Şimdi Ara

rezil olduğunuz anlar, anılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
16.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iğğğğğğğğreeenç böeeeee
  • savanam, ee ne oldu kaptin mi kizi?

evet beyler doğru nefes alip vermenin önemini dolayli da olsa anladiniz sanirim.. hehe!
  • kız o sahneyı gorunce nasıl kapmasın be kızı cezve bole bı karızma anda cok etkılenmıstır..:)
  • bi tane de benden,

hapşırdım filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 12 Kasım 2005, 3:42:01 >
  • Valla bi kere kızılayın ortasında düşen bir arkadaşıma gülerken bende düşmüştüm.Hemde çamura
  • Akadaşın çok gülmüş olmalı
  • abi bizim ortaokulda minik bi yemek salonumuz vardı bi ara... 50-60 kişi yemek yerken bizim masada kızlı erkekli güle oynaya yemek yiyorduk... benim gaz durumu hat safhaya ulaştı... gülüşmelerin çok olduğu bir anda sessizce bırakayım ortama dedim... olmadı... :)) daha da çok gülmüştük... allahtan masadaki bi kaç kişi dışında kimin osurduğunu kimseler çözemedi yıllarca... kendimi kötü hissetmiştim ama çaktırmadım... çünkü o zaman benim yaptığımı anlarlardı... :) ben de güldüm bol bol... başkası yapmış gibi... :)
  • ortaokul sıralarında var bir cenahabetlik ama neyse abi sene 95 felan ortaokuldayım nezle olmuşum burnum akıyor haliyle neyse karizma erkek ayakkları kızlar herzaman 4 döner etrafımda hepisi biricik arkadaşlarımız arada bizim birkaç sap tenefüste ben birşey anlatıyorum herkesin gözü bende öle bir hapşırma geldiki ben hiç birşey anlamadım oluverdi bianda neolduğunu anlamadım öyle bir hapşırdımki burnumda bulunan sıvı sümük baloncuk oldu suratım boyunda şişti ve patladı bütün yüzüm sümük oldu REZİLLLL OLMUŞTUM bütün kızlar ıyyyyyyyyy çektiler bizim saplar zıçana kadar güldü o günden sonra kızlar yanıma gelirken daha dikkatli ve temkinli olmaya başlamışlardı iğrenç birandı selpakta yoktu yaaa te lavoboya kadar elim yüzümde yüzüm gözüm sıvısümük ayyyyyyyyyyyy neyse ya geçti gitti ama aklıma geldikçe tuhaf oluyorum ama yarılıyorum bazende [:o)]

• Olay benim başımdan geçmedi ama arkadaşımı hatırladıkça gülerim.
    Bizimki üniversitede kantinde oturmuş yengeyi bekliyor.Selpağı alıp şöyle bir sümkürüp burnunu temizliyor(hazırlık aşaması). Yenge geldikten sonra başlıyor derin derin gözlerinin içine bakmaya.Ortam romantik.Sırasıyla romantik kelimeler dökülüyor ağzından.Birkaç dakika sonra soruyor:
    -hayırdır sesin soluğun çıkmıyor bugün?
    -Hiçç,ne olsun.
    Tatlı tatlı sözler söyleyen arkadaş beklediği ortamı yakalayamayınca tekrar soruyor:
    -Neyin var yav?
    -Ejderciğim sanırım burnunda birşey var.
    Arkadaş elini burnuna attığında ne görsün,kocaman yeşil bir parça sümük burnunun ucunda sallanıyormuş meğer.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cezve</i>
    <br />savanam, ee ne oldu kaptin mi kizi?

evet beyler doğru nefes alip vermenin önemini dolayli da olsa anladiniz sanirim.. hehe!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

o an öle i#287;renç bi and#305;k#305; anlatamam yani.Çünkü rezil olunur hani baz#305; durumlara istemesenizde katlan#305;rs#305;n#305;z.Ama benim bu hikayeye benzer ba#351;ka bi hikaye oldu#287;unu sanm#305;yorum ben duymad#305;m yani.Beyaz defterin üzerine p#305;t diye yani bilmiyorum.K#305;z#305; kapmaya gelince #351;indi o durum olduktan sonra o kadar güldüler ki art#305;k geçsin bu an hemen toparlay#305;m diyecek bi durum olmad#305;.Adiler yar#305;la yar#305;la güldüler.Hem sona biri benimle ç#305;ksa di#287;eri vay bizim smüklü örtmen eni#351;temiz diye benle ç#305;kan k#305;zla dalga geçerlerdi.Konu#351;mas#305; bile beni utand#305;r#305;yo yav.Komedi bi tarafa biraz dikkatli olmak laz#305;m.Rezil olcazsa ayar#305;nda rezil olal#305;m fazlas#305; bozar.

