Şimdi Ara

rezil olduğunuz anlar, anılar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
16.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlarla evdeyken ben uyuyakalmışım
    bilgisayardaki dosyaları inceliyorlarmış
    sağı solu karıştırıyolardı
    işte o zaman rezil oldum

(
    hepiniz yanlış anlarsınız şimdi rezil olduğum nokta şu:
    arkadaşların maillerini falan arada sırada kurcalardım.registerleri temizlemeyi unutmuşum.yahoo yazınca kullanıcı adını girince arkadaş şak diye kendi adı cıktı)
  • sanırımm 9-10 yaşlarımdayım! mahhaleden arkadaşlarla akşama doğru kapı önü muhabbeti yapıyoruz!ikide hatun kişi var olay mahalinde bende o zamanlar böyle büyümüş de küçülmüş adam havalarında almışım hepsini karşıma hararetli hararetli bir şeyler anlatıyorum tam böyle kendimi kaptırmışken birden paçalarımda bir ağırlık ve akabinde alt taraftan gelen bir serinlik hissettim! [byes] bizim ***lerden biri çekmiş kot pantolonu aşağı pantolon da inmiş diz dibine kadar ama inerkende yalnız kalmak istememiş donuda almış götürmüş beraberinde! benim dal d..şak döküldü ortaya olayı kavramam sonrasında öle bir an geçti sessizlik içinde hıyarlığı yapan elemanda şokta karşımdakiler de şokta [jwdwn] sonra akıllılık edip kaçmaya başladı arkadaş bende donu bile adamm gibi toplamadan peşinden koşmaya başladım amacım adamı yakalamak değil zaten o halde koşmak bile mucize ama bir an önce ordan uzaklaşmak istiyorum arkamdan gülmekten kendini paralıyan çocuk sesleri benden boşalan soğuk terler kzıgınlık utannç! bir gülemeyen
    bendim o zaman ama şimdi yazarken gözlerim yaşardı gülmekten! neyse sizede eğlence olsun işte beterin de beteri var diyin rahatlayın :)

• herkes de bi sümük macerası var bende annatiiim dedim. lisedeyiz arkadaşla iddasina bi cafede santranç oynuyoruz oyunun en heyecanlı yeri tüm arkadaşlar toplanmış kzlar erkler masanın etrafında ipnanın biri bi espri yaptı bende gayri ihtiyarı derler öle güliim dedim bu arada burnumdan bişey fırladı ama nereye gittiğini anlayamadım birden herkes masayı iğğğğğğğğğğğğğhhhhhhh sesleriyle terketti. sonra bi baktım kalenin kenarında saprası bişey sallanıyor.[oo]
  • Ark.lar süperr bi topic açmışsınız.
    Bi gün pc.nin başındayım abim işten geldi odaya girdi.Bu arada abimde işinde bil. kullanıyor. Bende pc.yi açık bırakıp içerideki odaya gittim. Baktım g.saray'ın maç özetleri var. abime dedimki'abi bil.ı kaptta içeri gel özetleri izleyelim' dedim. Abii adam odamızdaki televizyonun kumandasını alıp monitöre tutup bil.ı kapatmaya çalıştı. İki gün yarıla yarıla güldüm yavv.

MALCOLM: Baba acaip güldüm sana yaaa süperr yaaa..

[gitar][rockbnd][gitar]
  • ABi bende macera çok.....................
    1. Orta okul 3 teyim. Çıktığım kızla şakalaşıyoruz. Birbirimizi ıslatıyoz. Tenefüs bitmiş hoca gelecek. Bizim kızlarda anlaştılar. İkimizide erkekler tuvaletine ittiler. İkimizde tuvallette kaldık. Kapıyı tutuyolar. O arada kapıyı bırakıp kaçtılar. Ben de tabi kapıyı bi açtım önümde hoca [nerd]. Dediki napıyonuz içerde bizde ikimiz hiiiiiiiçççç.....
    2. Orta 3'te tabi okulun babasıyız. Tenefüs zili çaldı. Tuvalete gidiyoz. Bende işiycem. Tuvaletin dış kapısı değilde diğer içerdeki kapıya bi tekme attım içerde küçük bi çocuk sıçıyodu kapı bi çarptı çocuğa uşak aynen oturdu yere gülmekten ağlamıştım.
    3. Lise 1 bi gün kapının önündeyim hiç önüme bakmıyom o arada kapının önünde bizim Beden Öğretmeni var sınıftan bayram için öğrenci seçiyo bende ona hiç dikkat etmiyom ki aynen şöyle yaptım.. Yaa çekilsene a...na koyduğumun oğlu... Tabi orda hoca dan dünyanın dayağını yemiştim..
    4. Orta 3. Ders İş Eğitimi. İş Eğitimi dersinde hep kızların yanında otururdum. Kızlar la gülüyoz espriler patlıyo tabi.. Sonra bi baktım bizim kızlar bana bakıp gülüyolar.. Ne var diyom bişe yok, ne var diyom bişe yok. Kalemim yere düştü yere eğilirken bi bakarım ki fermuarım açık...

