O zaman lar comezim(simdi degil(lise3)) lise 1de butun sınıfın onunde uzun essek oynuyoruz biz yatıyoruz tam atlıycaklar ana !!! bir kıprasım!!! bir ses [ZART] butun sınıf koptu ben yerlere yattım arkamdaki cocuk diyor ben gidiyorum saclarımı kestircem yıkancam, ne gulmustum ya rezil olduk herkese yaw[xx(][ops]
evet onunla ne rezil olmuştum yaa.hala bi araya gelmemeye çalışırım onunla
Olay 2 sene önce lise son sıralarında gerçekleşir; Ark.ın biri (kendisi de bu forum da takılır ara sıra) beni yakalamış arkadan, kolları bnm kolların altından geçirmiş elleri de bnm ensede kilitlemiş (kurt kapanı dedikleri hadise), azcık da geriye doğru çekip beni hafif havaya kaldırınca belden kıvrılıyoz, bnm takım palio tamponu gibi belli oluyo.O şekilde itişirken ben önde biz sıraya iyice yaklaştık, ezecez malafatı, ona dur sus diyene kadar o sırada sırada oturan kız arkadaş hşşşt pşşşşt dur canı yanacak sesleriyle bizimkini durdurdu, ben serbest kaldım, ancak o brz sıraya dokundum sanmış olacak ki sonra başka bir erkek arkadaşa fısıldıyo "Bişi olmamıştır di mi?" "yok, yok olmamıştır" Nasıl yaa, olsa yasını mı tutacan?
Bide kuzenin bi macerası var onu da yazayım bari; Yazın sitede havuz kenarında kızlı erkekli oturuyoz, güneşlenme, muhabbet ayağına millet uzanıyo işte açıyo kolları esmerleşmek için, bizim kuzen de bi ara boylu boyunca uzandı, uzanmasıyla direk Ters T şeklini aldı,ben dumur ve utanmış vaziyette millet T'nin ayağına bakıyo, elemanın biri en sonunda bombayı patlattı "*****, seksi erkeğim bnm", kuzen anında ayakta tabii
Lise 2.sınıfta(daha geçen sene) son edebiyat yazılısında herkes notları kurtarmak için harıl harıl kağıdı dolduruyor.Yani ortam çok ciddi.(Okula giden bilir,sessiz sınıf ortamında ota boka gülünür).Sonra yan sırada ki arkadaş öyle bir hapşurdu ki zınk diye mermi gibi çaktı yamyeşil balgamı.Tabi bütün kızlar ıyyh demeye başladı.Bizzde gülmeye başladık tabe.Hoca geldiğinde söylediği şey şu : Oğlum sıçsaydın
3 sene önce hazırlık sınıfındayım.daha okulun bası herkesi yeni yeni tanıyorum ama okulda neler döndügü hakkında hiç bir bilgi yok. daha arkadas edinemedigimden koca bahcenin ücra köselerinde dolasıyorum o biçim sütüm pantolon kısa,kıravat nefes kesme sınırında ceket zaten var bi de KORKAKLIK! ufukta reisler yine benim gibi sütlerin elinden toplarını almış çeviriyolar bi süre sonra bi baktım top bana dogru geliyo topu reislere geri atmamı isticeklerini biliyorum ama vuruncada aykkabımın cıkıcanı biliyorum... ATMAZSAM DAYAK YİCEMİ de biliyorum.. bende okulda ilk dayagımı yememek için parmak uçlarırıı olabildigince gererek topa vurdum ama yine reislerin istegi gerçekleşmedi çünkü toptan once ayakkabım oraya ulaşmıştı..üstüne bi de bir sürü küfür yedim..
orta 2 deyim hani çok cidi yazılılar olur ya bende onlardan birindeydim.burnum akıyo o biçim gürültülü zor tutuyorum.Yazılı ciddi oldugu için sınıfta çıt çıkmıyodu benim burnumun çıkardıgı garip sesler dısında..Fışır fışır..ben rezil olmamak için çok az ve sezsiz çekmeye çalışırken hoca beni çoktan gözüne kestirmiş olucakki beni göstererek şu çocuga mendil verin dedi yani o kadar gayret sarfetmeme ragmen dikkati üzerimizde olan hoca sayesinde sevdigim kız önünde rezil oldum..(ama o karambolde çocuklar 1-2 soru kopya çekme fırsatını buldu sayemde)
1 hafta önce okuldan 128 e bindim arkadaşın telefonunda nane nane melodisi çaldı telefon bu konuştu bende eleman konuşmasını bitirince olm yükleyecek melodi bulamadınmıda o dallamanın ne üdüğü belirsis şaheserini(!) yükledin dedim. bu konuşmanın hemen arkasından Ajdar(o dallama oluyo kendileri) arkadaki koltuktan omzuma dokundu lütfen emeğe saygınız olsun dedi bende yerin dibine geçtim tabi
nasıl yerin dibine geçtin.ben olacaktım ki orda.....ahhhh aahhhhh.Ajdar ı karşımda görsem bir......
