Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük rezil olma/utanç nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
5
Favori
6.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ramazan ayı, üniversitede bi dini cemaat(şuan hala aktif çok ufak bi grup) konferans veriyor. Can sıkıntısından gittim. Konferans salonuna girdim 50-60 kişi anca vardı. Rastgele bi yere oturdum. Sağda solda kızlar vardı. Biraz zaman geçti kalabalılık artmaya başladı. Ama tuaf şekilde öndeki arkadaki sandalyelere hep kızlar oturuyordu. Sonra bi arkama baktım salonun girişine kadar full kız.

Tabi o an beynimde bi ışık yandı. Salonu kız erkek diye ayırmışlar. Onlarca kızın bakışı altında erkeklerin olduğu yere geçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lise 2 nin ilk günü arkadaşla çikişta servisin öndeki iki koltuğuna oturduk yanimizda da şoför vardı ögrencilerin gelmesini bekliyoruz. Torpidoda şoför kartlari vardi boyuna asilan,birisinde mehmet top yaziyordu aldim arkadaşa gösterdim dalga geçmeye başladik okulun ilk günü heyecanliyiz tabi. Vay top herif vurduruyordur bu,bunlar sülalece geydir o yüzden bu soyadı almistir,bu adam kendini nasil tanitiyordur mrb ben top mu diyordur ahaha,bu adamın şeyi de kalkmiyodur vs inanilmaz ağır dalga geçtik. Biz gülerken şoför bize döndü mehmet top benim dedi.. 3 sene şoförlüğümüzü yapti...
    Gözlüğümü takmadığım bir gün dolmuş diye bir fabrikanın servisine binmiştim.Parayı uzatacakken kafamı insanlara doğru çevirdiğimde herkes bana bakıyordu,bir gariplik olduğunu anladım."Burası dolmuş mu?" diye sordum, adam hayır deyince ben ineyim dedim. O mallık duygusu çok kötüydü.
    Bir yaşanmış gerçek olay daha yazmak istedim. Forum gülsün biraz, baya komik bir olay çünkü. Olayın içinde Ben de varım ama rezil olan kişi bu sefer ben değilim. Olaya geçeyim:

Yıl 1993. Daha 13 yaşımdayım. Ortaokul zamanlarım. Yurtta kalıyorum ve cemaat yaparak birlikte namaz kıldığımız bir arkadaş gurubum vardı. Bu gurup içinde bir kaç tane zıpır mı zıpır arkadaşlarımız vardı. Bu zıpırlardan bir tanesi genelde bize imamlık yapar, biz de arkasında saf tutar kılardık namazlarımızı. Çocukların cemaatle namaz kılmaları esnasında birbirlerini güldürmek için envai çeşit hallerde bulunduklarını neredeyse herkes bilir. Çocukluk işte. Yine böyle bir cemaat halinde namaz kılmak üzereydik. Bu arada herkes pijama, eşofman tarzı giyiyor. İmam olan arkadaşa laf sokmalar, hareketler falan, 3-5 dakika kadar çocuk namaza başlayamadı. Derken ortam sakinleşti ve imam olan arkadaşımız tekbiri getirdi ve başladı. Zıpırlardan bir arkadaş arkasına yaklaşıp eğildi ve pijamasının yanlarından tutup aşağıya doğru çekti. Fakat imam olan arkadaş, şu peygamber donu denilen uzun olanlardan giymişti ki pijama ile birlikte o da aşağıya düşünce, ani bir refleksle pijamasını yukarı çekmek için eğildi ve imamın ta**akları arkadaki elemanın ağzının ortasına şak diye tokat attı resmen. Tabi kimsede kahkahadan abdest falan kalmadı. O arkadaş inanın akşama kadar yüzünü sabunladı.
    Şaka değil tam 20 yıl önceydi. O zamanlar birbirimize çok sert şakalar yaptığımız bir arkadaşım vardı. Tek başıma eve giderken, gayet kalabalık bir iett durağında o arkadaşın otobüs beklediğini görünce, arkasından yaklaşıp; var gücümle ensesine bir şaplak attım. Yani şlap sesi geldi emin olabilirsiniz. Asıl olay yüzünü bana döndüğünde hissettiklerimdi. Başka birisini arkadaşıma benzetmiştim. İşin ilginci yanlış anladığımı söyleyip, hakkını helal etmesini söylediğimde; helal olsun demesiydi
    Barış Manço'yu anma günü vesilesi ile konser veriliyordu, Hayko Cepkin vardı, Moğollar vardı ... O gün midem bozuktu zaten, bir kaç defa istifra etmiştim ama konsere giderken bayağı bir rahattım, iyi olduğuma inanıyordum.

Renkli içecekler dağıtıyorlardı kokteyl gibi ama alkol yoktu. Böyle greyfurtumsu, portakalımsı acımsı bir tat hakimdi. 2 bardak içtim, midem kalkmaya başadı. Konser, açık konser, herkes ayakta, tıkış tıkış adım atacak yer yok, bizde yakından izleyebilmek için erken gitmiş önden yer tutmuşuz, oradan kaçmamın imkanı yok, önde bariyerler korumalar, arkamız binlerce kişi.

Hayko'nun sahnedeki son demlerinde midem iyice kötü oldu. Sonra Moğollar geldi. Etrafta kötü olduğumu, rengimin attığını gören bir kaç kişi hal hatır sordu, yardıma ihtiyacınız var mı dedi...

Tam o sırada ben bir kustum, ortalığın pıttığına bir koydum, birde o içeceğin garip renkleri ile midemin suyunun birleşmiş halini etrafa bir saçtım. O an sahnede performans gösteren Cahit Berkay'ın suratını hiç unutmuyorum.

