Şimdi Ara

Donanımhaber üyelerinin çocukluk anıları. & Hatalarınız, mutluluklarınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
6
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayrıca da eski model bir arabamız vardı, bilirsiniz eski model arabalar geri geri giderken hız ibresi oynamazdı.
    Ben de bunu çocukluk aklımla yorumlayıp babama ''Her nereye gidiyorsak geri geri gidelim, benzin yakmıyoruz.'' dermişim.
    Babam da her aklına geldiğinde beni yanına çağırır, gel spor yapalım. Geri geri koşarız, enerji de harcamayız diye takılır bana.

Gece eğer olur da ormanda falan kaybolursam, gökyüzündeki en büyük yıldızı takip etmem gerektiğine inanırdım. Babam anneme hep melek olduğunu söylerdi, oradan çağrıştırdı sanırım. Yıldızlar her parlayıp söndüğünde meleklerin fotoğraf çekindiğini sanardım. Bu yüzden de en büyük yıldızın annem olduğuna, onu takip edersem evime ulaşırım düşüncesiyle yaşamıştım yıllarca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gendrya -- 15 Aralık 2016; 21:13:24 >

• 5 yaşındayken yasli bir akrabamız gelip ben senin dedenim demiş bende inanmayıp o adam da ısrar edince almışım bıçağı adama saldırmışım saplayamamışım tabi ama korkmuş adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlu ani değilde belkide hayatımın en hüzünlü anısı evde otururken demir toplayanlar varya evlerden onlardan biri geçiyordu ama zavallı adam gerçekten çok yaşlıydı öyle acımıştım ki görseniz adam 80 letrinde ve çok masumdu bende 8 yaşlarındayım en fazla demir varmı diye sormuştu bende var diyip aramaya koyulmuştum bulamayıncada 2 saat ağlamıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip. sonra editlerim.
  • Konu takip.

• O zamanlar arkadaşımla apartmanın önünde oyun oynardık bi gün apartmandaki birinin ziline basıp kaçmaya karar vermiştik. Ama işte 1 kez yapsak hadi neyse biz saf gibi 4-5 kez çaldık zili kaçtık en sonunda. Biz tam kaçarken ziline bastığımız abiler bizi durdurup ağlatmıştı
    Allahtan babam gelip bizi kurtardı yoksa bize ne yapcaklardı bilmiyorum

• Gendrya kullanıcısına yanıt
    Ne kadar güzel anıların var öyle yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Başarı Hikayeleri Ana Konu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi kere köprüde kediyi korkutmuştum o da can havliyle yola atladı o sırada audi buna bir vurdu adam arkasına bakmadan gitti kedi zıplıyodu yolun ortasında 15 dakika debelendikten sonra öldü korkmuştum bende eve kaçtım
  • halamdan hoşlanıyordum . sanırım 7-8 im o da 17-18 deli çağları tabi .. bana o kadar tatlı ilgili yaklaşıyordu ki .. kucağına falan aldığını hatırlarım heyecandan terlerdim :) şimdi 33 yaşında evli acaba açılsam mı
  • Güzel konu, bakalım neler çıkacak
  • Zebaniydim eskiden.

• Donanım Haber'in birçoğu çocuk zaten..
  • Bulunsun yoldayım

• Reserved

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlerden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok küçükken karşı komşu misafirliğe gelecekti.Aşık olduğum kız da karşı komşunun kızı, ben misafir gelince utanırım giremem tuvalete.Hemen tuvalete girdim bi 5-10 dakika işimi hallettim.Sonra "anne bittiiii!!" derken hoplaya hoplaya salona gitmeye başladım.Salona gittiğim an aşık olduğum kızla göz göze gelmemiz bir oldu...
  • Çocukken rüyamda hep pantolonsuz dışarı çıktığımı görüyordum artık göremiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşım 4-5 kış ayindayiz annem okuldan ablami almak icin hazirlandi bana sen burda kal cizgi filmini izle sakın yerinden kipirdama ben gelene kadar otur oturdugun yerde dedi annem gitti sonra benim bir mokum gelmis anlatamam tam tuvalete gidecem annemin lafi geldi aklima "sakin yerinden kalkma" sonra annemi beklerken altima yaptim

• önlerden
  • Cok utanmistim.

Hocanin tekine sovuyordum. Arkamdan geliyormus. Hayatimda o kadar utanmamistim. Adam yanim da durdu ben ona o bana bakti o yoluna ben yoluna gittim. Beni matematikten gecirmedi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.