Şimdi Ara

Yönetici kardeşlerimizin foruma uğramaması hakkındaki düşüncelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not: Kimse kendini bu konu sebebiyle zan altında hissetmesin. Bu konuda yer alan tüm düşünceler benim şahsi görüşlerimdir. Beğenen olur, beğenmeyen olur bu insanların kendi takdiridir. Bahsettiğim yöneticileri de tanımıyorum onlar da beni tanımazlar bu sebeple ortada farklı yorumlanacak bir durum da yok. Sistem hataları sebebiyle yanlış gösterilenler olabilir (son giriş veya son mesaj tarihi olarak) bunlar da konuya yazarlarsa kendilerini ifade etmiş olurlar. Tekrar ediyorum, konu başlığında belirttiğim gibi bunlar benim yani XpressMusic34 ün "düşünceleridir" yani beğenip beğenmemek veya destekleyip desteklememek kişilerin kendi tercihleridir. Yönetici listesinde hatalar var denilirse eğer, zaten aşağıda okuyacağınız üzere yönetici listesinin düzenlenmesi gerektiğini de ifade ettim.

Öncelikle herkese merhaba. Açmış olduğum bu konunun hiçbir kötü niyet içermediğini, aşağıda listelediğim yönetici kardeşlerimizi örnek olarak seçtiğimi ve hiç kimseyi hedef tahtası yapmadığımı belirtmek isterim. Aktifleri daima tenzih ederim. Konunun amacı tamamen yönetici kardeşlerimizin büyük kısmının foruma uğramaması ve forumda hiçbir faaliyetlerinin olmamasını anlatmaktır.

Yöneticilerin forumda mesaj yazmaması, foruma sadece şikayetleri kapamak için arada bir uğramalarının foruma hiçbir katkısı yoktur. Yöneticiler, görevli oldukları bölümlerdeki konulara yazarak ilgili bölümlerde aktif olduklarını göstermelidir ve bu hem üyeler açısından iyi bir izlenim hem de yöneticinin performansı açısından olumlu bir göstergedir. Aynı zamanda yeni üye olacak kişiler için de son derece önem arz eden bir husustur.

Benim 2010 dan beri üyesi olduğum Donanımhaber forumunun yönetici anlayışı "foruma giriş yap > şikayetleri kapat > forumdan çık" değildir. Hiçbir zaman da böyle olmamıştır.

Bir yönetici mesaj yazmak zorunda mıdır? Evet zorundadır. Foruma sunacağı hiçbir katkısı kalmamış kişinin yönetici olması da son derece yanlıştır. Zira yöneticilik demek sadece "şikayetlerle ilgilenen kişi" değildir. Yönetici aynı zamanda görevli olduğu bölümün düzeni ile ilgilense de, aynı zamanda o bölümde aktiflik göstermelidir ve gerekçelerini de üstte açıkladığım üzere buna mecburdur. Zaten aktiflik gösteremiyorsa misyonunu tamamlamış olduğunun ve yönetici olarak katkı sunamayacak olduğunu da kabul etmesi gerekmektedir. Sonraki forum yaşantısına üye sıfatıyla ya da özel bir rütbe ile devam edebilir eğer yönetici olarak sunacak katkısı kalmamış ise.

Elbette kimse yöneticiler forumda yatıp kalkmalı, her gün foruma giriş yapmalı demiyor.

Herkesin işi gücü olduğunu varsayarsak, böyle bir talep zaten yersiz olur.

Aşağıda örneklerini göreceğiniz yönetici kardeşlerimiz ise, foruma katkı sunmayı bir kenara bırakın artık foruma bir şeyler yazmayı da bırakmışlardır.

Üyeler moderatörler ile çözemedikleri sorunlar için adminlere mesaj atabilmeli ve görüşebilmelidir. Ancak adminlerin çok büyük bir kısmı foruma uğramadığı için moderatörleri denetleyecek bir mekanizma da yoktur.