Sonra önde barikatları açıp beni ve üstünü başını mahvettiğim bir kaç kişiyi kulisin lavabosuna götürdüler. Herkes soruyor iyi misin iyi misin... Koridordan Hayko çıktı, birde fırça yedik "oğlum şu konserlerde ağzınızla içki için, yada hiç içmeyin" diye laf sokup gitti, halbuki alkolün A'sı yoktu bende. Çok zoruma gitmişti.

1 hafta utancımdan odamdan çıkamamıştım
  • Gözlüğümü takmadığım bir gün dolmuş diye bir fabrikanın servisine binmiştim.Parayı uzatacakken kafamı insanlara doğru çevirdiğimde herkes bana bakıyordu,bir gariplik olduğunu anladım."Burası dolmuş mu?" diye sordum, adam hayır deyince ben ineyim dedim. O mallık duygusu çok kötüydü.
  • abimin düğününde yaşadıklarımdan ve yaşayacaklarımdan dolayı sinir krizi geçirmek
    rezil oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

abimin düğününde yaşadıklarımdan ve yaşayacaklarımdan dolayı sinir krizi geçirmek
    rezil oldum
    Naptın anlatsana , ayrıca senin tedaviye ihtiyacın var

• Lisede sınıfda 15kişiyiz 13ü kızdı sadece 2 kızla yakın ilişkim var diğerleri hep kanser sürtükler.
    Birgün sınıfa girdim sürtüklerden biri o yakın olduğum kızlara penisimin kaç cm olduğunu soruyordu ve hepsi gülüyordu.
    Eminim ki görseler gülmezlerdi tabi masaya vurmakda etik değil derhal terk ettim

Lise hayatım boyunca hep buna benzer şeyler yaşadım daha kötülerinide yaşamışımdır ama hafızam pek güçlü değil hayal meyal hatırlıyorum çabuk sinirlenen biri olduğumdan birkaç kere dayak yemişliğim var +konferans salonunda hasta biri bana 31ci diye bağırmıştı yüzümde sivilceler var diye bunu yapanında kendi yüzünde tonla sivilce olmasıda ilginçdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Mart 2020; 17:55:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Lisede sınıfda 15kişiyiz 13ü kızdı sadece 2 kızla yakın ilişkim var diğerleri hep kanser sürtükler.
    Birgün sınıfa girdim sürtüklerden biri o yakın olduğum kızlara penisimin kaç cm olduğunu soruyordu ve hepsi gülüyordu.
    Eminim ki görseler gülmezlerdi tabi masaya vurmakda etik değil derhal terk ettim

Lise hayatım boyunca hep buna benzer şeyler yaşadım daha kötülerinide yaşamışımdır ama hafızam pek güçlü değil hayal meyal hatırlıyorum çabuk sinirlenen biri olduğumdan birkaç kere dayak yemişliğim var +konferans salonunda hasta biri bana 31ci diye bağırmıştı yüzümde sivilceler var diye bunu yapanında kendi yüzünde tonla sivilce olmasıda ilginçdi
    of bu kötüymüş, tabi onlar için. rezil olmamışsın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

Bu mesaj silindi.
    Verdim artını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the__executioner__

Naptın anlatsana , ayrıca senin tedaviye ihtiyacın var

Alıntıları Göster
    daha delirmedim,henüz değil

• quote:

daha delirmedim,henüz değil

Alıntıları Göster
    Sana öyle geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: the__executioner__

Sana öyle geliyo

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster

• Sınıfta konuşma yaparken diksiyon diyeceğime dikisyon dedim.

• en son sacimi kendim yanlis kestim kpss kursani o sekilde gittim ama ben rezil olmaya coktan alistim daha once de oldu

• Ortaokul da sekuler bir dershaneye gitmiştim. Telefonumda ezan uygulaması vardı. Etüt ortasındayken birden ezan çalmaz mı son ses çok kötü bir andı o zamanlar daha muhafazakardım büyüdükçe seküler bir yana evrildi benim hayatımda eski halimden eser yok. Ama bu anıyı hatırladıkça garip hissederim

• Lise 2 nin ilk günü arkadaşla çikişta servisin öndeki iki koltuğuna oturduk yanimizda da şoför vardı ögrencilerin gelmesini bekliyoruz. Torpidoda şoför kartlari vardi boyuna asilan,birisinde mehmet top yaziyordu aldim arkadaşa gösterdim dalga geçmeye başladik okulun ilk günü heyecanliyiz tabi. Vay top herif vurduruyordur bu,bunlar sülalece geydir o yüzden bu soyadı almistir,bu adam kendini nasil tanitiyordur mrb ben top mu diyordur ahaha,bu adamın şeyi de kalkmiyodur vs inanilmaz ağır dalga geçtik. Biz gülerken şoför bize döndü mehmet top benim dedi.. 3 sene şoförlüğümüzü yapti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 12 Mart 2020; 6:45:44 >
  • En utandığım değildir de aklıma hep bu geliyor.
    Lisedeyken voleybol sahasında voleybol oynuyorduk, beden eğitimi dersi vardı. Sınıftaki kız arkadaşlardan biri geldi o sırada, tokan var mı fazladan diye sordu, varmış ben de verdim. Neyse ders sonu geri getirdi, "teşekkür ederim xxx" dedi ben de "sağol" dedim Ben "ne diyorum ben ya" gibi bir şey dedim o da güldü ama o an utanmıştım baya. Şimdi olsa o an espri yaparım güler geçeriz de o zamanlar sosyal fobim vardı dert etmiştim kendime.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.