Şimdi Ara

rezil olduğunuz anlar, anılar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
1
Favori
16.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lise 1 Bilgisayar dersinde arkadaşa bişey göstermek için yan sandalyeye geçtim.Ortadaki sandalyeyi de başkası almış oturmak için .Derste ayağa kalkmadan yerime geçmek için önce prtadaki sandalyeye oturiym dedim.Bakmamıştım yerinde mi diye.

PaAaATtTtT yerdeyim.Düşerken refleksle masaya tutunmaya çalışym dedim acaip ses çıktı Pc bile reset atı sartıntıdan.Herkes bi anda sustu benim olduğum masaya doğru bakıyo ben yerden yavaşça yükselmeye başlayınca herkes koptu(MAsalar birbirininin önünü kapadığından kimse nereye kimin düştüğünü bilmiyodu)

Hoca susun gülmeyin falan diyodu ama baktı bende kendi halime koptum o da başladı gülmeye.....

Böle anlarda gülmek en iyi kaçış yolu bence.Gülmeyip tavır yapınca daha çok rezil olunuyo.Gülmek olayı önemsemediğinin bi göstergesi oluyo.
  • lise 1. sınıftayız ders boş butun sınıf dışarda bizde sınıfın fırlama tiplerindeniz kısları toplamışız önümüze futbol show yapıyoz .top havada dönüyo. sonra bizimkiler başladılar 9 aylık oynayalım dıye.herkes saydırdı.sıra bana geldi abi karşımızda sınıfın en çıtır kızları tam topa vurmak için bacaa yukarı cekınce pantolondan bi ses permuar altından dız kapagına kadar yırtıldı kızlar gulmeye başladı erkekler önce acayip acayip baktılar sonra onlarda benı omuzlarına alıp tezahüratlarla tuvelete taşıdıla. belime ceketı baglayıp nasıl eve koştuğumu hiç unutmuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Sormayın yaw bugün okulda yürürken buza bastım ve küt diye düştüm. Dizim falan acıdı o sorun değil ama öğrencilere rezil olduk. Yüzüme karşı gülen yoktu ama arkamdan kesin gülmüşlerdir :(

sakız olmuşsundur okula
  • Hepsini okudum yaww

Rezillik Diz BOYU

• ders resim dersi çok ses var millet makara yapıyo arkın telefonundan bişeyler bakıyoz bi geldi ...bir osurdum zooorrrtt die vallahi sıra titredi arkadaş biraz şerefsiz hemen gitti söyledi kızlara...tabi kızlar bana bakıyor ben baya rezil oldum
  • Okulda hiç birşeyi duymayan bir hocanın dersinde sıralar birbirine cephe aldı ve kagıt top savaşı başladı biz sıranın altına zulalıyoruz dersin sonuna doğru altın vuruşu yapıp düşmanı yenicez

son 5 dakka filan bizim sıraya başlıyoruz dedim mnotlar hazırlandı siper için diğer kişilerde topları aldı 2 şet 3 er ben attığımda başlayacaksınız dedim neyse 1.2.3 ayağa kalktım 3 taneyi salladım 2 sini sonuncuyu atıyorum ayakta ehehehe huhuahauu durumlarındayım müdür ve müdür yardımcıları girdi herkes bana bakıyor m. yard ayı bu hocam vallahi ayı dedi müdür de gülmeye başladı Allahtan annemle aynı okuldaydım da bir şey olmadı ama fena rezil olmuştum

2. 2 sınıf ortak beden yapıyoruz onların top bizim sahaya geldi bende o sınıfta hoşlandığım kız varya orda o da bakıyor dedim dur şuna burun vurıyım da kimse tutamasın o aradada müdür yardımcısı geçiyr aramızdan burunu vurdum füze gibin gidiyor top ta ki mdüür yardımcısının kulağında patlayana kadar kadın kısa süreli baygınlık geçirdi odaya filan götürdüler acayip utanmıştım ayrıcada korkmuştum

• Monwalk yaparken yere dusmustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş sevdiği kızın önünde düşmüştü :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.