Forum destek ismindeki ticket sistemi ise bir kara deliğe dönüşmüştür zira bu sisteme bakan kişiler gerek yoğunluktan gerek ise taleplerin çokluğundan dolayı yetişememektedir. Böylelikle yanıt süreleri günden güne uzamaktadır. Buna yönelik olarak ise üyeler sürekli "forum destek taleplerine cevap verilmiyor" veya "forum destek üzerinden verilen yanıttan memnun değilim" gibi konular açmaktadırlar. Günün sonunda ise ilgisizlik sebebiyle foruma küsen üyelerin sayısı hiç de az değildir.

Forum destek elbette lazımdır ama bizlere en önce aktif yöneticiler lazımdır.

Forumda senelerdir yırtındığımız, şikayetçi olduğumuz mevzu adminlerin genelinin forumda neredeyse hiç olmayışıdır. Bu adminler insan değiller midir ki hiçbir konuya ilgi duyup hiçbir konuda aktiflik göstermemektedirler? Yoksa düşüncelerini yazmaya değer mi görmüyorlar forumu? Ya da sebepleri nedir?

Hepsini bir kenara koydum, özel mesajlarına bakmayan ve üyelerle iletişime geçmeyen bir admin gerçekten ne kadar admindir?

Üyelerle arasına mesafe koyan, konulara yazmayan, özel mesajlara dönmeyen admin gerçekten admin midir sormak istiyorum sizlere.

Sayın yöneticilerim ve değerli üyeler,

Saygı mahkeme yoluyla kazanılabilir. Mesela size saygı duymayan birini mahkemeye verip ceza aldırabilirsiniz. Ancak size sevgi duymayan birini mahkemeye verip size sevgi duymasını talep edemezsiniz.

Bu vesile ile, adminlerin veya yöneticilerin forumda aktif olup olmadıklarının denetlenmediğini de aşağıdaki listeden görebilirsiniz. Bir yönetici sağlık sorunları yaşayabilir, askere gidebilir, evlilik sürecinde veya eğitim sürecinde olabilir, işi gücü yoğun olabilir. Hepsini geçtim cenazesi olabilir. Bu tarz sebeplerle kendisi aktif olamayabilir ama üyeler bunu bilemezler. Bu sebeple "admine mesaj attım dönmedi" diyebilirler. Üyelere kimsenin bu hususlarda kızmaya hakkı yoktur. Vefat etmiş olanlar da olabilir, bu üyeler için özel bir rütbe yapabiliriz.

Bizler bu aktif olmayanların özel durumlarını bilemeyiz, ancak yönetici listesinin güncellenmesi gerektiği de aşikardır. Bu gibi durumlar için özel notların paylaşıldığı bir pencere de yapılabilir.

Bir yönetici aktif değilse, neden aktif olmadığının izahı onu denetleyen tarafından yapılabilmelidir.

https://forum.donanimhaber.com/forumdaki-iletisim-sorununa-cozum-onerisi-icerir-ciddili-konu--150869710

@gun

Sayın hocam, üstteki linkini paylaştığım konuda da bahsettiğim üzere, bir iletişim masası oluşturmak için ben her zaman gönüllüyüm. İnanın o konuda bahsettiğim sistem şu an olandan yüz kat daha iyi bir sistemdir. Bunu da her şekilde kanıtlamaya hazırım. Üzerinde revize yapmak isterseniz her türlü öneriye açığım.

Bugün yeni üye olan birisi "adminler mesajlarıma cevap vermiyor" dediğinde buna kimsenin verecek bir yanıtı yoktur, zira izahı yoktur. Yönetici kadrosunun çoğunun foruma senelerdir uğramamış olması forumun güncel bir forum olduğu mesajına da zarar vermektedir.

Yönetici dediğin nedir? Üyelerle ilgilenen, sıkıntılarını dinleyen ve ilgili yerlere aktaran ve bunu yaparken forumdaki aktifliğini sürdüren kişiye denir.

