Şimdi Ara

rezil olduğunuz anlar, anılar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
16.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler benimkileri yasamadan tam anlamiyla gulemessiniz:

gecen sene 1 nisan (hazirliktaydim)sinifin kilari bize trash kopukleriyle saldirdi! ustum basim kopuk kardan adam gibin...kizlara "sizin a..niza goyacam diyip intikam yemini ettim, 5 dakka sonra ustumu temizleyip geldim bi baktim kizlarin elebasi "isim lazim diil" kapida duruyo sohbete dalmishlar arkadada bizim sinifin erkek elemanlari....

arkadan gittim kizin pantolonu al assagi ettim "nisan biiiiiiiiiiir ehauehuaeh" diye (allahtan beden dersiydi ve kizin altinda tayt wardi) kiz o gun bugundur kendine gelemedi dunyaya kustu

tabe olayin perde arkasi war! bu kizla bizim okulun reis'i cikiyolarmiymish... anaaam ogrenince napcam bilemedeim herif beni obuyr tenefus cekti arka bahceye pata kutu girdi! her nekadar karsilik wermeye kalksamda napcam herifler 3 kisi... bizim okuldakilere rezil olmushtum! ama adim hala DONCU aNIL olarak bilinir [:P]
  • bide osssbir cekerken dayima yakalandim!!!! o en berbatiydi galiba..... tamda kafasi mosmor olmushken! kendimi tutamadim sortumu cektim ve bi islaklik yayildi sortun on tarafindan....

neyseki annemlere anlatmadi...
  • Liseye hazirlaniyoruz 2sene once iste.. Kadikoyde dershaneye gidecegiz ama gidemiyoruz Gulmekten yerlere yatiyoruz dunya umrumuzda degil belden asagisi yukarisi ; direk bel kismi falan hic sallamadan konusuyoruz falan.. Yapmaya calistigimiz mission ise altiyoldan yukari final dershanesien gidecegiz(sozde [krl]) hernese bi olay oldu arkadaslar bana tavir aldi.. Bende dondum hararetle tartisiyorum.. O anda COTANKK!!!! tak kadikoyun ortasinda kafayi yandan direge gecirdim bide gozlugum oldugundan metalik bir ses isledi [xx(] ben bakiyorum aval aval sonra bizimkiler bana bakt iki saniye sonra yer attilar kendilerini yerde aglamakli guluyorlar bende gulmekten yere dustum :) insanlar uzerlerimizden atliyorlar gecmek icin falan.. Ahh ahh o gunler muhtesemdi :) dershane hocalariyla jedi knight oynamaya gidioduk [evlol]beee calismadik ama 90.67 yaptik :)
    oleee, oleee, oleee sampion KABATASSSS

• Sormayın yaw bugün okulda yürürken buza bastım ve küt diye düştüm. Dizim falan acıdı o sorun değil ama öğrencilere rezil olduk. Yüzüme karşı gülen yoktu ama arkamdan kesin gülmüşlerdir :(
  • lisedeyiz..öğle paydosunda koşa koşa kız mesleğin okul yoluna giderdik onlarda o saatlerde dışarı çıktıklarından hep aşina olduğumuz-kesiştiğimiz kızlar olurdu..birgün yine kız mesleğin kızlarına koşarken yanımdaki arkadaşlar biz karşıdan gideceğiz oradan gelen kızlara bakacağız dediler bende uzaktan benim kesiştiğim kızı gördüğümden siz gidin dedim..okul dağılmış bi dünya kız karşıdan geliyor..işte benim hatunda göründü..evet oda beni gördü şu en seksi gülümsememi takındım aynı andada yeşil atkımı arkaya attım ki...bütün kızlar ters döndü hepsi gülmekten yerlere yatıyor....meğer bizim arkadaşlar planlayıp arkamdan gelince beni tam kızların önünde ayaklarımı havaya kaldırmışlar...ne rezil olmuştum...kızarım diyede beni yere atıp kaçmışlardı...yavşaklar..ama o kızla yinede çıkmayı başarmıştım...
  • benim duyduğum bir hadise var üniversitede bir arkadaşımın başına geldi. biraz iğrenç ama anlatıcam. arkadaş ishal tuvalete dalıyor. ışığıda yakmıyor çok sıkışmış donu indirip lak oturuyo poff tüm duvar ...... tuvalet kapağı kapalıymış:) olayı siz düşünü artık yarım saat tuvaletden çıkamamış temizlik yapmaktan
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by e365</i>
    <br />beyler benimkileri yasamadan tam anlamiyla gulemessiniz:

gecen sene 1 nisan (hazirliktaydim)sinifin kilari bize trash kopukleriyle saldirdi! ustum basim kopuk kardan adam gibin...kizlara "sizin a..niza goyacam diyip intikam yemini ettim, 5 dakka sonra ustumu temizleyip geldim bi baktim kizlarin elebasi "isim lazim diil" kapida duruyo sohbete dalmishlar arkadada bizim sinifin erkek elemanlari....

