rica ederim. natural gazdan pek bir şey gelmeyecek muhtemelen ama hem matriks hem de qua granite eşit dağıtım yapacaklar. ikisine de gireceğim ben. endeks şu sıralar sürünüyor zaten halka arzdan üç beş ne kazansak kar. |
Halka Arz Edilecek Şirketler (10. sayfa)
-
-
Naturelgaz'ın halka arzına yurtiçi bireyselden 75 kat talep gelmişş.
Vakıf Yatırım’dan yapılan açıklamada Naturelgaz halka arzında ek satış dahil 34,5 milyon hissenin adet başına 8,50 TL’den satılmış. Yabancı yatırımcının da ilgisi baya yoğun olmuş. Arza ortak olanlar yaşadı
-
Talep çok olduğu için kişi başı 2 hisse düşmüş sanırım. Ondan dolayı çok da anlam ifade etmeyebilir. Şu an naturelgazın güncel fiyatını göremedim. Investing gibi bir yerde var mı veriler?
-
Perşembe tahtada görünecek sanırım. Kişi başı 2 loot değildir, eşit dağıtım değildi bu arz sonuçta. Mesela 6 bin loot talebime karşı 80 loot geldi... :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 29 Mart 2021; 23:21:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşit dağılım sanmıştım. Hayırlı olsun öyleyse :) -
Eyvallah, matriks önemli bu hafta. O da rekor talep görecektir.
Selamlar.
Matriks halka arzı eşit dağılım, fiyat olarak 28 tl sabit fiyat verilmiş.
Hayrılı olur inşallah :)
-
matriks için talep girebildiniz mi? yapıkredide hala gözükmüyor.
edit: eşit dağıtım olduğu için kodla alınıyordu. yanlışımı farkettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terabyte_ -- 30 Mart 2021; 11:6:36 > -
Kaç adet isteyeceksiniz hocam ?
75 tane istedim boşta başka para yoktu. Bakalım gelecek mi gelirse kaç tane gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58daging -- 30 Mart 2021; 13:5:50 >
Kişi başı 30 lotu bulmaz gibi geliyor. Ben de bugün 72 lot talep yaptım. Borsadaki ilk işlemim bu olacak.
-
Hocam ben iyice abarttım :) 800 adet istedim. 500-600 tl bandında hisse verir gibi geliyor bana, yine de 1.000 tl üzeri bir talep girmekte fayda var
-
Evet hocam abartmışsın hakikaten :) Ne kadar alabildiğimiz ne zaman netleşecek?quote:
Orijinalden alıntı: umxaHocam ben iyice abarttım :) 800 adet istedim. 500-600 tl bandında hisse verir gibi geliyor bana, yine de 1.000 tl üzeri bir talep girmekte fayda var
-
bugünü bilemiyorum ama muhtemelen yarın belli olur, 1-2 güne kalan para hesaba geçecektir
-
2000 lot talepte bulundum, bakalım ne düşecek.
Gerçi bu eşit dağıtımdı de mi... :) Neyse artık.
Not: 10 lot düştü, püüü XD
Size?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 31 Mart 2021; 19:30:28 >
ilk basvuranlara 11 lot ikinci gün basvuranlara 10 lot düştü
-
Hiç alamadım diyen var, 22 lot geldi diyen var. Final fantasy...
Bugün emir verdim Matriks için 10 lot gelmiş.
-
22 lot diyen büyük ihtimalle eşine annesine vs hesap açıp arza katılmıştır , ben de ilk gün talep girdim 11 lot gelmiş
tavan sayısı için bir tahmini olan var mı ya da bir önceki eşit dağılım yapan şirket ne kadarlık bir tavan serisine bağlamıştı ona göre takibe alırız kendimizi
-
İkinci gün girdim 11 lot geldi. Turex ve Qua Granit'e de böyle talep olur mu ne dersiniz?
-
İlk gün öğleden sonra talep girdim 11 lot düşmüş. 2. Gün sabah talep girip 11 alan arkadaşım var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X