muahahaha beyLer ingiLizce hocaLarının çoğu kafadan sakat oLuyor! ortaokuL Lise neyse dedik okuDuk ama üni.de de cıkTı karsıMa iste! cukurowadayım bu arada! demirbaş yoLunda da iLerLiyorum:)
eeee?
eesi yukarda yazMısTım bazı arkadaşLar beni hiddetLe kınamış onun içindi:)
Sene 1998..Rollerskateler moda. Biraz çalışmış iki hareket öğrenmiştim.. sen rampayı uçmayı dene sonra rampanın kenarına DAşşaklarımı bir çarptım ..OOğğhh.. Paska
ondan sonra bisikletin yerini pek birşeyin tutmayacağını anlamıştım. İşin daha kötüsü bu olay Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda Parkta bilmem kaç kişinin önünde meydana geliyordu.. <div align='right'> *: ŞHİT[evlol]</div id='right'>
naughty; ilk deyeyimde benimde başıma gelmişti, yeterli kayganlığı sağlamadan dalmaya çalıştığım için anahtarı zorluyom zorluyom girmiyo... rezillik... daha kotusu zorlamaktan başı acımaya başlamıştı. ıhh ne korkunç, ne acemiymişiz... zor ve acı verici olsa da başarmıştım sonunda ama bi de kızı düşünüyorum onumde eğilmiş hiç sesi çıkmıyo, belki yüzünü görsem anlıycam onun halini ama ... çocukluk işte...
(uzun bi aradan sonra nete geri dondum.) yaa ben hala suratını hatırlıyom kızın gozumun onune geldikce bi tuhaf oluyom kendimi burmak istiyom iyiki gormuyom onu yoksa kesin vurum kendimi :D.
alkocunkine benzer bir olayda benim başıma geldi. benim arkadaşın şirketinde çalışan bir abi var daha tanıyalı 1 ay fln olmuştu. evli olduğunu da bilmiyordum. bir gün halı saha maçında ısınıyoz hatunlar tribunlerde bende çoşkun abi ya şu hatuna baksana taş gibi dimi dedim. evet ama o yengen nassı yane dedim karım oğlum dedi. e bende döt oldum
lise-1 yıllarımda yaz tatilindeyim, yazlıkta deli gibi bisiklete biniyorum, bir keresinde toprak yolda yokuş aşağı hızla inerken ne olduysa feci bir şekilde düştüm, tabii üzerimde sadece şortum vardı, iki dirseğim iki dizim başta olmak üzere her yerim foşur foşur kanamaya başladı.. çevreden koşup gelenler oldu, ben bozuntuya vermiyorum tabi, kalktım bindim bisiklete yazlığa doğru pedal çevirmeye başladım, heryerim kan revan içinde ben bisikletle geziyor gibi görünüyordum.. bir bakan bir daha dönüp bakıyordu, iirenç bi durumdu yaa [dntw]
geçenlerde de; yapıkredi bankasında sıradayım, q-matic olmadığı için tek sıra halinde bekleniyor, sırası gelen 3 vezneden birisine geçiyordu, neyse en öndeki kişinin hemen arkasındayım ve veznenin biri boşaldı, önümdeki kişi dalgın dalgın dikiliyordu, "-teyze bak şu vezne boşaldı" dedim, önümdeki bir döndü, genç bir kızmış ama saçları görseniz nasıl bakımsız, yaşlı teyzeler gibi, arkamdakilerde sırıtmaya başladı, kız da sinirlenip "-saol amcaa" diyerek intikam almaya çalıştı ama olmadı tabi heh [evlol][evlol]
yine lise yılları, yine yazlıktayım, bisikletle turluyorum, yazlıkta hoşlandığım bir hatun vardı, hep uzaktan bakışıyoruz ama hiç cesaret edip yanına gidememiştim, herneyse o gün yürüyerek bir yere gidiyordu, gaza geldim, bisikletle arkadan yaklaşayım tanışayım dedim, orta bir süratle arkasından yaklaşırken frene bastım, ÇAAAT diye fren teli koptu (hep filmlerde olur sanırdım bööle şeyler), kızın yanından yalpalayarak geçip ilerde güm diye düştüm, yani düşmek isteyeceğiniz en son yer hoşlandığınız kızın gözlerinin önüdür herhalde.. rezil olmuştum ama gelip kaldırmıştı beni, böylece fazla heyecan yapmadan tanışmış oldum
Len yarildim gece gece töbe töbe.. Zuahauhaha nese 2 de benden:
-Sene 2000 Kasim aylari, hava soguk ben hastayim nese.. Din dersine girmeden 15dk tenefüs wardi ben de hayvan gibi tikinmisim we midefeci bozulmustu, ders basladi ben ço kötüyüm ama çaktirmiorum kimseye en sonunda hoca anladi "Can ayaga kalk bakiim" dedi megersem soru soracakmis bnm midemimin durumu çakmamis, Kur'anla ilgili bi seler sordu we benden cevap olarak son seste bir kusmuk yigini geldi, ewet kesintisiz kustum wala öndeki arkadasa, montuma, kalemkutuma her yere az önceki tenefüsteki yediklerimi bosalttim kisaca ve ben bir rezil oldum annatamam (annat1om gerçi ama) we ******ler ben revirde her türlü mideilacini denerken adamlar bnm sayemde 40dk kaynattilar.. Nese bi daha kusma olaylari gelmedi basima
-Bu da sene 2004 2 hafta önce fln, Cografya dersinden we hojasindan hepimiz nefret ederiz nese tenefüs çalmisti herkes hocanin gelmesini beklerken ayakta muabbet yapiodu bn de arkada 3 abzayla beraber en hayvani geyirigi çiarmaya çalisioduk nese hoca gelmis meger we sira kardesime gelmisti, herkes hocayi görünce sustu, bz 4 kisi dewam edioruz tabi nese kadin "günayd1n çocuklar" dedi we bzmkiler daha SAGOL! diyemeden kardesim hayvan gibi geyirigi bsati kadina cvp olarak e tabi sinif olarak yarildik ama kadinj o durumda bile put gibi durmayi nasi becerdi anlamadim?? Nese simdilik bu kdr herkese iyi yarilmalar
abi rezillikten bol ne war ben orta okuldayken bindim servise oturuyorum ama garip hiç 1 arkadaşım o gün servise binmiyor lan dedim ne oluyor sonra bir baktım servisteki herkes mavi hırkalı (orta okullular kırmızı liseliler mavi giyerdi) sonra 1 liseli geldi ne işin war falan dedi niyeki dedim arkadaşlarına, bakın bu okula gidiyor dedi 40 kişilik otobüs kırıldı
meğer 23 nisan mış kimseye anlatmadım hala kimse bilmez (eve döndüm servis gelmedi dedim)
ha 1 tane daha hatırladım şimdi komşunun kızını gözüme kestirmişim ablama dedimki tanıştır bizi 1 şeyler olur belki neyse başladım kızla muhabbete kız gülmekten ölüyor neyse birden aklıma nerden geldiyse kıza dedim ki mesela intihar edenler neden suyu seçerki ulan zaten ölecen garanti yoldan kısa zamnada silahla falan yap yok taş bağlamalar yok sonra çırpınmalar falan dedim ablam bana öyle 1 baktı ki gözlerindeki ateşten yanacağımı sandım kıza baktım kız dokunsam ağlama patlaması yapacak ablam biz gidelim dedi
meğer kızın dayısı olaydan 3 ay önce intihar etmiş inanmayacaksınız ama suda ayağına taş bağlayıp yapmış ve kızın en sevdiği akrabasıymış kız o günden sonra benle tek kelime etmedi bende kızı her gördüğümde yolun daha derin kısmına yürüyorum
1993 Ocak ayı. Üniversitedeyim. Atakan diye bir arkadaşla şehre inmmiştik. Sivas'ı bilen bilir. Hertaraf buz yolda yürümek imkansız. Karşıdan karşıya geçmemiz gerekiyordu. Yol da hafiften bir yokuş. Ben bir baktım yukarıdan belediye otobüsü geliyor. Atakana dedimki "olm dur yol buz zaten şu otobüsten sonra geçeriz" dedim. "yok yaa ne bekleyecez geçeriz" dedi ve bir ceylan gibi seke seke geçti karşıya. Hani size de olmuştur yola inersiniz geçsemmi geçmesemmi kararsızlık anı. Kilitlenir kalırsınız. İşte bende de durum aynı. Bu arada otobüste yaklaşıyor tabi. 1-2 saniye bocaladıktan sonra bende atladım yola, koşmadan ama hızlı dikkatli adımlarla ilerliyorum karşıya. Tam yolun ortasına geldim. Ayaklarım dikildi havaya. Kalkmaya çalıştım acele ile yeniden düştüm. Bidaha deneyim dedim kalkamıyorumki daha doğrulamadan yeniden kayıp yeri öpüyorum. Bu arada yukarıdan gelen otobüs iyice yaklaştı şöför frene asıldı ama nafile kayıyor. Otobüsle aramda 10-15 metre kalmış ben hala kalkmaya uğraşıyorum yerden. Baktım olacak gibi değil ezilmemek için yerde 4 elli sürünürek hani bebekler emekler ya işte aynen o vaziyet debelene debelene karşıya attım kendimi otobüsün tekeri kılpayı yanımdan geçti. Ne alametse orasıda buzdu ama tek harekette Ayağa kalkabildim. Etrafa bir baktım ki yolda herkes durmuş bana bakıyor ve gülmekten altlarına ediyorlar bizim Atakan'da dahil. (Atakan buralardaysan gülme bak döferim hee) Çok rezil olmuştum. Şimdi düşündükçe bende gülüyorum ehhee.
