Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük rezil olma/utanç nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
5
Favori
6.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim başıma gelmedi ama arkadaşa geldi
    Ortaokuldayız 7 falan ders beden soyunma odasinda x kişinin kilodunu aşağıya indirmişlerdi ( ) dışarı çıktık biraz koştuk sonra boş bıraktı hoca neyse teneffüse girdik bu x malı düştü eşofmanın arka kısmı komple yırttı (okulun yarısı görmüştür artık)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: g70g

Benim başıma gelmedi ama arkadaşa geldi
    Ortaokuldayız 7 falan ders beden soyunma odasinda x kişinin kilodunu aşağıya indirmişlerdi ( ) dışarı çıktık biraz koştuk sonra boş bıraktı hoca neyse teneffüse girdik bu x malı düştü eşofmanın arka kısmı komple yırttı (okulun yarısı görmüştür artık)
    Türkçe çevirisi ne zaman gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp erkek grubu muhabbetinde ilginç bir mesajı sınıf gtubuna atmak (ve bana lakap takılması, muhabbetten komik bir hocanın haberdar olması ve derste benimle dalga geçmesi, kızların bana iğrenç bir gözle bakması vesaire) ama başıma gelen şey tamamen benim hatam. O zamanlar mesaj silme de yok. Hayatımın en kötü aylarını yaşadım.

• tP4sha T kullanıcısına yanıt
    Mesaj silme olayı büyük bir lütuf ya geç gelmesi saçma oldu

• Ufkrkmz kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam, sırf bu sebepten dolayı dışlandım, vesaire.

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    Haftaya çeviririm

• Üniversitede bir arkadaşım bir kız hakkında bana whatsapp üzerinde bir sürü soru sormmuştu. Sonra o yazışmanın ekran görüntüsünü aldım başkasına atmak için ama sonra fark ettim ki görüntüleri soru soran arkadaşa atmışım....
  • Şaka değil tam 20 yıl önceydi. O zamanlar birbirimize çok sert şakalar yaptığımız bir arkadaşım vardı. Tek başıma eve giderken, gayet kalabalık bir iett durağında o arkadaşın otobüs beklediğini görünce, arkasından yaklaşıp; var gücümle ensesine bir şaplak attım. Yani şlap sesi geldi emin olabilirsiniz. Asıl olay yüzünü bana döndüğünde hissettiklerimdi. Başka birisini arkadaşıma benzetmiştim. İşin ilginci yanlış anladığımı söyleyip, hakkını helal etmesini söylediğimde; helal olsun demesiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorceress -- 9 Mart 2020; 10:4:31 >
  • Bir yaşanmış gerçek olay daha yazmak istedim. Forum gülsün biraz, baya komik bir olay çünkü. Olayın içinde Ben de varım ama rezil olan kişi bu sefer ben değilim. Olaya geçeyim:

Yıl 1993. Daha 13 yaşımdayım. Ortaokul zamanlarım. Yurtta kalıyorum ve cemaat yaparak birlikte namaz kıldığımız bir arkadaş gurubum vardı. Bu gurup içinde bir kaç tane zıpır mı zıpır arkadaşlarımız vardı. Bu zıpırlardan bir tanesi genelde bize imamlık yapar, biz de arkasında saf tutar kılardık namazlarımızı. Çocukların cemaatle namaz kılmaları esnasında birbirlerini güldürmek için envai çeşit hallerde bulunduklarını neredeyse herkes bilir. Çocukluk işte. Yine böyle bir cemaat halinde namaz kılmak üzereydik. Bu arada herkes pijama, eşofman tarzı giyiyor. İmam olan arkadaşa laf sokmalar, hareketler falan, 3-5 dakika kadar çocuk namaza başlayamadı. Derken ortam sakinleşti ve imam olan arkadaşımız tekbiri getirdi ve başladı. Zıpırlardan bir arkadaş arkasına yaklaşıp eğildi ve pijamasının yanlarından tutup aşağıya doğru çekti. Fakat imam olan arkadaş, şu peygamber donu denilen uzun olanlardan giymişti ki pijama ile birlikte o da aşağıya düşünce, ani bir refleksle pijamasını yukarı çekmek için eğildi ve imamın ta**akları arkadaki elemanın ağzının ortasına şak diye tokat attı resmen. Tabi kimsede kahkahadan abdest falan kalmadı. O arkadaş inanın akşama kadar yüzünü sabunladı.