Ben bir admine mesaj attığımda mesajlar "okundu" bile olmuyor. Emin olun bunu denemek için çok sayıda admine mesaj atmışımdır, özel mesaj kutumdan kontrol edebilirsiniz.

Mesela @gun forumda eskiden çok aktiftiniz, bizzat her mesele ile ilgilenip cevap verirdiniz. Neden eskisi kadar forumda yoksunuz? Yokluğunuzu sonuna kadar hissediyoruz üyeler olarak. Bence foruma yeniden zaman ayırmalısınız. Bunu bir kardeşiniz olarak talep ediyorum.

Kaynak olarak şurayı kullandım

https://forum.donanimhaber.com/staffmembers

Birçok yöneticinin forumda hiçbir aktifliği olmadığı halde yönetici kadrosu listesinde olduğunu farkettim ve ufak bir araştırma yaptım. Birçok yöneticinin profili kapalı olduğu için profili açık olanlara bakmaya çalıştım. Son mesaj zamanı ve giriş tarihlerine bakarsanız ne dediğim daha net anlaşılır olacaktır.

https://forum.donanimhaber.com/profil/4855

cagri105

Son Giriş: dün

Son Mesaj Zamanı: geçen yıl

cagri105 kardeşim, bir senedir foruma mesaj yazmama sebebin nedir? Ben çok merak ediyorum. Bir senedir hiçbir konuya yazacak görüşün yok mu gerçekten?

https://forum.donanimhaber.com/profil/7190

Barlas

Son Giriş: 3 hafta önce

Son Mesaj Zamanı: 8 ay

Barlas kardeşim, üç haftadır girmeyip, üstüne 8 aydır mesaj da atmamışsın. Sebebin nedir? Ben çok merak ediyorum.

https://forum.donanimhaber.com/profil/176428

Rds

Son Giriş: 2 hafta önce

Son Mesaj Zamanı: 11 ay

Rds hocam, eskilerin aktifi bugünün 11 aydır foruma mesaj yazmayanı. Yerin bizlerde apayrıdır ama niye yoksun forumda? Çok merak ediyorum.

https://forum.donanimhaber.com/profil/258515

slat21

Son Giriş: 6 sn. önce

Son Mesaj Zamanı: 8 ay

slat21 hocam, 8 aydır niye yazmıyorsun hocam sebebin nedir?

https://forum.donanimhaber.com/profil/575697

Process64

Son Giriş: 4 sa. önce

Process64, Bir yıldır mesaj yazmama sebebin nedir?

https://forum.donanimhaber.com/profil/1000440

Network

Son Giriş: geçen yıl

Son Mesaj Zamanı: 3 yıl

Network hocam, en son girişin bir yıl önce son mesajın 3 yıl önce.

https://forum.donanimhaber.com/profil/1034351

cro@oan

Son Giriş: 1 sa. önce

Son Mesaj Zamanı: 3 yıl

Cro@oan hocam, son mesajın üç yıl önce. Üç yılda hiç mi bir konuya yazmaya değer görmedin?

https://forum.donanimhaber.com/profil/1887523

abch93

Son Giriş: geçen yıl

abch93 hocam, bir yıldır neredesin?

https://forum.donanimhaber.com/profil/2394423

buronya

Son Giriş: 4 hafta önce

Son Mesaj Zamanı: 2 yıl

buronya hocam, bir aydır girmeyip üstüne de son mesajın iki yıl önce.

https://forum.donanimhaber.com/profil/2826191

Kefeloff

Son Giriş: 2 yıl önce

Son Mesaj Zamanı: 4 yıl

Kefeloff, hocam sana diyecek lafım da yok. 2 yıldır uğramayıp son mesajın 4 yıl önce olunca insanın sözleri tükeniyor.

https://forum.donanimhaber.com/profil/2667022

basicodemine

Son Giriş: 2 yıl önce

Son Mesaj Zamanı: 2 yıl

Yönetici rütbesi yok ama listede adı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Aralık 2023; 0:27:32 >

• @powerstorm

Hocam veriler ortada. Kimsenin adminliğini elinden al diyen de yok. Bu durum niye böyle diye soran var. Forumda her şey dönüp dolaşıp sana geliyor ve sen de bir insansın ve bu kadar yoğunluğu kaldıramayacağın ortada. Öyleyse sana yardımcılar lazım. Bu yardımcılar da foruma uğramaz ise sana kim yardımcı olacak?