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by simirna</i>
    <br />Olay benim başımdan geçmedi ama arkadaşımı hatırladıkça gülerim.
    Bizimki üniversitede kantinde oturmuş yengeyi bekliyor.Selpağı alıp şöyle bir sümkürüp burnunu temizliyor(hazırlık aşaması). Yenge geldikten sonra başlıyor derin derin gözlerinin içine bakmaya.Ortam romantik.Sırasıyla romantik kelimeler dökülüyor ağzından.Birkaç dakika sonra soruyor:
    -hayırdır sesin soluğun çıkmıyor bugün?
    -Hiçç,ne olsun.
    Tatlı tatlı sözler söyleyen arkadaş beklediği ortamı yakalayamayınca tekrar soruyor:
    -Neyin var yav?
    -Ejderciğim sanırım burnunda birşey var.
    Arkadaş elini burnuna attığında ne görsün,kocaman yeşil bir parça sümük burnunun ucunda sallanıyormuş meğer.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Artık kendimi tutamayacam kusura bakmayın yani

<font size='4'>PUHAHAHAHA!....</font id='size4'>

• Orta1 de sınav oluyoduk gayet sessiz bir sınav dahada okuldakı ılk senem ve yanımda bir kız oturuyodu onumde bı kız ve bı erkek falan, kımseyle pek kaynasmamısım daha sınava konsantre olmusken bırden zırtt dıe cıkıverdı gazım ve dırek cevremde oturan 2 3 sıra bırden benım yaptıgımı nasıl anladıysa koptular gulmekten hoca bıle guluyodu baya bı kızardım bozardım anlamamıs trıplerıne yatmıstım mecburen.Sınıfa ılk ızelınım cok hos olmustu yane :)
  • üniversitedeyken ev arkadaşım öğlene doğru menemen pişirdi evde fakat menemeni biraz sulu bıraktı. daha sonra bu menemeni soğutarak bir poşete koydu ve bağladı. daha sonra okula doğru yola koyulduk. Israrla sormama rağmen poşetteki menemenle ne yapacağını söylemiyor, izle ve gör diyordu. Üniversiteye gelince öğlen vakti olmuştu ve herkes yemekhanede idi. bizde direkt olarak yemekhaneye yönlendik. sıramızı bekledik ve yemeklerimizi alarak üniversitenin en güzel ve popüler kızlarının yanındaki bir masaya oturduk. Masalar birbirine bitişik ve uzun, tren gibiydi. Arkadaş yanımda oturuyordu ve ben hala neyapacağını merak ediyor onu dört gözle izliyordum. Az sonra içinde menemen olan poşeti çıkardı ve biraz çalkalayarak köpürttü. sonra poşetin ağzını açtı. vee öööğğğgggghhhkkkh diye bir kusma sesi çıkartarak poşeti masanın üzerine ve kızların tabıldot'una doğru birdenbire döktü. ben bile nezaman döktüğünü anlayamadım. ve ayağa fırlayarak koşarak kaçtı çıktı. ben ise şaşkınca orada ayakta kalakalmıştım. Aradan 1 dakika geçmeden o kızlar dahil ortadaki manzarayı gören 7-8 kişi gerçekten kustu. Düşünsenize çalkalanmış menemen biberler dometes kabukları felan. Şimdi bile bir tuhaf oldum yaw. Daha sonra ne mi oldu. o 7-8 kişi benim üzerime çullanacakken yakayı son anda kurtardım kendime geldim ve bende kaçtım. Ama daha hiç bukadar rezil olduğumu hatırlamıyorum.

• oh cokkomilk gülmekten yazamıyıcam bişe
  • evlol] biliyodum ama yine de cok güldüm bu konu bana maille gelmişti sanırım anlayacagın artık 2nizin sırrı değil [bgdnc2]
  • hangi yazı için olduğunu belirtmemişim cokomikİn yazısı
  • sıkı durun geliyo kardeşlerim.
    lisedeyken çok asabi olduğum zamanlar gecenin bi vakti saat 12 gibi telefon geldi.telefonu ben açtım..fakat telefonda hiç ses yok
    mırın kırın sesler falan geliyor en sinir olduğum şey.ee o zamanlar da asabiyiz yaa sen başlarsın sövmeye anasından,envayi çeşit uzvuna kadar..:)neyse sövme faslı bitti,2 saniye sonra bir ses[phr]
    ailemizin en asil,en saygı değer bireyi annemim teyzesi telefondaymış meğer ve dedi ki:aa onur sen miydin?
    arkadaşlar o anki halimi anlatamam,sıçtığımı sıvazlıyım dedim o da yemedi:)
    ertesi gün babamın filan haberi oldu adam bile güldü halime
  • bi bomba da babamdan.
    seneler önce internet'e bikaç günlüğüne bağlanmak için dayımın user name ve password'ünü gizlice bilgisayarından almıştım.
    tabii bi kaç gün oldu,sana 1 ay :)bi gün üniversite sınav sonuçlarının açıklandığı gün,ben evde yokum annem ve babama söyledim sonucu benim yerime öğrenin diye..gel gör ki dayımlar da bizde kalmışlar o gün.babam da beceremem diye dayıma söylemiş(bunları daha sonra annem bize anlattı)internete girmesi için..tabii nolcak elinde kullanıcı adı ve şifre yazılı kağıdı başlamış okumaya:)
    replik aynen şu
    babam:"yaz selahattin kullanıcı adı ****,şifre****
    annem anlattığı anda ben yerin dibine battım..alahtan orda değildim:))ilk önce yarılırdım gülmekten..
  • psikolojik bir rahatsızlığı olan ve hatırımı soran birisine tamamen iyi niyetimle siz nasılsınız iyimisiniz diyeceğime siz hastamısınız demiştim bana bir bakışı vardıki unutamam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.