çokomilk çok kötü olmuşsun be dostum.
Ben de düşmüştüm okulda kötü oluyor.
Hiç deme yaa. Çok utanmıştım. Senin düşüşün de kötü olmuş hocam. öğrencilerin felan. Notu kötü olanlar sevinmiştir, kesin. Ben olsam bende sevinirdim. [krl]
Sene 90. Ailem ile Marmaris'e tatile gittik. Kaldığımız pansiyonun sahibinin Emel(hala ismini unutmamışım bea:))isminde afet gibi bir kızı var. Bir gün denizden geldim duşumu falan aldım, benden sonra da o kız duşa girdi çıktı. Ben üstümü falan giyinip pansiyonun içinde annemleri arıyorum. Bir baktım antrede afetimiz body'sini ve mini eteğini giymiş bir şekilde kulodunu giymeye çalışıyor:)))))) Bende saf saf art niyetsiz vardım yanına ve işini bitirmesini bekleyip, annemleri soracağım:))))) Kızın giyinmesini beklemeye başladım başında ve kız bir ara bana dönerek sert bir şekilde "ne var?" diye sorunca aklım başıma geldi tabi:))Kızarmış bir yüz ifadesi ile kekeleyerek derdimi anlattım ama 2-3 gün kıza gidipte bir daha bişi soramadım:)
rezil olduğumu düşünmüorm ama dün akşamüstü yeğenimle oynuyodum yüzüme kırmızı kalemle bıyık çizmiş-kediyis ya-bilgisayarla falan uğraşınca unuttum yüzümü yıkamayı.ööle pazara gittim alışveriş yaptım,markete gittiğimde marketin aynasında gördüm kendimi.uzun kırmızı bıyıklarım vardı.severim garipsenmeyi istifimi bozmadan alışverişe devam ettim.kendime rezil oldum insanlar muhteşemliğimden bana bakıyor sanıyordum.olsun ben muhteşemim[pray][pray][pray][pray]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by elmayra</i> <br />rezil olduğumu düşünmüorm ama dün akşamüstü yeğenimle oynuyodum yüzüme kırmızı kalemle bıyık çizmiş-kediyis ya-bilgisayarla falan uğraşınca unuttum yüzümü yıkamayı.ööle pazara gittim alışveriş yaptım,markete gittiğimde marketin aynasında gördüm kendimi.uzun kırmızı bıyıklarım vardı.severim garipsenmeyi istifimi bozmadan alışverişe devam ettim.kendime rezil oldum insanlar muhteşemliğimden bana bakıyor sanıyordum.olsun ben muhteşemim[pray][pray][pray][pray] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
o da guzel.[baris][baris][baris]
ulen cokomilk ezilcen diye cok korktum lem... tanımıyom seni ama anlıyorum... çok geçmiş olsun
Amcamın küçük kızının düğünündeydik. Büyük kızının damadıyla birlikte düğündeki hatunları kesiyoz beraber. O sırada daha önce hiç görmediğim müthiş bi hatun gördüm. Enişteye döndüm ''enişte hatuna baksana felaket bi şey'' dedim. Eniştem ''istersen sana ayarlayayım'' dedi. ''tanıyomusun?'' dedim. ''evet biraz kızkardeşim olur'' deyince o an mağmaya doğru hızlı bir dalış yapmıştım.