Mesela son mesaj tarihi 1 yıl önce veya 3 yıl önce olan admine kardeşim niye böyle bu durum diye soruluyor mu? Bence sorulması lazım eğer özel bir gerekçesi varsa o durum ayrı tabi. Üstteki mesajımda da anlattım zaten.

Bu sistem bu şekilde ne kadar daha yürür hocam sence?

Ben yönetici olduğum zaman bana adminlerden birinin attığı mesaj duruyor, yönetici demek sadece şikayet kapamak demek değildir diye. Öyleyse diyorum artık bu motto mu değişti? Yani artık "şikayetler kapansın yeterli" mottosuna mı geçildi?

Diyebilirsin ki zorla adminlere mesaj mı yazdıracağız? Hocam zaten zorla kimse kimseye bir şey yaptıramaz. O kişiler içinden geldiği şekilde, ilgi duydukları/duymadıkları forumlara veya konulara mesaj yazmıyorsa zaten forumla olan bağları da buna paraleldir. Bunu zaten en iyi sen anlayabilirsin.

Ben de diyorum ki, kendi görevli olduğu foruma dahi mesaj yazmayan bir yöneticinin foruma olan katkısı nedir? Şikayetleri kapaması üstte de belirttiğim gibi katkı değildir. Zaten onun görevidir bu. Foruma sadece şikayetleri kapamak için giren yöneticilerin, üyelerle sohbet etmeyen, konulara yazmayan yöneticilerin forum ile alakası nedir?

Bu neye benziyor biliyor musun hocam, işini sevmeyen ama her gün gelmek zorunda olan insanlar vardır ya. Bir an önce mesai bitsin de eve gidelim diyen. İşte bundan bir farkı olmadığını düşünüyorum.

Benim düşünceme göre yöneticilerin foruma organik şekilde katkı sunmaya devam etmesi gerekir. Yani mesaj yazmaları, konu açmaları gerekir. En azından kendi görevli oldukları bölümler için bunu yapabilmeliler. Ya da üyelerle sohbet etmeliler en basiti de bu. Özel mesajlarına dahi bakmayan yöneticiler var.

Tekrar ediyorum, sürekli forumda yat kalk ya da şu kadar sayıda mesaj yaz ya da şu kadar sayıda konu aç diyen yok.

Beni anladığını düşünüyorum hocam. Düşüncelerini merakla bekliyorum. Bu kadar yöneticiyi senin tek başına denetlemen de mümkün değil. Sistemin yürümediğini düşünüyorum açıkcası ve bu hususta düşüncelerinizi okumak istiyorum.

https://forum.donanimhaber.com/yonetici-kardeslerimiz-gunde-en-fazla-on-dakikanizi-ozel-mesajlara-bakmaya-ayirir-misiniz--156807948

Bakın hocam böyle bir konu açmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 13 Aralık 2023; 17:35:9 >

• Bu sorunun kaynağı yönetim ekibinin maaş almadan (gönüllü) çalışması. 50 tane gönüllü yönetici olacağına 3 tane maaşlı, ofiste sabit çalışan yönetici olsa forum çok daha güzel bir yer olurdu. Bir yönetici görevini kötüye kullandığında gun gönüllü çalışan yöneticilere hesap soramıyor. Bir insan maaş almıyorsa ona yaptığı iş ile ilgili hesap soramazsın, denetleyemezsin.

