Şimdi Ara

Bir Kıza Gıcık Oldum; Haklı Mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fizik lab. dersimiz vardı. Dersin nerede yapılacağı hakkında ne bir e-mail geldi ne de bir anons gördüm. O nedenle fizik lab. sorumlularının odasına gittim. Baktım benim gibi 8 kişi daha bekliyor. Oysa sınıf 15 kişi olmalı. 13:00'da ders başlıyor ama ortalıkta kimse yok. Ne diğer 7 öğrenci ne de hoca var piyasa. 13:20 olunca aramızdaki iki kız sessizce inip gitti. 6 kişi kaldık. Bekle babam bekle. Nihayet ben sessizliği bozarak "Bence yanlış yerde bekliyoruz. Bir kat inip bakalım" dedim ve öyle yaptık. Nihayet dersin olacağı labi bulduk. Hoca hafiften sitem etti. Ama sınıfa girebildik. 30 dakika geç kalmıştık. Bir baktım sağa sola. Bir de ne göreyim. O sessizce inip 2 kız sınıftalar. Bizim yukarıda mal gibi beklediğimizi biliyorlar. İnsan "Aaa yukarıda arkadaşlar var. Onlara haber vereyim hemen " diye 1 dakika yol alıp bizi çağırabilirdi. Ama yapmadı. Ondan beri o kıza uyuzum. Ne zaman görsem gıcıklık duygusu yükseliyor içimde. Sizce haklıyı mıyım?

• sabahın 7'sinde aklına geldi ve konu açtıysan kesin rüyanda saçını falan yoluyorsundur kızın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeraltından Notlar

sabahın 7'sinde aklına geldi ve konu açtıysan kesin rüyanda saçını falan yoluyorsundur kızın

ya da rüyasında
  • Bence sen o kızdan hoşlanıyorsun.
  • bence o kıza şantaj yap :D

(şaka şaka )
  • Bir Kız Da Bana Face'de Durduk Yere Sövmüştü. O Günden Beri Nefret Ediyorum, O Da Benden Nefret Ediyor.
  • tepkini orada belli edecektin. içinde patlama olayı tam olarak da bu olmuş, ne kadar kötü davranırsan davran hıncını alamıyorsun galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuanda bende gıcık oldum o kızlara
  • Sabah köründe yazdım çünkü kantinde kimse yoktu. Boş boş oturacağıma bari foruma bakayım dedim. O an aklıma geldi bu konuyu açmak. Önceden açamazdım çünkü cezalıydım dört gün boyunca. Kızdan hoşlabilirdim ama o hareketinden sonra adada o kızla yalnız kalsam bile tercihimi maymundan yana kullanırım. İçimde patladı diyebiliriz. Ama ne yapabilirdim ki? Kıza kenara çekip azarlasa mıydım? Zaten kızla pek muhattap olmuyoruz. Sınıfa genel bir soru sordu. Kimse cevap vermedi. Cevabı bilmeme rağmen duymamazlıktan geldim. Sadece ben gıcık değilim. Diğer beş kişide aynı oranda gıcık kıza.
  • Hoca size sitem ettiğinde, Sende isim vermeden onlara hafif dokundursaydın.
  • Bencillik etmişler,zaten çoğu öyle
  • Büyük kavgalar beraberinde büyük aşk getirir
  • heryerde var ne yazık ki böyle bencil kızlar
  • Ünide öyle adiler var, hele çan eğrisi varsa o 2 kız bütün notlarını saklar herkesden, bir tiyo alırsa kimseye söylemezler falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Sabah köründe yazdım çünkü kantinde kimse yoktu. Boş boş oturacağıma bari foruma bakayım dedim. O an aklıma geldi bu konuyu açmak. Önceden açamazdım çünkü cezalıydım dört gün boyunca. Kızdan hoşlabilirdim ama o hareketinden sonra adada o kızla yalnız kalsam bile tercihimi maymundan yana kullanırım. İçimde patladı diyebiliriz. Ama ne yapabilirdim ki? Kıza kenara çekip azarlasa mıydım? Zaten kızla pek muhattap olmuyoruz. Sınıfa genel bir soru sordu. Kimse cevap vermedi. Cevabı bilmeme rağmen duymamazlıktan geldim. Sadece ben gıcık değilim. Diğer beş kişide aynı oranda gıcık kıza.

adada maymun olduğu ne malum, maymun olsa da o maymunun dişi olduğu ne malum, hem maymun belkide şempanze değil orangutan ne malum. en nihayetinde tercih meselesi tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan64

paragrafı hiç okumadım zaten bütün kızlar gıcıktır o yüzden haklısın kardeş

Düz Mantık
  • Benzer bir durum bizim başımıza geldi..

İkinci öğretim olmamıza rağmen teknik resim için okula erkenden gelmiştik,30 kişiydik.
    Dersin başlama saatinden yarım saat geçti,45 dakika geçti hoca ortalıkta yok..

Bari bütün sınıf çıkıp gidelim ders yapılmasın dedik.
    Bütün sınıf çıkıp gittik..

Sonradan neyi öğrendik ?
    30 kişilik tayfadan 2 kız sınıfa geri dönmüş,hoca sınıfa gelmiş ders yapılmış.28 kişi yok yazıldı o derse..

3 devamsızlığı olan dersten kalıyor.3-4 kişi o dersi bir dahaki sene vermek zorunda kaldı.

Aylardır konuşmuyoruz o 2 kızla...
  • Sen bu olayı yaşamadan öncede kızlar hain ve gıcıktılar, sen bu olayı yaşadıktan sonra gözünle görmüş ve artık sende bizim gibi düşünmeye başlamış biri oldun.
  • Bir Kıza Gıcık Oldum; Haklayım mı? diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

quote:

Orijinalden alıntı: Yeraltından Notlar

sabahın 7'sinde aklına geldi ve konu açtıysan kesin rüyanda saçını falan yoluyorsundur kızın

ya da rüyasında

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.