arkadan gittim kizin pantolonu al assagi ettim "nisan biiiiiiiiiiir ehauehuaeh" diye (allahtan beden dersiydi ve kizin altinda tayt wardi) kiz o gun bugundur kendine gelemedi dunyaya kustu

tabe olayin perde arkasi war! bu kizla bizim okulun reis'i cikiyolarmiymish... anaaam ogrenince napcam bilemedeim herif beni obuyr tenefus cekti arka bahceye pata kutu girdi! her nekadar karsilik wermeye kalksamda napcam herifler 3 kisi... bizim okuldakilere rezil olmushtum! ama adim hala DONCU aNIL olarak bilinir [:P]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by nemeia</i>
    <br />herkes de bi sümük macerası var bende annatiiim dedim. lisedeyiz arkadaşla iddasina bi cafede santranç oynuyoruz oyunun en heyecanlı yeri tüm arkadaşlar toplanmış kzlar erkler masanın etrafında ipnanın biri bi espri yaptı bende gayri ihtiyarı derler öle güliim dedim bu arada burnumdan bişey fırladı ama nereye gittiğini anlayamadım birden herkes masayı iğğğğğğğğğğğğğhhhhhhh sesleriyle terketti. sonra bi baktım kalenin kenarında saprası bişey sallanıyor.[oo]

abi gule gule midem agridi yaw

gozlerimden yas geldi walla

• şimdi bi tane daha anlatayım ben
    satrançta epey iyiyimdir hatta bilgisayarı bile yeniyorum arada sırada
    son 10 yılda beni yenen 10 kişi çıkmamıştır yani neyse
    bi piknikteyiz babamın tanıdığı bi öğrtetmen falan da var
    dedi ki satranç oynayalım zaten ben de ustayım ya hadi dedim
    la adam 1 saatte mat etti bizi.ula sormayın nası rezil olduk adam bi de 6 ay önce öğrenmeye başladım demez mi
    dedim ki rövanş yapacaz olmaz oyle kazayla yenildim falan dedim de yutturamadık
    satrançta bi taş üstünlüğünü kaybesdince oyunu da kaybettim iyi mi

neyse babam başladı oynamaya tak tuk oynuyolar bi su içmeye gittim geldim çeşmeye
    biş baktım diğer tarafta bi taş kalmış,babam almış öcümü : ))

(şimdi babamı da genelde yenerim de,babam bilgisayarı hiç yenemedi şimdiye kadar,
    en çok 89 hamle dayanabildi ve pat oldu oyun)

buralarda lig falan da yok neyse mezun olursam lige falan katılırım heralde
    benden şimdilik bu kadar

• benim bi arkadaş var, onun macerası, kenidim hakkında bişey gelmio aklıma.
    eleman daha genç yaş 15-16. yazın çok yakın başka bir aile ile tatile gidiyolar.
    tabi iki aile tek evde kalacak, odalar paylaşılıyo.
    çocuklar topluca salona yer yataklarına yatırılıyo, bizimkinin yanına da komşu kızı denk geliyo...
    kız da bizimki de aynı yaşlarda...
    neyse bizimki uyuyo falan, bi ara bi uyanıyo eli kızın kalchalarında....
    oda ne..
    elini çekmiyo tabi...
    daha da ilerletiyo olayı okşama moduna geçiyo bakıyo kızdan da ses çıkmıyo(bu arada bizim arkadaş kıvırcık saçlı, yakışıklı parlak bi çocuk. kız daha iyisini mi bulacak, aslan cem devam et...)
    bizimki alamıyor hzını elini geceliğin altına daldırıyo, gene hızını alamıyo elini bu sefer kilodun altına daldırıyo...
    Derkeeennnnn....
    evin buyuklerinde biri gece tuvalet için uyanıyo tabi bunların ustunden atlayarak geçmesi lazım...
    yan tarafta bi ışık yanıyo aniden, ulen noolyo demeye kalmadan pat kapı açılıyor...
    bizim acemi oğlan elini kilotun altından olanca hızıyla bir çekiyor ki...
    kilot lastiği ÇAAATTTT diye bi ses çıkarıyor...
    düşünün gecenin bi yarısı hiç ses yok ve...
    aynen bizimkiler uyuyor numarası yapıyor, tuvalete gidende zaten uykulu...
    ya anlamıyor yada anlamamazlıktan gelior...
    bizimki sabaha mı vukaat cereyan edecek diye uyuyamıyor butun gece, ama sabah hiç bişi olmuyor korktuğuyla kalıyor...