• @Why Shy

Hocam eyvallah fikrine saygım sonsuz. Denetleyemezsin kısmına katılmıyorum sadece. Mesela sen bir sivil toplum kuruluşuna veya bir derneğe gönüllü oluyorsun ama senin faaliyetlerini ve devamlılığını denetliyorlar. Sağlayamadığın zaman görev vermiyorlar mesela. Forumda da gönüllü olarak görev alıyorsun ve bu gönüllü esasına dayalı görevi kimse zorla vermiyor. Yani sana teklif ediyorlar kabul edersen gönüllü oluyorsun. Bunun denetimi de kolay aslında ama üstte de dediğim gibi tüm yük @powerstorm üzerinde olduğu için yetişemiyor ve haliyle hangi bir işe bakacak kendisi yani moderatörleri mi denetleyecek yoksa forumun genel akışına mı bakacak? Kendisine yardımcılar gerektiği aşikardir.

@Nat Alianovna mesela, o da tüm yönetim ekibi gibi kardeşimizdir. Kendisi hakkında zaman zaman konular açılır hatta grup sohbetleri kurulup adminler ve çoğu üye eklenir kendisi düzenli olarak şikayet edilen bir moderatör. Grup sohbetlerine eklenirken bir onay alınmadığı için bazen foruma girer bakarım ki üçer beşer grup sohbetlerindeyim. Bakıyorum admini de eklemişler gruba kazan kaynatılıyor.

Sakın yanlış anlaşılmasın bu duruma kızdığımdan değil, insanlar bir şekilde topluca hareket edip haklarını aramaya çalışıyorlar veya yönetimden bir açıklama duymak istiyorlar.

Bu duruma çok aşinayım aslında çünkü yöneticiliğim sırasında hemen her gün bir şikayet konum açılırdı. Grup sohbetleri kurulup "bunu nasıl görevden aldırırız" şeklinde sohbetler çevrilirdi. Kulağımıza gelen daha neler vardı anlatmaya kalksak sabah olur o derece.

Bunu anlatma sebebim ise şu, @Nat Alianovna forumda aktif bir üye aynı zamanda. Konulara yazar, özel mesajdan insanlarla sohbet eder. Ben de öyleydim haliyle bu durumda hedef tahtasına oturtulmayı kolaylaştırıyor bir nevi haklı haksız meselesini demiyorum daha genel söylüyorum. Mesela yöneticilerin çoğunu kimse tanımaz ama nat tanınan bir yönetici. Haliyle kendisinin dahli olsun veya olmasın her mevzuda mutlaka oklar kendisine çevriliyor. Oklar kendisine dönecek veya döndü diye aktiflikten de vazgeçmiyor elbette, ancak günün birinde sıkılıp veya yorulup diğer yöneticiler gibi aktif olmayan yöneticiye dönüşmesinden endişe etmiyor değilim. E şimdi Powerstorm da öyle. Mesaj kutusunu hayal edemem belki yüzlerce mesaj vardır. Nat ın da yoğun olduğu çok belli zaten. Bu durumların, yani haklarındaki şikayetlerin ya da okların kendilerine dönmesinden ötürü aktifliklerini azaltmasını istemem hiçbir yöneticinin.

Moderasyon hatalı veya hatasız şeklinde beyanatta bulunamam zaten admin değilim, moderasyon denetim ekibinde de değilim. Kendime göre yanlış veya doğru şeklinde düşüncelerim var elbette ama bu da ancak şahsi görüşlerimi ifade etmek olur ötesinde bir anlam ifade etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 15 Aralık 2023; 19:1:3 >

• Hocam konuyu okumadık demişsiniz ama keşke okuyup yorumlarınızı yazsaydınız çok güzel olurdu. Yönetici kardeşlerimizin foruma uğramaması hakkındaki düşüncelerim 

• Mesajlarınız için teşekkürler. Yukarıda bir why shy'ın yazdığı mesaj güzel bir örnek. Gönüllülük esasına göre moderasyonda belirli bir düzeni sağlamak zor bir iş. Birincisi buradaki görevle ilgili bir zaman tanımın yok, ikincisi neyi ne zaman yapacağınla ilgili bir zorunluluk yok. İsterseniz 100 kişi olsun bu sorun dahada büyüyerek devam edecektir.

