özel bir yemekhanede ,antepliydi galiba ,fişi kasaya atacağıma yemek kazanının içine atmıştım. aşçı çok rahattı ama, boşver geç demişti
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by odut</i> <br />sıkı durun geliyo kardeşlerim. lisedeyken çok asabi olduğum zamanlar gecenin bi vakti saat 12 gibi telefon geldi.telefonu ben açtım..fakat telefonda hiç ses yok mırın kırın sesler falan geliyor en sinir olduğum şey.ee o zamanlar da asabiyiz yaa sen başlarsın sövmeye anasından,envayi çeşit uzvuna kadar..:)neyse sövme faslı bitti,2 saniye sonra bir ses[phr] ailemizin en asil,en saygı değer bireyi annemim teyzesi telefondaymış meğer ve dedi ki:aa onur sen miydin? arkadaşlar o anki halimi anlatamam,sıçtığımı sıvazlıyım dedim o da yemedi:) ertesi gün babamın filan haberi oldu adam bile güldü halime <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Bunu okuyunca aklıma geldı bundan 5 sene once falan evde oturuom tek basıma telefon caldı ses yok ve kapandı, daha sora tekrar caldı bırı bıseler zırvaladı ve tekrar kapattı bu bole 4 5 sefer tekrarlandı son calısında dırek telefon caldı ve ben actıgım gıbı ana avrat aklıma ne geldıyse dumduz gıttım ama oyle bole deıl cok pıs saydırdım adama.Babam aksam eve geldı acayıp pıs pıs bakıo bana ve dırek azına ne gelsuye soyleme basladı hayvan herıf rezıl ettın benı oyle kufur edılırmı telefonda ne bıcım adamsın falan fılan, megerse telefon acan babamım ortagıymıs ,rusyadan arıyormus babamla konusmak ıcın ve orda o zamanlar hatlar falan pek ıyı degıldı.Hala babamla ortak adam ve bende hala adamı gordugumde yuzune bakamıom .
2pac kardeşim senin sayende adam ortaklığın yanı sıra babanla akraba da olmuştur artık:))))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by odut</i> <br />bi bomba da babamdan. seneler önce internet'e bikaç günlüğüne bağlanmak için dayımın user name ve password'ünü gizlice bilgisayarından almıştım. tabii bi kaç gün oldu,sana 1 ay :)bi gün üniversite sınav sonuçlarının açıklandığı gün,ben evde yokum annem ve babama söyledim sonucu benim yerime öğrenin diye..gel gör ki dayımlar da bizde kalmışlar o gün.babam da beceremem diye dayıma söylemiş(bunları daha sonra annem bize anlattı)internete girmesi için..tabii nolcak elinde kullanıcı adı ve şifre yazılı kağıdı başlamış okumaya:) replik aynen şu babam:"yaz selahattin kullanıcı adı ****,şifre**** annem anlattığı anda ben yerin dibine battım..alahtan orda değildim:))ilk önce yarılırdım gülmekten.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Koptum yaf
ben menemen davasını minibüste yaptılar diye biliyodum..2 eleman evde menemen yapıp sulandırdığı torbayı yanlarına alarak minibüse binmişler.birisi yolun ortasında torbayı ağzına götürerek kusma taklidi yapmış..neyse kusma faslı bittikten sonra 2.eleman eline aldığı kaşığı daldırmış torbaya,menemen yiyecek..almış bi kaşık menemen'den(yani kusmuktan.ööö)minibüste herkesin gözü önünde..tabii sonra kusan kusana.scary movie 1'deydi yanılmıyosam şeytan filmini ti'ye aldıkları sahne aynı o hesap.:)) sonra tabii kovulmuşlar minibüsten
bende Ankara'da bir kizla ilk kez blusuyorum kola istedik kutuyla geldi artistlik olsun diye tek elimle acayim dedim teneke elimden firladi ikimizi de yikadi ama yinede ayarladim kizi saygilar..
en yakın rezillik hatırası benden: tarih: 14 ocak 2004 çarşamba akşamı durum: (durumu anlatmazsam benim çok salak olduğumu düşünebilirsiniz. büyük oğlumun 5 gündür geçmeyen 39 derece ateşi var. küçük oğlumun 38 derce ateşi var ve devamlı öksürüyor. benim 37.7 ateşim var. ÖSYM son memur atmasında beni bir kuruma yerleştirmiş ama kurum yaşım büyük diye atamamı yapmıyor. ben de bu problemi nasıl aşabilirim diye o akşam Ankaraya yola çıkıyorum. kapıda bir adam: bana iki aydır 150 dolara satmak isteyip de satamadığım 19" phillips monitörü 110 dolara alabilmek için bana duygu sömürüsü yapıyor. zırrrrrrrrrrr telefon çaldı. hanım müsait değil mecburen telefonu ben açtım. - alo buyrun - merhaba halil naber - iyiyim de siz kimsiniz - ben muzaffer - hangi muzaffer? - oğlum muzaffer, muzaffer - nerden arıyorsunuz - 466.... deyil mi orası halil ...... nin evi değil mi orası - evet de kardeşim sen bu numarayı rehberden mi aldın ben muzaffer diye birini tanımıyom - ya oğlum nasıl tanımazsın ya ben muzaffer. - bir dakka o zaman. döndüm o kafayla 19" monitörü 110 dolara adama satmaya razı olduktan sonra hanımın yanına gittim: - ya biz muzaffer diye birini tanıyor muyuz? adamın biri tutturdu ben muzaffer diye !!!!! - hiiiiii ne yaptın sen??? ABİM var ya !!!!
yani sizin anlayacağınız 5 senelik evlilikten sonra bizim kayınçoyu tanıyamamıştım. şimdi bayramda nasıl yüzüne bakacam bilemiyorum.