ulan en kötüsü benimki:orta 2 veya 3 teyim ders ingilizce tabi ben okul birincisi...dersi dinlemiyorum bi kerede keyif yapalım dedim gittim hatunun sırasına sonra kızın kalemimi ne düşmüş...eğilmiş bende o arada bi döşedim sonra döndüm yanıma baktım kız yok alttan acayip sinir bi yüz ifadesiyle bi çıktı son senemiz diye öyle sevindimki...ama lisede de aynı okula düştük ve benim lisede adım "osuruk canawarı"na çıkmıştı:D
rezil olduğum bi durum hatırlamıyorum hiç (yalandan kim ölmüş )
Bir yıl önce başıma geldi...Gece körü ve görme alanımın %90 ı olmadığı için başıma geldi...3 kız arkadaş ve ben müzikli kafedeyiz akşam..kursumun altındaydı yardımla gittim tabi..kızlar hesabı ödemesin diye garsona hesaaappp diyecektim kızlar bir atıldı dur durrr diye kısık ve heyecanlı sesle ama ben hesap ödememi engellemek için yapıyorlar sandım...meğer beyaz gömleğini sadece gördüğüm adam orayı terkeden müşteriymiş..yanında 3-4 tane fıstık gibi bayan biri gidene kadar beni kesen fıstıkmı fıstık bir kız herkes bir güldü bana ben pancar...masamdaki kızlar hem gülüyor hem kızardı..ben zaten öldüm o an...iyi girmişti bana..karizmayı çizdirmeyelim dedik fay hattımız kırıldı...inşallah iyileşirim..masamdaki iki kızda benden hoşlanıyordu..orada körlüğümüz iyicenem tescillendi..inşallah iyileşirim...yaşlandık ama neyse...şu sıralşar stres dönemlerime başladım...inşallah çauk toparlanırım....
okuldayız bır hatun dan hoslanıyom cok hos bırı neyse kutuphanede ders calısıcaz kı kutuphaneye ılk gırısım,dusunun kızı okadar begenıyom nelere katlanıyom neyse gırdık sessız sakın mıllet ders calısıyo bende kıza bakıyom bır kıtap alayım dedım kalktım o sırada lavugun bırı sandalyeyı almıs tabı bızım gozumuz hatundan baskasını gormuyo sen bakmadan gelısıne otur,hoba bır anda yerle yeksan oldum tabı o sezsızlıkte bu gurultu herkes bana bakıyo kız hafıf sırıtıyo sandalyeyı alan cocuk pardon dedı.ulan etrafta cok tanık var cocuguda dovemeyız sımdı oyle rezıl olduk ıste
yaa hu siz harbiden ne reziladamlarmışsınız. bu forum resmen rezilliklerle dolu. du bide ben anlatayım belki sizinkilerin yanında komik olmuyabilir. Deshaneden çıktım eve gidecem durakta bekliyorum. Neyse geldi bizim otobüs bindim. En arkaya doğru yürüdüm bi elimde kitaplar falan zor tutunuyorum otobüsün demirine. Tabi şöför bi ani fren aptı elim kaydı demirden diğer demiri tutacakken oturan bayanın kafaya bi geçirdim. Kız falan şaşırdı ay falan dedi bende pardon dedim en arkaya doğru ilerledim.Ama mahvoldum yaaa.
Neyse gene otobüsteyim otobüslerimiz son model old. için cep tel. konuşmak yasak.Herkesin tabi teli açık(brnim ki kapalı çünkü şarjı bitik) neyse olacak ya birisinin ki çaldı tabi herkes bakıyo kimink içaldı diye bizde trip yapıyoruz işte kapatmıyolar tellerini diye. Sonra aradan 5 dk geçti benim telin hatırlatıcısı bi öttü tabimillet bana bakıyo uyuz uyuz millete diyo kendisininki çalıyodiye (millet ne bilsin hatırlatıcı çaldığını) hemen elimi attım cebe kapattım. Sonra yine 5 dk oldu yişne çalmasınmı millet yine uyuz uyuz bakıyo yine kapattık ama rezilde olduk.