Bu nedenle elimden geldiğince az ve aktif kişiyle bu işi yürütmeye çalışıyorum. Sayı fazlalığı hem farklı bakış açılarının moderasyona girmesine hemde bunların belirli bir standartı yakalamasına engel oluyor. Bahsedildiği gibi tam zamanlı 3 kişilik bir ekip bile bu forumdaki sorunları tümüyle çözüme kavuşturabilir. Biz bunu sağlamak için talep edilen cezaların sadece 1 kişi tarafından son kontrolden geçirilip işleme konulmasını sağladık ki bu statandartı belirli bir şekilde sağlayabilelim.

Elbette sizlerin mesajlarına önem verdiğim için bu konuda sizleri memnun edecek faaliyetlerde bulunmaya çalışacağım ancak hemen 1 hafta sonra işlerin toparlanmasını beklememenizi rica ediyorum.

Mesajları okuyup cevaplamak bazen sorunları çözmek yerine dahada büyütebiliyor çünkü karşınızdaki kişi cevabınızı beğenmediği zaman işler başka yönlere doğru kaymaya başlıyor. Ayrıca olaya ya da konuya bakış açınızın farklılığı yine çözüme ulaşma konusunda büyük sıkıntılar yaratabiliyor. Herkesi tam anlamıyla memnun etmek imkansız ancak elimizden geldiğince bunu belirli bir seviyede tutup bunu korumak için çalışmalarımız olacaktır.

• Kullanıcılar bir de insanın pek tabii o curious tabiatı uyarınca çok meraklı ama merak işleyişe yönelik olunca tatmin etmek mümkün olamıyor çünkü görüş farklılığından dolayı sizin kullanıcı talebi çerçevesinde açıkladığınız işleyişi beğenmiyorlar ve mesela uyarı puanı gerektirmiş ve verilmiş bir mesaja neden bir uzaklaştırma verilmedi diyorlar; uyarı puanlarının toplanınca ceza getirdiğini açıklasanız bile ve başkalarının aldığı uyarı puanlarını görmüyorsunuz herkes kendininkini görmektedir deseniz bile. Hepimizin çorbada bir tuzu olduğu için işleyiş genel bir kullanıcı memnuniyetine göre benim gibi sorumlu olan herkes tarafından hem bireysel hem de ortak çabayla optimize edilmeye çalışılır ama kullanıcıların hepsinin beklentisini karşılamak çok zor. Az sayıda yönetici bile yerleşik uygulamaya ve genel adete rağmen işlemini icra ederken yorum farkına sahip olabilir. Tek bir kelime üzerinde yorum farkı bile genelde kıyamet kopması için yeterlidir. Biz gene de iyi niyetten döneriz. Kullanıcının geri bildiriminden nabız yoklayarak faaliyetimizi geliştirecek bir şey çıkarmaya çalışırız. Tabii bundan ne kadar tatmin edici improvement çıkar; o da her zaman görüş ve beklenti ayrılığına sahip özneler de barındıracak kullanıcıların takdirine kalmış bir durum. Keşke forum tertibi ve tek tek kişi memnuniyeti zaman zaman çatışır değil de eşdeğer olsa ama ne yazık ki değil