• ya bi dakka kız,eleman elini soktuğunda,uyanıkmıymış bari?????
    ya ben size kız arkadaşımla kaç kere ve nasıl annemle babama yakalandığımızı anlatsam yarılırsınız herhalde [evlol]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i>
    <br />Sormayın yaw bugün okulda yürürken buza bastım ve küt diye düştüm. Dizim falan acıdı o sorun değil ama öğrencilere rezil olduk. Yüzüme karşı gülen yoktu ama arkamdan kesin gülmüşlerdir :(
    Yaw hocam bana da böyle bişey oldu.
    Birinci dönem son haftası üçüncü kattan dersten çıktım merdivenden aşağı öğretmenler odasına iniyorum.öğrenciler de arkadan teşekkür takdir için not dilenmeye geliyolar hiçbirine yüz vermeden hızla iniyodum ki yeni ayakkabının azizliğine uğradım (ahları mı ne tuttu)
    bi çökertme pozisyonuna geldim ki sormayın.Bizimkiler utanmadan yarıla yarıla güldüler valla.
    1 hafta ayak alçıda yattım evde.
    Tabi ondan sonra gülenlerden birer not kırdım deermişiim.

Bi de bir arkadaşın macerası var.
    Eleman Ankara'da arabaya yoldan bi hatun atıyo. Tabi hatun verici hem de parayla.
    Neyse bu biraz muhabbetten sonra eli gezdirmeye başlıyo.(bu arada araba son gaz)
    bacaktan yukarı doğru yavaş yavaş tam dona daldırıyo ki eli (kendi deyişiyle) "kalbur gibi tassak" geliyo elemanın eline.
    herif şaşkınlıktan frene basmış, nerdeyse kaza yapıyomuş.
    Durumu düşünsenize.
    Ossaat atıyo hatunu arabadan.(travestiyi yanii)

• bunu abim anlatmıştı.
    elemanın biri yazlık barın arkasına depoya yabancı turist atmış..neyse bu kardeş arkadan yapmak için krem kullanmış haliyle..ama 30 sn. kadar sonra kadın bağırarak duşa kaçıyor ve fıskiyeyi poposuna tutuyor.
    sonra tabii belli oluyo ki adamın sürdüğü krem "LASONİL".Kadının popoyu yakıyo tabii..[:O]
  • odut ve albati gecenin bir vakti beni güldürdünüz Allahta sizleri güldürür inşallah
  • ben Önce pişman olduğum bişeyi yazayım.ilk deneyimimi yaşamama an meselesi sadece filimlerde filan gormusum bu işin nasıl yapılacağını(anlayın yani):),neyse bildiğimiz yatak ta olan şeyleri yapıyoz tam oişe ikna etme çabasindayim hatunu hatun cart curt iki saniyede bişeyler yazdım hatunu ikna ettim bu arda yataktayiz neyse elimi cekmeceme attım halbusıkı bu olayın olabilcegini tahminen cekmeceye bitane conta koymuştum baktim yerinde yok son oguzelim yatk pozisyonunu bozup gardolabımdan bitane alıp hemen yatağa girdim AMa gulmeyin daha yaşım 16 ve ilk deneyimimdi şimdi yarılacaksınız işte o an ben o heycanla contayi yerleştiridim okadar heycanlıyımki bilemessiniz bi anda o izlediğim santsal filimler aklımdan kayboldu ve ben elimde anahtarım(fazla argoya kaçmayım diye kasıyom)anahtar deliğini ariyom en az 1 dakka develendim ve anahtar deliğini bulamadım ve kız durumu cakınca yaa tamam olmaz filan ayakları cekmeye başladı yani anlıyacağınız ne karimza kaldı ne ben kaldım kız bidaha ne aradı ne sordu zaten bende onu aramadım arasam hangi yuzle arıyoacam demi yani bi deliği tutturamadık.neyse sonraki denemede tecrübe kazandığım için anahtar deliğini rahatlıkla bulmuştu. allaha şükür şimdi iyiyim :d