Sabahleyin 7.20 de işe gitmek için servisin durağına gittim neyse geldi servis bindik oturdum falan sonra yol uzun olduğu için (yaklaşık35-40 dk) uyudum sonra bizim telin yine hatırlatıcı çaldı. Benim hatırlatıcıda ambulans sesi gibi çalıyo(simens s55) ben uyandım batım millet dışarı bakıyo nerden ambulans geliyo diye biride aha bak şurda bişi olmuş oraya geliyo diyo Tabi ben çaktırmadım hemen teli kapattım ama o an baya komikti. gözlerimi bi amıştım millet camlara üşüşmüş.
Kız arkadaşım benden ayrılmıştı o gece, aç karna saatlerce yalvardım falan sökmedi. Eve dönerken arkadaşım telefon etti, 1925'de içiyorlarmış benim de kafam bozuk gideyim açılırım dedim. Oturdum toplamda 4 bira bir sürü patlamış mısır yedim, açlıktan nasıl midem kavruluyor, bira içiyorum bastırsın diye açlığımı. Ordan ayrıldık yürürken sendeliyorum, aç karna 4 bira mahvetti beni. Arkadaş izin vermedi arabayla gitmemeze, otobüsle gidelim dedi, durağa yürüdük belki 500 metre, başım dönür hava soğuk açlık bir yandan. Durakta banka oturdum ben arkadaş da yolda otobüs bekliyor. Sonra kalk geldi dedi otobüs ben hızla kalkar kalkmaz mevduatı bir bıraktım, bütün otobüs bana bakıyor. Arkadaş şöföre "yok biz binmeyeceğiz" dedi, koştu bana hem gülüyor hem oturtmaya çalışıyor beni banka. "Ne gülüyorsun be" diye bağırdım bana patlamış mısırları gösteriyor, o kadar çok yemişim ki bütün bütün duruyor patlamış mısırlar. Ertesi gün aradı kız arkadaşım barıştık. Boşu boşuna anı oldu bende.
Geçen hafta Alsancak Burger King'de oturuyorduk kız arkadaşımla. Benim telefonla kendi resimlerimizi çekiyoruz, öle habire telefona poz verirken önümde duran kolaya kolumla hafiçe çarptım. Çarpınca devrilecek diye refleksle iki elimle bir kavradım kolayı, kapağı fırladı foşş diye hepsi suratıma fışkırdı. Saçlarımdan kola damlıyor, masalar da arka arkaya olduğundan herkes bana bakıyor, göz göze geliyorum milletle. Yazık gülmemek için zor tuttular kendilerini ama ağızlarının kaydığından belli oluyordu dalgacı gülüşleri.
quote:
Orjinalden alıntı: MemoSoZ
ehuehu:) orta okuldayken arkadasm bak simdi osturacam demisTi! iyiii dedim! ama bak kokMasın dedim, yok yok kokmuyo dedi( bunu pLanLayarak söledim!!) cunKu o zoort diYe osturduuNda bende bi fısT brakmısTm[}:)] iNaNıLmaz pis kokmusTu:) ***** 2 dakkada yerin dibine sokmusTm!
tunasiLah sen bunu okudun dimi Lan yazın az üstüme atmadın suçLarını
Yaw bu topic yine mi gündeme geldi. Tekrar okudum hala gülüyorum ne eğlenceli topicmiş.
Arkadaşlar koptum valla bir bombada benden
İlk okul 2-3 sınıflar tam hatırlamıyorum ozamanlar kağıttan uçak yapıp atmak modaydı :) bende manyak ucak yapardım çok güzel gider süzülürdü neyse bir uçak yaptım tam o sırada zil çalmıştı ben ucağı bir fırlattım ucak gitti kime çarptı dersiniz.......MÜFETTİŞE o sırada öğretmen sınıfa müfettişle gelmişti adamın anlının ortasına F16 ile kamikaze yapmıştım... Nesseki öğretmenim (Annemdi) gerçi daha kötü oldu ama :)
Olivium Outlet mağazası Adidas mağazasındaydım.Bişeyi beğendim nerde deniycem dedim görevliye eliyle gösterdi.İki Kapı vardı.ikiside kabin gibiydi içeri girdim meğerse depo olarak kullanılan yere girmişim.Ben t-shirtü giycekken görevli burası depo kabin yanda dedi.Tam rezillik yani.Ufak adımlarla kapıya doğru