Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük rezil olma/utanç nedir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
5
Favori
6.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lisede harçlığımı çıkarmak için facede 5000 arkadaşlı kadın profili yapıp r10 da satıyordum 20 tl falandı. abaza sayfalarına o profille ekleyin yazıyodum. birgün açtığım bir profil yine telefon onayına düşünce eniştemin numarasını girmiştim. gizliliğini sevdiğimin facesi telefon numarasını profil de gösteriyormuş o dönem olan oldu. bütün abazalar eniştemi arıyor. eniştem profili buluyor k.adında soyadımı görünce teyzemden annemi arattırıyor. anne babama rezil olmuştum.
  • ouzhan_sen O kullanıcısına yanıt
    Güvendiğim için utanıyorum.
    Herkese çok mutluyum diye haber verdiğim için utanıyorum.
    Sosyal medyadan görüp tanıştığım arkadaşlara utanıyorum.
    Eski mesajları okuyorum beni o an mutlu eden mesajlara utanıyorum.
  • Drumyr kullanıcısına yanıt
    Geçmişi hatırlamak ne korkunçtur, geleceği değiştiremiyorsan eğer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • crazydange kullanıcısına yanıt
    aradığım yorum..buna da kimse değinmemiş..ilginç..
  • Bedelli askerlik yaptım sanki ne varda erken gittiysem. İlk gideni kıdemli asker yapıyorlarmış. Sonra bana ezbere bir konuşma kitlediler. Metni verdiler. Yapım gereği toplu alanda heyecanlanıyorum. Karşımda omzu yıldızdan görünmeyen rütbeli komutanlar, 500 civarı er. Çıktım sahneye, ezberlediğim tüm metin birbirine girdi. Komutanların arkadaşların bakışı resmen beni yerin dibine soktu. Hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Halen hatırladıça utanırım :(
  • Askerde iştimadayız, hava karlı soğuk olduğu için 150 kişi gazinoda alıyoruz iştimayı,

Komutan geldi herkes sessiz tabi çıt çıkmıyor içeride, bende mideyi bozmuşum o sırada tutamadım nasıl oldu bende anlamadım parrrtttttrrt diye osuruverdim.

150 kişinin dönüp bana bakması tarif edilemez yaşanır..

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzhan_sen

Cuma günü gitsem mi diye kararsız kalmıştınız, noldu hocam gittiniz mi o seansa
    Gittim hocam sorun olmadı. Bi daha uğramam oraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ensüginhan

Kasım ayı gibiydi. İnternetten video izleyerek tek gözümü şaşı yapmayı öğrendim. Bu görüntüden arkadaşlarımın da haberi olmalıydı. Gözümü şaşı yaptım fotoğrafını çektim ve arkadaşlara WhatsApp'tan attım. Sonra sosyal medyada gezinmeye başladım. 3 dakika sonra mesaj geldi(İsmi değiştiriyorum):
    Ayşe: Mehmet bu ne yaa jfksnwidn

Mesajı gördüğüm anda ışık hızıyla WhatsAppa girip fotoyu sildim. Gerizekalı ben fotoyu arkadaşlarla olan gruba atmak yerine sınıftan bi arkadaşa atmışım grupla onun ismi de alt altaydı zaten en son onla konuştuğum için. En az 1 ay sınıfta dalga konusu olur diye düşünmüştüm ama kral çok konusunu açmadı olayın .dd Ss almadım dedi ama emin değilim dhxjdn
    Şaşılık bir göz rahatsızlığı dalga geçilecek bi durumu yok. Dalga geçmekte çok tehlikelidir. Sonuçta şaşının görme problemi yok sizi net görebiliyor, sadece göz kasları göz bebeğini ortada tutamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam öyle ama bir akşam aranızda çok az muhabbet bulunan karşı cins bir arkadaşınız size WhatsApp'tan tek gözünü şaşı yaptığı bir fotoğraf atıp altına da saçma sapan bir şeyler yazsa karşıdaki kişi hakkında ne düşünürsünüz ya da o kişi siz olsanız utanmaz mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.