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HiTBoY</i>
    <br />ABi bende macera çok.....................
    1. Orta okul 3 teyim. Çıktığım kızla şakalaşıyoruz. Birbirimizi ıslatıyoz. Tenefüs bitmiş hoca gelecek. Bizim kızlarda anlaştılar. İkimizide erkekler tuvaletine ittiler. İkimizde tuvallette kaldık. Kapıyı tutuyolar. O arada kapıyı bırakıp kaçtılar. Ben de tabi kapıyı bi açtım önümde hoca [nerd]. Dediki napıyonuz içerde bizde ikimiz hiiiiiiiçççç.....
    2. Orta 3'te tabi okulun babasıyız. Tenefüs zili çaldı. Tuvalete gidiyoz. Bende işiycem. Tuvaletin dış kapısı değilde diğer içerdeki kapıya bi tekme attım içerde küçük bi çocuk sıçıyodu kapı bi çarptı çocuğa uşak aynen oturdu yere gülmekten ağlamıştım.
    3. Lise 1 bi gün kapının önündeyim hiç önüme bakmıyom o arada kapının önünde bizim Beden Öğretmeni var sınıftan bayram için öğrenci seçiyo bende ona hiç dikkat etmiyom ki aynen şöyle yaptım.. Yaa çekilsene a...na koyduğumun oğlu... Tabi orda hoca dan dünyanın dayağını yemiştim..
    4. Orta 3. Ders İş Eğitimi. İş Eğitimi dersinde hep kızların yanında otururdum. Kızlar la gülüyoz espriler patlıyo tabi.. Sonra bi baktım bizim kızlar bana bakıp gülüyolar.. Ne var diyom bişe yok, ne var diyom bişe yok. Kalemim yere düştü yere eğilirken bi bakarım ki fermuarım açık...

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ulan tuvalet olayına koptum yaa

• Üniversite 1. sınıftayım. Daha okulun başı sayılır. Kızlar erkekler falan yemeğe gittik akşam yemeğine baya kalabalığız 10 kişi falan. İçlerinde de benim hasta olduğum bi hatun var. Neyse ortaya gelen salataya dökülmek üzere ufak bi şişede yağ getirdiler. Bizim dangalak arkadaş ta bu yağ şişesini devirdi. Masa ve adamın pantolonu yağ oldu. Bi anda herkes tuz dök tuz dök diye ayaklanınca bende tuzu masaya döktüm:)) Meğersem pantolona dökülürmüşşş... Panik attack durumu heralde:) her yemekte yağ-tuz olayı zikredilir ve ben girecek delik bulamam...
  • bu olayı yeni yaşadım :) dershaneden çıktım (universiteye hazırlanıyorum hafta için ) benimde kızlar konusunda şansım çok iyidir .hepsi aşık nberedeyse :) neyse karizmayı yaptık öptüm falan tam minibüse bindim e öğrenci hali sadece yol param var minibüs içinde para arıyorum daha gitmemişsiz nasıl bindiysem o rahatlıkla geri indim arkadaşlarım döndüler hepsi başladı gülmeye bende o saatten sonra atıcak yalan bulamadım :)
  • Birde en kötülerinden birisi sabah babam arabayı bana vermişti.(bmw 318i)o gün araba bende lucaktı kardeşimde çok heveslidir abi ver ben çalıştirim dedi iyi dedim al dikkat et dedim neyse 10 dk geçti fln çıktım apartmandan bir baktım abi bizim araba apartman merdivenlerine çıkmış! abi dondum kaldım kardeşim arabada şaşırmış konuşamıyor başladım gülmeye onun o surat ifadesi müthişti aldım yukarı çıkardım kardeşimi babamla indik arabayı götürdük olan gine bana oldu :) arabasız kaldık ogün ...
  • İlkokul 3 e giderken iki ayrı okul karşılklı olarak aynı bahçeyi kullanıyorduk ve nedenini bilmediğim bir savaş(!) vardı aramızda. savaş dediğim de teneffüslerde karşılıklı taş falan atmak. bir gün ben de teneffüste aldım elime üç tane taş(o zamanlar Allah ın hakkı 3 ya) başladım sallamaya. sonra ders zili çaldı herkes binaya girerken karşı okuldan 2-3 öğretmen bizim tarafa doğru gelmeye başladı. ben de tırstım hemen sınıfıma girdim. dersin ortalarında sınıfa girdiler, öğretmenle birşeyler konuştular sonra dönüp sınıfta göz gezdirdiler. ben kendimi saklamaya çalışsam da karşı okulun müdürü(imiş bi tanesi) eliyle beni işaret ederek "şu öğrenci" dedi. ben de o an yıkıldım. meğer attığım taşların biri çocuğun başını yarmış, şansa bak. o kadar kişinin içinde bi güzel dayak yedik[:I]

