Hisse alımdan turex.he kodunu aratın dedi. Bende hisse alıma girdim turex yazdım çıkmadı. Turex.he yazdım çıkmadı. Haftasonu olunca çıkmıyor mu ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Halka Arz Edilecek Şirketler (12. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EfsanelerölmezunutmayınHisse alımdan turex.he kodunu aratın dedi. Bende hisse alıma girdim turex yazdım çıkmadı. Turex.he yazdım çıkmadı. Haftasonu olunca çıkmıyor mu ?
Alıntıları Gösterturex halka arzı bitti hisselerimiz aldık çoktan , yarın qua granite halka arzı başlıyor onma bakacaksınız , quagr.he
-
quote:
Orijinalden alıntı: Monsieur Vincentturex halka arzı bitti hisselerimiz aldık çoktan , yarın qua granite halka arzı başlıyor onma bakacaksınız , quagr.he
Alıntıları GösterŞu an normal alım yapılıyor herhalde turexden. Ondan alsam olmaz mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EfsanelerölmezunutmayınŞu an normal alım yapılıyor herhalde turexden. Ondan alsam olmaz mı ?
Alıntıları Gösterişleme ne zaman başlıyor bilmiyorum , işleme başladığında talep girersiniz ama alabileceğinizi sanmıyorum , tavana bağlamasının nedeni bu elinde olanların büyük çoğunluğu satmıyor başkası almak için talep giriyor , çok düşük miktarda lotlar el değiştiriyor sadece ilk günlerde
-
quote:
Orijinalden alıntı: Monsieur Vincentişleme ne zaman başlıyor bilmiyorum , işleme başladığında talep girersiniz ama alabileceğinizi sanmıyorum , tavana bağlamasının nedeni bu elinde olanların büyük çoğunluğu satmıyor başkası almak için talep giriyor , çok düşük miktarda lotlar el değiştiriyor sadece ilk günlerde
Alıntıları GösterBilgiler için saolasin hocam
Anladım hocam çok çok teşekkürler. 1 2 fatura ödetse de yeter
Hocam borç yakın zamanda bitecek gibi değil. Öyle çok büyük kazançlarda gözüm yok. Biraz da olsa ek kazanç getirse yeterli.
qua granit için talimatı girdim. tahminim 40-45 adet gelir.
-
Bugun quagr icin 60 adet talep girdim. Ne zaman verecekler? İkinci gun yani yarin tekrar mi ralep girmek gerekiyor
Hayır gerekmiyor, bir kere emri verdiniz zaten. Muhtemelen ya yarın ya da yarından sonra portföyünüze eklenmiş vaziyette göreceksiniz.
bugün seans kapandıktan sonra kaç tane geldiğini görebilirsiniz.
-
Qua da 29 adet gelmiş. Bakalım süreç ne getirecek.
Turkcell Superonline'ın halka arz sürecini başlatmış.
Kaynak: https://m.bloomberght.com/turkcell-superonline-halka-arzi-icin-gorusmelere-basladi-2277981
-
Global Ports Holding Eurobond refinansmanı için alternatif süreci uygulamaya koydu.
Dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi ve Global Yatırım Holding iştiraki Global Ports Holding (GPH), Kasım 2021 vadeli 250 milyon dolarlık Eurobond'un refinansmanını artırma süreci (Dutch Auction) ile devam ettirme kararı aldı.
Ayrıntılar için aşağıdaki linke bi bakın derim..
-
Geçen yıl bu halka arz olayında paramı 5 e katlamıştım.
Bu yıl olaya biraz daha profesyonel bakarak her halka arza girmeyi hedefliyorum.
Başladım da . 1000 tl yatırım ile 15000 tl kazanmayı hedefliyorum..
Yeni çıkacak halka arzları eski girdiklerimi ve nasıl sadece 1000 tl ile devam ettiğimi adım adım yazıyorum.
İlgilenenler için buyurun; https://mediforum.net/showthread.php?tid=2083
-
Arkadaşlar bende borsada ve halka arzlarda yeniyim. Mevcut halka arzları aldım. (Qua, Turex, Matrix)
Peki Galata Wind için ne düşünüyorsunuz? 700 lira gibi bir bütçem var. Talep etmeyi düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Katip3463
Arkadaşlar bende borsada ve halka arzlarda yeniyim. Mevcut halka arzları aldım. (Qua, Turex, Matrix)
Peki Galata Wind için ne düşünüyorsunuz? 700 lira gibi bir bütçem var. Talep etmeyi düşünüyorum.oransalsa 1 lot ya gelir ya gelmez herhalde , eşit dağılımsa diğerleri gibi alırız yine hocam
oransal olursa hiç uğraşılmaz bence belki başka fırsat görürsün o 4-5 günde orda değerlendirirsin paranı
ytd
-
Ortalamam ne kadar kazancımız olur hocam sizce?
Ben borsada yeniyim:) -
Çok teşekkürler hocam,
Halka arz’da yeniyim çok bilgim yoktu güzel bilgiler vermişsiniz:) -
Ben teşekkür ederim ben hepsine katılacağım. Sonuçları orada yazacağım. Yeni arzlar ile ilgili bilgide vereceğim. 700 lira yeter bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X