• Pek gezen biri değilimdir askerden de yeni geldim, komşuya misafirliğe gittik hoş geldiniz dedim ev sahibine ve bunu dediğimi sonra kardeşim söyledi, farketmemişim bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise yillarimdiı.sabah sabah anemle tartıştım geç kalkıyorsun muhabbetinden ve birde üzerimde hala uyku sersemliği var vs sinirden hızlı bir şekilde çıktım okula gitmek icin evden sonra sınıfa girdik.arkadaslar böğüre böğüre gülmeye başladı ayağıma bakarak. Sınıfta anladım ki ayakkabilarimi farklı giymisim o sinir o uyku sersemligiyle hiç fark etmedim. Hemen okuldan kaçtım okula gitmedim o gün

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Neden toka tasiyordunuz?

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Saçım uzun

• 31 çekerken peder’e yakalanmak idi

• Tiktok izlemek

• sorceress kullanıcısına yanıt
    Hocam yarım saattir gülüyorum

• geçen dişçideyken osurmuştum. şuan etkisi en yüksek olan utanç anım bu. daha çok oldu ama en son ki osurma olayının hâla etkisindeyim.
  • Hayatımda en utandığım gün ramazandaydı.Sahur vaktinde anneme söyleniyordum yan komşudan pencereden yumurta kokusu geliyor diye sonra böyle 4 sahur devam ettim. bu ne koku diye bagırdım bir gün. Annemin uyarısı sonrası komşunun maddi durumunun kötü olduğunu, sadece yumurta pişirebildiklerini ögrendigimde resmen utancımdan yerin dibine girmiştim...
  • Barış Manço'yu anma günü vesilesi ile konser veriliyordu, Hayko Cepkin vardı, Moğollar vardı ... O gün midem bozuktu zaten, bir kaç defa istifra etmiştim ama konsere giderken bayağı bir rahattım, iyi olduğuma inanıyordum.

Renkli içecekler dağıtıyorlardı kokteyl gibi ama alkol yoktu. Böyle greyfurtumsu, portakalımsı acımsı bir tat hakimdi. 2 bardak içtim, midem kalkmaya başadı. Konser, açık konser, herkes ayakta, tıkış tıkış adım atacak yer yok, bizde yakından izleyebilmek için erken gitmiş önden yer tutmuşuz, oradan kaçmamın imkanı yok, önde bariyerler korumalar, arkamız binlerce kişi.

Hayko'nun sahnedeki son demlerinde midem iyice kötü oldu. Sonra Moğollar geldi. Etrafta kötü olduğumu, rengimin attığını gören bir kaç kişi hal hatır sordu, yardıma ihtiyacınız var mı dedi...

Tam o sırada ben bir kustum, ortalığın pıttığına bir koydum, birde o içeceğin garip renkleri ile midemin suyunun birleşmiş halini etrafa bir saçtım. O an sahnede performans gösteren Cahit Berkay'ın suratını hiç unutmuyorum.

Sonra önde barikatları açıp beni ve üstünü başını mahvettiğim bir kaç kişiyi kulisin lavabosuna götürdüler. Herkes soruyor iyi misin iyi misin... Koridordan Hayko çıktı, birde fırça yedik "oğlum şu konserlerde ağzınızla içki için, yada hiç içmeyin" diye laf sokup gitti, halbuki alkolün A'sı yoktu bende. Çok zoruma gitmişti.

1 hafta utancımdan odamdan çıkamamıştım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.