VARAN 2----- Yarılmassanız üçreti geri alıyoruz :D
    Geçen cumartesi yani ayın 21 nde ANKARA migrosta CEZA nın Konseri var,ben deli gibi giyinmişim bi şekilim bol pantolon filan olayı belin altında paltolan şalvar mislai bişekilim ama bi soğukluk var içimde anlıyamadım neyse konser bitti ben bi hamburger filan yedim metroyo doğru gidiyorum hala içimde sanki bi rüzgar var neyse ben metro geldi bindim 2 tane kız var bana bakıyorlar ulan bizde havalara giriyoz tabi kızlar dan biri bana bakarak guldu benden ona bakarak guluyom ve o an enterasan gelen o sırdaki herkezin bana gulmesi benden giyimimin tuhafliğina verdim işte. lan tam ring otobuslerine bindim bi baktım benim fermuar açık sonuna kadar Ve benim Noel Babalı bOxerim dişari cıkmış ve o an yıkıldım esintinin kaynağını bulmuştum fakat metro da karizma yapıyom zannederken malesef rezil olmuşum ÜÜÜ.:D

• Geçen hafta daha yeni konusacagım kızın yanına yavaş yavaş sokuluyordumki tam yanında kayı dım ayaklarım boyuna kadar uzandı. kız da kabul etti sıf gülme krizine girdi diye :-)
  • ya arkadaşlar topic çok hoşuma gitti.. Bende katılayım dedim...
    Olay Mersin de oldu.. 99 senesi Üniversiteden 5 arkadaş içimizden birinin mersindeki yazlığına gittik.. Apartman gibi bir site.. Ortada bir yüzme havuzu.. Kızlar , fıstıklar falan ortam müthiş. Biz hep havuzdayız.. Bizim Recep Mahir diye bi arkadaş var. Boy pos endam müthiş yakışıklı bi çocuk.. ama bi huyu var.. boxer giyiyo ama üzerine haşama tarzında uzun bi şort giyiyo. havuza girerken üstündeki şortu çıkarıyor. neyse bizimki yine havuzun yanına geldi , atlıycak havuza ama kızlar falan kesiyo olanı. Neyse uzun şortu çıkarmaya başladı.. abi bir baktım boxeri giymemiş. Havuzun karşısındayım bizimki kızlarla kesişiyor ya hiç aşağıya bakmıyor. şort dizine kadar indi baktım devam ediyor karşıdan bağırdım -Receeeeeppppp giy lan şortu diye... abi ben bağırınca herkes ona döndü. bizimkinin şortu çekip bir kaçışı var kurşun atsan yetişmez yani.. Abi yıkıldık yerlere.. bizimki bidaha havuza hiç uğramadı...

• kızlarla çorba içmeye gitmiştik bi hapşırdım çorbalar burnumdan çıktı düşünün sonrasını
  • gecelik yarılma ihtiyacımı karşıladım muhahaha saolun beyler :))
  • dur daha geliyor..arkadaşlar bu anlatacağım olay anı benim hayatımın dönüm noktasıdır:))
    bi gün akşam internete bağlandım dolaş dolaş sıkıldım tabii..o zamanlar 16 -17 yaşlarındayız ulan dedim yahoo'nun arama motorundan erotik diye arama yapayım bi ne çıkacak..yalnız erotik haa,,yani o kadar terbiyeliyiz.tabii o zamanlar anlamıyoz fazla
    neyse erotikmarket diye bi site çıktı..girdim bende siteye bakıyorum ama kredi kartı istiyorlar, herhalde download'a falan basmışım..ben de gittim babamdan kredi kartını istedim.n'olcak dedi, ya dedim sinema sitesine gircem ordan kredi kartı numarasını istediler:))ulan yalana bak yaa..git ceketimin cebinde cüzdanımdan al..gittim aldım neyse ben giriyordum ki numarayı babam geldi ben de hemen kapadım sayfayı..tabi ben kızarmaya başladım,ne yaptığım belli olmasın diye şu beyazperde.com'un sitesine gireyim dedim..tekrar explorer'ı açtım.
    ya o zamanlar ie.4.0 mıydı 5.0 mıydı artık neyse adres çubuğuna basar basmaz en son girdiğim site ismi çıktı.yani erotikmarket'in sitesi.[V]
    aynen babamın laf şu:(güülmseyerek)ne alcan lan marketten?
    ben ne diyeceğimi şaşırdım..yaa dedim nerden çıktı ben de bilmiyorum?yalan 2..:)
    sonra kendimi düze çıkarmak için yaptığım 3.şey beni iyice batırdı..adres çubuğuna tekrar bastım..başladım yazmayawww.beyazmarket.com [oo][oo][oo]
    o kadar ki aklım az önceki olayda kalmış ne yazdığımı şaşırıp ikisini harmanlamışım..:))
    tabii o günden sonra bi tane ek-kart çıkarttım:))

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.