bir de arkadaşın başına gelen bi olayı anlatayım:
    arkadaş, Kütahya Dumlupınar da okurken bir gün kızlı erkekli okey oynuyolarmış. arkadaşın eli de baya güzelmiş. o anda bi hapşuruk bir bakmış koca bir balgam taşın üstünde hem de okey taşının üstünde. eli kaç kez dışarı yapmış ama tırsaklıktan paso boş geçirmiş. sonunda biri açmış, bizimki de hemen ıstakayı döküp bir güzel taşları karıştırmaya başlamış.
    kulakların çınlasın İbo(kendisi askerde)

• ya ben üni 1. sınfTa ingiLizce hocasınDan dayak yemisTm:) saLak karı! haLaa gcıığım oNa:)
  • yuh..[nerd] bana dayak atcak hoca hele üniversitede daha dünyaya gelmedi
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MemoSoZ</i>
    <br />ya ben üni 1. sınfTa ingiLizce hocasınDan dayak yemisTm:) saLak karı! haLaa gcıığım oNa:)
    Hacı naaptın yaau üniversitede dayak ha! hangi üniversite bu?
  • KOskoca adama vurulur mu :)
  • yaa adam hocaya parmak falan atdıysa vurulur da..ölee bişey de yapmamıştır herhalde
    adamı gaza getiriyoz şimdi gidip üniversiteyi bascak,dalacak kadına..ulan senin yüzünden foruma rezil oldum diye.:P
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MemoSoZ</i>
    <br />ya ben üni 1. sınfTa ingiLizce hocasınDan dayak yemisTm:) saLak karı! haLaa gcıığım oNa:)

demek ünide dayak yedin ha!! git ve o karıdan öcünü almadan gelme buralara aramısda ünide dayak yiyen adam istemeyis[:o)]
  • bi macera da benden..
    lise 2deyim benim kankaya tanıdığım bi kızı ayarlicam..
    bizim çocuk utangaç direk gidip tanışamadı bende bunları kazara tanıştıriim hesabı bi plan düşündüm.neyse bu kızlar bi gün öğle tenefüsünde bahçede voleyball oynuyolar ben tanıyomya direk gidip daldım oyuna,bizimki de ordan seyrediyor..neyse onu da çağırdım oynuyoz beraber aradan 5dk geçti bnm balta arkadaşım topa bi vurdu bunun hoşlandığı kızın gözünde patladı top...bu tabi dumur ötesi kız da komaya girdi 2gün açamadı gözünü:)kızı sınıfına çıkardılar bu benden kızın telini aldı akşam özür dilerim die msj attı sora 1 yıl çıktılar:)
  • yaf benimki trajik komik
    mekan ilkokul3 bizim kanka ahmete nerden aklıma geldiyse "maria indir donları yarıya " dedim.
    üff bi olay oldu sormayın ahmet beni hocaya soolemiş. hoca çekti konuştu benle.
    sınıftan çıktım ama okul sanki daalmamış herkez beni bekliyoo. ben çıkınca fısırdasmalar basladı. hemen kaçmıştım
    ne salaklı yaa

ikinci olay ortaokulda. bi kıza mektup yazmıştım şakasına
    ama daha saf oldugumdan okul adresine gonderdim
    soona kızı idareden çaarmışlar .ben olayı biliyom ya wah wah diye dalga geçiyorum
    kız "altın kartal mış nick name si dedi" bizim bi salak elemanda "altınkartal sen değilmisin " diyince idareyi boyladık.
    bereket müdür tanıdıktı yırttık.
  • Çok komik bi topic olmuş yaw hepsine ayrı ayrı koptum ! Benimkilerde şöyle...

1-)İlkokul 1,bahçede 3arkadaş dayı dayı gezioruz,baktım bi çocuğu gözüme kestirdim..ufak tefek bişeydi gittim sataştım... 2sn sonra bi çelme yerdeyim.[B)] Çocuk bi temiz sopa çekti bana bizim mallar da hiçbişey yapmadan kaçıştılar... Bahçede millet gülmeye başladı :)

2-)İlkokul 5 filan...Tenefüste pastaneden aldığım ayçöreği vs. kağıdını top yapıp sınıftaki çöpe basket atayım derken,hoca kapıdan içeri girmezmi ! Hocanın üstü başı berbat oldu [ops]

[bgdnc2]
  • Pardon 2 kere gitmiş msg...Bu iptal..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.