@XpressMusic34 sanırım bu konudaki mesajlardan birisinde beni alıntıladığınızda özelden söylemiştim, burada da söyleyebilirim; bahsi geçen yönetici arkadaşların bazısı size işlem yapmıyormuş gibi görünse de işlem yapıyorlar. Buna kendim şahidim. İletişimimiz de bulunmakta. Ama forumda aktif mesaj yazıp yazmamaları kendi tercihleridir. Bu konuda yorum yapamam. @powerstorm'un yorumunun altına kendi destekleyici yorumumu ve size özelden söylediğimi künye gibi düşmek istedim. Az sayıda kişiyiz. Doğru. Ama genelde birçok şey kullanıcıların anladığı veya gördüğü gibi değil. Kullanıcıların merakını veya ilgisini düzgün ve müdahalesiz bir işleyiş olması açısından ancak bir yere kadar giderebiliriz. Hele ilgili verilmiş kullanıcı negatif duygular besliyorsa. Bunu sizin için söylemiyorum. Anlayışınızdan ve olumlu hislerinizden hiçbir zaman şüphem olmadı. Neyse daha fazla uzatmayayım toparlayayım. Kısaca mesajımın ana fikri size dönük bir olumlu çaba göstermeye gayret etsek de yapabileceklerimizin bir sınırı olduğu.

Bu da özellikle @powerstorm'ın açıkladığı şekilde benim gibi düzensiz vakitli gönüllülük bağlamında olanları çok bağlıyor. Bir yandan ücretli ofis tarafı sitedeki tüm altyapıyı sırtlamak ve geliştirmek zorunda. Bu da basit bir programlama veya kodlama dersi almış ve çalışan bir kodlama yazmanın zorluğunu bilen herkesin takdir edebileceği çok dev, bu kadar büyük bir site düşünüldüğünde kolay olmayan bir task.

Kader herkesin yolunu iyi çizsin, ne diyeyim? :d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @powerstorm

Sayın hocam öncelikle değerlendirmeniz ve yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Söyledikleriniz benim için çok değerlidir her zaman ifade ettiğim gibi fikirsel ayrılıklara düşsek bile (aslında bu güzel bir şey bir yandan da) siz saygı duyduğumuz bir yöneticimizsiniz ve birçok üye tarafından sevildiğinizi de bilmelisiniz. Forumda yapılan işlemlerden oluşan memnuniyetler veya memnuniyetsizliklerden söz etmiyorum daha genel konuşuyorum hocam.

Sayın hocam söyledikleriniz çok güzel ve yerinde buna bir diyeceğim yok. @Nat Alianovna hocamız ile de defalarca kez bu konuları konuştuk ve zaten forum üyeliği belli bir yılın veya bilinirliğin üzerinde olanlar yani ben veya benim benzerim üyelerin serzenişlerini asla yanlış anlamıyor ve kötüye yormuyorsunuz. Bu çok kıymetli, demek ki bu hissi geçirebilmişiz birbirimize. Bu açıdan son derece memnun olduğumu belirtmek isterim hocam. Ben ne dersem diyeyim, ne yazarsam yazayım sizin veya bir başka yöneticinin "kötü niyetli" demeyeceğine yüzde yüz eminim bu da aslında bizlere güven veriyor, çok teşekkür ediyorum. Yanlış anlaşılmalar zaten karşılıklı diyalog yoluyla düzeltilir hocam.

Kıymetli yorumunuza teşekkür ediyorum zaten taleplerimi ve arzularımı ilk mesajda belirtmiştim hocam, elden geldiği kadar yani vaktiniz mümkün olduğu kadar ilgilenirseniz bu meselelerle çok sevinirim hocam.

Saygılarımla

• Merhaba hocam düşüncelerinizi ifade ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Yönetici kardeşlerimizin foruma uğramaması hakkındaki düşüncelerim Yönetim ekibi olarak hem sizin hem powerstorm un düşüncelerini okumak memnun etti. Sizinle zaten diyalog çok kolay bu konuda sizlere çok teşekkür ediyorum. Dilerim tüm yönetici kardeşlerimiz de (iyileri tenzih ederek) sizin gibi iletişime çok açık olurlar. Yönetici kardeşlerimizin foruma uğramaması hakkındaki düşüncelerim 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Muhabbet karşılıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.