Şimdi Ara

Halısaha takımı için isim önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunlar gibi komik ve güzel isim arıyoruz. Güzel şeyler çıkar güveniyorum size. Şuanlık benim en çok kafama yatan "Österbilmemne".

.

(
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julimezar -- 5 Mart 2018; 23:21:29 >

• Çok klasik ve monoton olacak Werder veremem olmaz mı. Futbolla hiç alakamın olmamasına dalalet
  • break the cycle kullanıcısına yanıt
    Hocam bu da çok iyi ama geçen sene veya önceki sene böyle bir takım vardı diye hatırlıyorum . Sözlüklerde başlıkları varmış oraya göz atıyorum oradan çıkar belki bir şeyler.
  • Haddini Bilbao SK. (Herkes haddini bilecek)

Bizim takımın ismi buydu. Fakat haftada bir halı saha maçı almadıkları için takımdan çıktım.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bayağı klasik oldu her sene en az 1 takım ismi böyle oluyor. Kullanılmayan yeni bir şey arıyoruz. Aslında güzel şeyler buldum ama okul panosuna asılacağından uygun olmayabilir. Birde takım tamamen eğlencesine kurulmuş herhangi bir iddiası olmayan bir takım. O yüzden iddialı değil de komik isim daha iyi olur.
  • MINAKO
  • fc skip60
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cafe için isim önerisi olan?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ATA BARISOV

EVER BENİKUZEN

BATI HAMAL BİRLİK (WEST HAM UNİTED)

KUZENKUS

CELTA VERTİGO

HANİ BİTMİŞTİ 96

KALK YERİNE YAT GARİ(CAGLIARI)

ATI ALIN DA(Atalanta)
  • P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 6 Mart 2018; 1:13:16 >
  • Real Mardin

Bayern Bağçılar

Vb...
  • bunların çoğu da özgün değil biz de kullandık bunları izmirli herkes bu isimleri koyuyor galiba

Nerelisin uygun bi şey bulalım
  • Halısaha Takımı
  • zebani idman yurdu
  • Cenabetis
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Hocam nedense bu konunun bildirimlerini görmedim bende sanıyorum cevap gelmedi. Sözlüklerde filan gezinip bulduğum isimleri derledim takıma sundum. Benim en çok beğendiğim Zulümpiyakostu yalnız oylamada Ssk Moskova çıktı onu koyduk.

Eğlencesine kurmuştuk takımı çok kötü gruba düştük şimdi sorunlar var . Konu linki şurda.

https://forum.donanimhaber.com/halisahada-cok-iyi-takima-karsi-nasil-dayaniriz--131750242#131750242

• Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    Bunu koymaya kalkmışlar ama kabul edilmemiş .
  • leon tr kullanıcısına yanıt
    Güzelmişte arkadaşlar Dh'li değil.
  • Bunları siz mi buldunuz hocam daha önce görmemiştim hiç?
  • Bitti demediniz milan
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Ben buldum hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.