(hafızayı kaybetmiş gibi numara yap)sende kimsin ya falan diye kafa bul biraz hocam
neyse şakası bi tarafa özür dilersin,olayı anlatırsın güzelce baştan sona olur biter.
bir salaqlıkta benden Lise yıllarımda bir anlaşmazlık sonucu başka bir sınıfla sokağın ortasında tekme tokat kızlı erkekli birbirimize girdik karakolluk olduk haliyle komiser yaşlı başlı dünya tatlısı bir amca söyleniyor bize - evladım sokak ortasında birbirinizin ağzını burnunu kırmaya utanmıyormusunuz fln fişmekan ve bnm cevabım - Komiserim kavga etmek için salon tutacaq paramız yoktu olsa buraya gelirmiydik komiser amcanın cvp - hepiniz serbestsiniz sen hariç (ben) bunu doğru nezarete
o kdr kızın ve arkın arasında ben nezareti boylamıştım mağma bile o an daha serindi
ehuehu:) orta okuldayken arkadasm bak simdi osturacam demisTi! iyiii dedim! ama bak kokMasın dedim, yok yok kokmuyo dedi( bunu pLanLayarak söledim!!) cunKu o zoort diYe osturduuNda bende bi fısT brakmısTm[}:)] iNaNıLmaz pis kokmusTu:) ***** 2 dakkada yerin dibine sokmusTm!
helal be..
Taktiq
bu yazıcağım olayı King_Arthur arkadaşımız hatırlar 7. sınıftaydık ing. dersini her zamanki gibi dinlemiyordum o anda hoca bana Emre dedi bende bi anda yüksek sesle pırt yaptım etrafıma bakıp o ses benden çıkmadı diyodum ve arkadaşlarıma sen mi yaptın lan falan diyodum kızlar nası güldüler hala dün gibi aklımda :)
abi öldüm gülmekten ne rezilliklerdir bunlar ya :))
ben de bişiyler yazam bari.
1.şimdi orta3 galiba beden dersindeyiz aşşada salonda hoca hareket fln yaptırıyo bize.o zaman köprü diye bişiy yapıyoduk ondan not alcaktık.hani varya yüzüstü yatıp elleri kıvırıp kalkıosun falan,bende hiç beceremiyodum.uğraşmadım da hiç yapmaya.neese not vakti sıra bana geldi.altımda da yumuşak eşofman wardı.yattım yere sora kıvırdım elleri falan baktım oldu.ben seviniyom orda hareketi yaptık diye millet başladı yarılmaya.(iki sınıf war biri bizim sınıf dieri yan sınıf.yan sınıfın sadece kızları war bayan hocayla step gibin bişiy yapıolardı).baktım bazıları kıs kıs gülüyo bazıları yuh be falan diyo.nese bıraktım hareketi kalktım.baktım bizim hoca da gülüyo.vurdu şöle sırtıma "aferin geç bakiyim" dedi.falan filan gıcık oldum ben soruyom bizimkilere bişiy diyen yok.sonra bitti beden giyindik sınıfa çıktık.orda benimkankayı tuttum olm söle dedim noldu. biz konuşurken de millet bize bakıyodu.
"baba" dedi,"sen yatınca kalafat lönk diye çıktı ortaya"
kafayı kaldırdım bunlar yine başladı yarılmaya.azınıza sıçiyim dedim topunuzun.her zamanki bişiy olmamış tribime girdim."ee nolcak yani siz de yok da kıskandınıs mı?" diye kaynatmıştım olayı.
