bu işi</div id='right'>
    G.tlerinizde bir arıza mı vaR?? Arıza yapmış tamiri de uzun süreek.
  • osuruk diyince ben de 10 yaşlarında evde misafir varken hem de benimle aynı yaşta kızları da vardı ona hava atıp takla atıyodum...Evet korkulan oldu bırt diye bir ses. o an dünyanın eniğrenç insanı olduğumu hissetim. o günü hiç unutmam.
  • ula bu topic i ben acacak tım sonra vazcaymıstım..amma güldüm yaa yazılanlara neyse....

kafayı hızla gi,rmeye calıstıgım marketin camdan kapısına vurmustum deli gib...kapı kırılıyodu az kaldı...o anda bütün millet bana baktı bi kaç saniye teroriist saldırı falan die korkmuslardır.....

hee kafalarını cevirlerkende sırıtıyodu inekler...
  • evt güzel bir topic olmuş. bende Adananın güzel denebilecek bir restoranında sandalyeyle ileri geliri giderken birden arkaaya uçmuştum. ama canımın acısına rağmen ben bile gülmüştüm.
  • ayarlamak üzere olduğum bir kızın (üzerine çorbama limon sıkarken) çorbayı sıçratmıştım.karizmanın hat safhada olduğu bir anda rezil olma durumu işte....
  • Kız arkadaşım ile gezerken, kız arkadaşımın teline bir kız arkadaşından cevapsız geldi. Şarjı bitmek üzere olduğu için benim telim ile cevapsız yaptı kız arkadaşım da arkadaşına. Yaklaşık 10 dakika sonra bir erkek aradı beni ve direkt "sen kimsin neden millete cevapsız yapıyorsun" dedi. Ben de "sanane, ilk önce telefonla konuşma adabını öğren öyle sor sorunu cevaplayayım" dedim. Eleman iyice kabalaşıp hakaret etmeye başlayınca ana avrat dan başlayıp en uç noktalardaki küfürlere kadar bildiğim tüm küfürleri sıraladım. Elemanın yanında da sanırım kız vardı pek küfür edemedi. Sadece beni dinleyip " yok ya " benzeri şeyler söyledi. Daha sonra küfürlerini bana mesaj ile iletti. Ben de onu arayıp biraz daha küfür edip mesajlarını delil olarak sakladığımı beni bir daha rahatsız ederse kendisine hakaret davası açacağımı söyledim. Bir daha aramadı. Ama kız arkadaşımın yanında o kadar küfür ettiğim için hala çok utanıyorum. Kız kimbilir ne düşünmüştür.

• Okula yeni tayinim çıkmıştı öğretmen arklarla tanıştık.konu nerden açıldı bilmiyorum öğretmenlerin kalitesine geldi.Ben "Ziraat Mühendislerinin öğretmen olduğu bi memlekette ne kalitesinden bahsediyosunuz" diye ateşli ateşli tartışırken yanımdaki 10 yıllık öğretmen gülerek "Ben de Ziraat Müh.'yim" dedi. Ben bayağı kötü oldum. Adama direkt kalitesiz dedik.Neyse sonra telafi etmeye çalışsak da döte giren şemsiye açılmadı..
  • ilkokul 5. sınıftayken erzurumda o meşhur soğuklarda okuldan çıkmıştım. okula bir tek servis geliyordu o da ilçe dışına bir siteye gidiyordu (tabi olay başıma gelinceye kadar bilmiyordum). o zamanlar hoşlandığım bir kız vardı hep servise binerdi. bende hava soğuk belki bişey demezler düşüncesiyle bindim servise, kızın hemen arkasındaki koltuğa oturdum. şoför biraz baktı ve nerde oturuyorsun dedi. ben ".... mahallesinde oturuyorum" dedim. adam gülerek araba sitelere gider dedi ve o kadar kişinin kahkahaları arasında, en önemlisi o kızın gülüşü sonucunda arbadan indim. o günden sonra kızın geldiğini her gördüğümde yönümü değiştiryordum. o gün bırakın yerin dibine girmeyi çekip vursalar daha iyi olurdu... ah eski günler ahh...
  • Bir gün stajdan dönerken kuzenimlere uğriyim dedim.ne zamandır davet ediyorlardı evleri de yakın olduğundan takım elbiselerle faça bir şekilde kuzenimlere gittim.benimle aynı yaşlarda olan halamın kızınında arkadaşları gelmiş o gün.benden biraz ders anlatmamı isteyene kadar oldukıça kahkahalı keyifli bir muabbet ettik.Tatlı kızlar, hem baya bağlama çektim hem kuzen ayda yılda bir işe yarar, kızlara benden bahseder kesin birini kaparım diye düşünürken derse geçtik.Düşünsenize bir kızı daha iyi etkileyebilecek bir ortam varmıdır.El,inizde kalem ders gösteriyonuz.Ses tonunuzdan mimiklerinize kadar her şeyinizle olabilecek en seksi performansınızı sergilersiniz.Ve birden hayatımda yaşadığım en rezil an...Herşey yolunda giderken inanabiliyormusunuz burnumdan bir parça kurumuş sümük pat diye ders çalıştığımız defterin üzerine düşüveriyor.Öliyim dedim o an.Artık yaşamiyim dedim...
  • Yaw seninki de harbiden iğrençmiş yanii. sümük zuhohahaha[evlol]
  • aga savanam gecenin 2buçuğunda bitirdin beni..
  • savanam anıden kafanı duvarlara vurmaya baslasaydın
  • savanam öldürdün beni ahuaha
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.