Şimdi Ara

Forumun Telefonu Bırakmak Hakkında Düşünceleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum bu konu hakkında ne düşünüyor merak ediyorum deneyen var mı bir şehir efsanesi mi yoksa gerçekten faydalı mı?

• Telefona bakmayacağım deyin ve bakmayın, komple kutusuna kaldır ya da tuşlu telefon kullan diyenlere (var boyle rehberlikciler) gülün geçin. Neredeyse hepiniz 17-18 yas üstü insanlarsınız kendinize söz geçirmeyi öğrenin. Kendinizi daha bugünden yönetemezseniz hayatınız boyunca iradesiz, her işi yarim yamalak yapan, kimsenin calismak istemeyecegi yıkık bir adam olursunuz. Gelecekte daha fazla sorumluluk yükleyecekler, hayata hazırlanın.
  • bu kadar kendini soyutlamanin gereksiz oldugunu dusunuyorum. he hic calismamissindir ve sinava 4 ay kalmistir o zaman anlarim ama her sey tikirinda giderken fantezi aramak sacma geliyor bana
  • Eğer disiplinini koruyamayan biriysen işe yarıyo. Ben lise 1’de bırakmadım mesela çok kötü bir seneydi. Daha sonraları bıraktım ve işe de yaradı.
  • Telefonu bırakmakta zorlanıyorsanız telefonu yararlı kullanmaya döndürebilirsiniz.Wp grubu kurup yapamadığınız soruları/beğendiğiniz soruları oraya atıp soru havuzu oluşturmak çok unuttuğunuz bilgileri gruba yazmak vs. vs.

• telefon geçen sene mezuna kalmamda en büyük etkendi. Bu sene mola günlerimde alıyorum sadece gayet iyi oluyor benim gibi iradesi zayıf biriysen kesinlikle tavsiye ederim

• Telefonu faydalı kullanabilirsin ben mezun senemde mezuna kalmayacağimi dusunerek almistim daha sonra mezuna kalinca sosyal medyalari sildim video çözüm uygulamalarını indirdim ve molalarimda foruma baktim oyun oynamayı pek sevmesem de yeri geldi telefondan oyun bile oynadım tabi molalarimda is sende bitiyor kisacasi
  • Sacmalik bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tecrübelerime göre yavaş yavaş azaltılarak birakılamıyor bu telefon işi. Tek seferde tak diye bırakacaksın.

• mustfaagp M kullanıcısına yanıt
    Hocam dersten sonra akşamları bakıyor musunuz
  • Her şey gibi faydası ve zararı olur elbet. Sürekli telefona bakan biriysen ders çalışmana faydası olur ama tamamen bırakmak seni mutsuz edebilir. Onun yerine kontrollü şekilde bakarsan daha verimli olur. Örneğin: akşam 6'dan sonra bakmak gibi. Hepimiz biliyoruz ki kimse günde 18 saat çalışmıyor. Dinlenmek de sınava hazırlanmanın bir parçası, hayatı zehir etmenin anlamı yok.

• Birakmadim ama insta sildim belki martta forumu da birakirim bi zamandan sonra troller basiyo çünkü

• Boş iş, ben sadece çok girdiğim sosyal medya hesaplarımı dondurmuştum zaten dersten pek bakmıyordum da. İşe de yaramıştı, telefonu sadece wp ve müzik için falan açıyordum.
  • mxpayne kullanıcısına yanıt

hayır soru çözümlerine ve buraya bilgisayardan giriyorum akşamları istediğim kadar çalıştıysam yine bilgisayardan youtube da geziyorum

• Telefona bakmayacağım deyin ve bakmayın, komple kutusuna kaldır ya da tuşlu telefon kullan diyenlere (var boyle rehberlikciler) gülün geçin. Neredeyse hepiniz 17-18 yas üstü insanlarsınız kendinize söz geçirmeyi öğrenin. Kendinizi daha bugünden yönetemezseniz hayatınız boyunca iradesiz, her işi yarim yamalak yapan, kimsenin calismak istemeyecegi yıkık bir adam olursunuz. Gelecekte daha fazla sorumluluk yükleyecekler, hayata hazırlanın.

• Ben mezun senemde de kullandım valla hep. Geçen sene mart nisan gibi bile bayağı kullanıyordum, anime falan izliyordum. 7 - 8 saatin altına da düşmüyordum tabi ders çalışırken.
    Tuşlu telefona geçen tanıdıklarımın hiçbiri benden iyi yapamadı. Aynı okuldan mezun olduğum kişiler bunlar. Aramızda aman aman bir fark yoktu yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.