şimdi ilk defa indim siteye.baya da büyük biyerdi.gezdim yarım saat.abimi gördüm havuza gircekti.ben de gittim girdik birlikte sonra o çıktı ben biraz daha kaldım.yomcuk herif havluyu almış götürmüş. havuzdan çıkınca hemen eve koşmaya başladım.giderken kafayı kaldırıp bi baktım apartmanlara orda kaldım öle.hsskkr dedim.napcaz şimdi.hepsi aynı.gidiyom öle baktım biri sanki bizimki gibi duruyo. girdim apartmana.ev de en üst katta.sonra orta katlardan birinde bi daire gördüm.aynı kapı bizim apartmandaki bi dairede de wardı.aha dedim işte burası.koştum yukarı kapı açıktı.terlikle atladım içeri.direk evin ortasına böle bağardım "ANNEEE G.TUM DONDU HAVLU WER!!!"diye.sonra bi baktım orda bi çiçek war kocaman.bizde yoktu öle bişey.kafayı bi döndüm yaşlı bi kadın örgü örüyo.birine mi baktın oğlum dedi.direk yerin dibine tabi...yok teyze heralde yannış geldik dedim çıktım.düşündükçe kendime yuh diyorum.:)
3.deminki olayın devamı bu sefer tam rezil olcakken kurtuldum.ya da sonradan oldum ama bana bişiy olmadı :)
şimdi çıktım o apartmandan.bu arada sıkıştım da altıma etcem.bizimkine benzeyen bi apartman daha gördüm :) gittim ona daldım.(bu arada baya zmn geçti.iyice sıkıştım.acayip acayip yürümeye başladım)apartman kapısından girdim.iki tane kız konuşuyo fln.döndü ikisi mal gibi bana bakmaya başladı.ben de o çarpık yürüyüşe merdivenlere gittim.bi üst kata çıktım.bunlar başladı yine geyiğe.üst kata çıkınca farkettim ki yine bizim apartman deil.indim aşşağa hala ordalar.ben bi üst kattayım.dayanamıcam artık dedim saldım oraya.böle şırıl şırıl ses gelmeye başladı.bunların sesi kesildi.sonra duydum yukarı geliolar.mübarek işe işe bitmiyo.sonunda bitti tam bunlar dönmeden kapadım.hızlı hızlı yanlarından geçip indim aşşa.en son arkadam döndüğümde işediğim yere doru gidiolardı:)) zor kurtardık
kusura bakmayın çok hikayeleştirdik uzun oldu birz.
orta sondayım babam arabanın anahtarını,bagajdan bi şey almam için vermişti.(şahin '88 model)ben de indim aşşağa,bagajın anahtar deliğine soktum anahtarı,sağ çevir olmuyo sola çevir olmuyo..kıracam nerdeyse elimde kalcak bagaj o derece :P.. neyse arabanın bizim araba olmadığını,apartman kapısından arabanın sahibi ve akrabaları çıkıp, arabanın yanına gelip suratıma tip tip baktıkları zaman anlamıştım ..:)..düşünsenize yaa adamlar bana bakıyo ben orda bagajla cebelleşiyom. benim sonra plakaya bakıp dumur olduğumu görünce gülmeye başladılar tabii..yaa kardeşim bi araba bu kadar mı benzer birbirine:))
1- abi hava buz gibi bende g.tüm donarcasına hırkayla dolaşıyom dışarda (yakın tarih max 2 ay oldu.) neyse burnum falan kaşınıo o derece yani. ondan sora işte eve gidiym dedim donduk falan. bindim otobüse... sonra millet mal ötesi bakıyo ama o bakış yok yaw böyle bişi. sonra ağzıma doğru bi sıcaklık bi attım elimi ... .mına koyım kanıyo burun millet tırsak tırsak bakıyo vebalıyım sanki aheauheuh o an ön kapıdan topuk yaptık ama hala millet arkamdan bakıyo camdan up uzun yol yürü yürü bitmiyo. hissediyom bakıyolar bana. ardından işte devam ediyom yolda (yaya) trafikte tıkalı. 10 dakka yürüdüm. sora bi baktım benim otobüs yanımda emeklio bi çevirdim kafayı.. yemin ediyorum istisnasız bütün sol taraf camındakiler bana mal ötesi bakış. işte bu.
2. kız arkla dışardayız. bi arkadaşım gelcek. geldi de.. (arkadaşın gülüşü bi maldır. ağzını kapar burnundan kurk kurk diye sesler çıkartarak güler.) neyse eleman muhabbet derin falan sora çocuk koptu haliyle bi yerde başladı burnundan gülmeye. kurk kurk kurk derken burundan bir sıvı aşağı süzüldü. kız bana baktı ben kıza sora ikimizde çocuğa anlamadı mal. sora gel lan dedim çektim kenara verdim mendili sora çocuk işim var dedi gitti.
Bundan 6 sene evvel sırtımda gitar Kızılay'da yürürken dalmışım yorgunluktan. Bişeye tosladığımı hissettim. Kısa boylu bi kadın yolun ortasında durunca bindirivermişim mütemadiyen! Kabahat hatunda, kenara çeksene be güzelim yolun ortasında durulur mu? Bi de geçen sene arkadaşla yine Kızılay'da yürüyos, hard case'in içinde gitarım, tutacağından tutuyom, yani gitarın sapı öne bakıyo. Kalabalıkta tek sıradan yürürkene arkama dönüp bişeyler anlatıyodum. Aniden gitar bi engele takıldı. Yine bi hatun, ondan hızlı yürüdüğüm için galiba.. Ula gülmekten özür bile diliyemedik zati; ayıp oldu hatıncağıza. Sonuç: Gitarımla yürürken bir hatunsavar gibiyim artık; evet! Bi de bu yaz havuzda karizma basıp yüzerken benim hatuna, kafayı vurdum; ahanda tenis topu gibi şişti. Bende bu tür maceralar çoookk..!
Eeee mewluth senin de vardır anlatacakların dinliyoruz seni...[akum]