Şimdi Ara

Hayatınızda yaşadığınız veya karşılaştığınız en ilginç olay?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
5.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• en önden
  • küçükken (12-13 yaş felandı) rüyamda çok sevdiğim babaannemi görmüştüm beni çağırıyordu , ertesi gün ölüm haberini aldım, hayatımdaki ilk doğaüstü olay gibi geldi bana ama hep düşündüm tesadüfmü diye yaş 28oldu halen cevabını bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

küçükken (12-13 yaş felandı) rüyamda çok sevdiğim babaannemi görmüştüm beni çağırıyordu , ertesi gün ölüm haberini aldım, hayatımdaki ilk doğaüstü olay gibi geldi bana ama hep düşündüm tesadüfmü diye yaş 28oldu halen cevabını bulamadım.

Allah rahmet eylesin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banlanmayan Adam

quote:

küçükken (12-13 yaş felandı) rüyamda çok sevdiğim babaannemi görmüştüm beni çağırıyordu , ertesi gün ölüm haberini aldım, hayatımdaki ilk doğaüstü olay gibi geldi bana ama hep düşündüm tesadüfmü diye yaş 28oldu halen cevabını bulamadım.

Allah rahmet eylesin hocam.

allah razı olsun.
  • @hayati54 Allah rahmet eylesin hocam.

Daha dün gibi hatırlarım. Sanırım yaşım 9-10'dan fazla değildi. Annem ve babamın odasında yatıyordum. Gece yatarken bizimkilere "İyi Geceler" demiştim, ve 1-2 dakika sonra sanki rüyadan uyanır gibi uyandım ve sabah olmuştu. En ilginç anılarımdan biridir bu. Ve hala çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 29 Mart 2013; 22:52:32 >
  • onlerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 3-4 ay önce bir gece rüyamda kur an okuyordum ezberden anneme annemde ağlıyordu.İlginc olan okuduğum ayetleri gerçekte anımsıyorum fakat öyle bastan sona okuyacak sekilde ezber değilim ama rüyamda hepsini ezberden gercekten okudum bu nasıl oldu halen çözemiyorum insan ezber olmadıgı birşeyi nasıl okur.Ben okumaya devam ettikçe annem ağlıyordu..

Uyandığımda okuduğum ayetleri hatırlıyordum az çok bunlar genelde çok duydugum kısımlardı ama ezber değilim uyaninca felan okuyamadık tabiki ama rüyada su gibi aktı ezberimden ilginç yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyibirisiff -- 29 Mart 2013; 22:59:41 >
  • Rüyamda ölmüştüm ertesi gün gerçekten öldüm
  • Uzun yıllardır görmediğim birini rüyamda gördükten 1 hafta sonra karşılaşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love3tc

Rüyamda ölmüştüm ertesi gün gerçekten öldüm

Geçmiş olsun.
  • quote:

bende buna benzer bir olayla karşılaşmıştım.bundan 2-3 yıl önce komşumuzu mutfakta elinde satır gibi birşeyle görmüştüm her taraf kan içindeydi.rüyayı gördükten birkaç gün sonra bir yakınının öldüğünü söylediklerinde şok olmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

bende buna benzer bir olayla karşılaşmıştım.bundan 2-3 yıl önce komşumuzu mutfakta elinde satır gibi birşeyle görmüştüm her taraf kan içindeydi.rüyayı gördükten birkaç gün sonra bir yakınının öldüğünü söylediklerinde şok olmuştum

komşunuz katil olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

@hayati54 Allah rahmet eylesin hocam.

Daha dün gibi hatırlarım. Sanırım yaşım 9-10'dan fazla değildi. Annem ve babamın odasında yatıyordum. Gece yatarken bizimkilere "İyi Geceler" demiştim, ve 1-2 dakika sonra sanki rüyadan uyanır gibi uyandım ve sabah olmuştu. En ilginç anılarımdan biridir bu. Ve hala çözemedim.

Belki rüyanda iyi geceler demişsindir annen ve babana sonra uyanmışsındır. Çocukluk aklıylada gerçek zannetmişsindir
  • Çok çok ilginç bir adamla çok çok ilginç bir şekilde ve zamanda tanışmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyibirisiff

Yaklaşık 3-4 ay önce bir gece rüyamda kur an okuyordum ezberden anneme annemde ağlıyordu.İlginc olan okuduğum ayetleri gerçekte anımsıyorum fakat öyle bastan sona okuyacak sekilde ezber değilim ama rüyamda hepsini ezberden gercekten okudum bu nasıl oldu halen çözemiyorum insan ezber olmadıgı birşeyi nasıl okur.Ben okumaya devam ettikçe annem ağlıyordu..

Uyandığımda okuduğum ayetleri hatırlıyordum az çok bunlar genelde çok duydugum kısımlardı ama ezber değilim uyaninca felan okuyamadık tabiki ama rüyada su gibi aktı ezberimden ilginç yani..

Bu normal, çünkü düşündüğünü yorumluyor beynin. Yani gerçekten öyle olmak istediğini ya da en azından olan bir şeyin o derece güzel bir kıvama geldiğini görmek istediği için beyin rüyada 'gerçek' olmayan şeyi sana öyle anımsattırıyor.

Benim İngilizce'm iyidir, gayet iyi konuşurum fakat bir İngiliz'le ben farklıyım herkes bunu anlayabilir ama rüyamda bir İngiliz gibi İngilizce konuşuyordum. Sizin yorumunuzu okuyunca yazma gereği hissettim. Evet garip bir durum ama esrarengiz değil.

• Bi uplasam birşey olur mu ki?
  • 2 tane kedi ben küçükken kavga ediyorlardı gece 23.00 gibiydi bizim bahçede ikiside birbirine baba baba diyorlardı ve beni görünce git dediler harbiden yani kimse inanmadı şu duruma hiç bir Allah'ın kulu inanmadı ama gerçekten bu durum başıma geldi resmen kedi bana baktı ağzını oynattı git dedi.
  • 13 14 yaslarindayim dışarda ağlama sesi geliyordu bende komsumuzun çocuğu merttir diye kalktım yarım saat bi annemi bi babamı uyandirmaya çalıştım sonra sesin dmfarkli yönden geldiğini anladım. Sokağa çocuk bırakmışlardır diye düşündüm baska komşumuz uzman çavuş uyandı o da indik binadan megersem bi kedi agliyormus ama.bildiğin çocuk. değişikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr cihan -- 30 Mart 2013; 3:12:39 >
  • bilgisayari kapatip disari ciktim

not: saka bi yana aklima gelince editlerim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.