< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Halka Arz Edilecek Şirketler (14. sayfa)
-
-
qua ne güzel kap bildirmiş, adı lazım değil is b*nkası sistemde hata var deyip arzımı iptal etti sağolsun. 5inci gün farkı kadar tazmin edilecek yazmışlar bakalım..
-
Matriks, turex, Qua artık tepeyi gördü mü, ne dersiniz? Satalım mı?
-
Ben hata yapıp dün bozdurdum bir an düşünce çok pişman oldum:) -
Turex düşmeye devam ediyor. Diğerleri fena değil. -
Slm arkadaşlar ilk kez borsada işlem yaptım 99 adet galata wind aldım tavsiye edebileceğiniz bişey var mı alınabilirliği olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapıkredi dünden beri halka arz aldırmıyor şaka gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 16 Nisan 2021; 11:53:10 > -
Şu son zamanlardakş halka arzşarı inceledim 4-5 tepeden sonra seri düşüş yapıyorlar. Sermaya arttırımı olmazsa düşmeye devam etmişler. Ytd
turex'te ciddi bir oyun oynandı arkadaşlar. Tamamen kurallara aykırı bir açığa satış işlemi gerçekleşti ve hisse tabanı gördü. Küçük yatırımcı panikleyip Qua ve Matriks hisselerini de satmaya başladı. Matriks ortalarda tutunurken Qua "bedelsiz" açıklaması yaparak yatırımcıyı korudu ve tekrar tavana vurdu.
Bu durum yasal olmayan bir işlemin sonucu yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umxa -- 16 Nisan 2021; 17:14:26 > -
Nasıl yani? Kurallara aykırı açığa satış nedir? Zaten 2 taban yaptı Turex. Tabana devam eder mi dersin? -
Hocam hiçbir zaman başkasına bakarak hisse alma kendin bul mutlaka şirketin büyüme ve gelişme hikayesi de olsun. Çok bilgim yok diyorsan da bir süre halka arzlarda takılmaya devam et he bi de adettendir ytd.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biotrend Enerji 16,50-18 TL aralığında 19-21 Nisan Tarihlerinde halka arz olacak. Dağılım Oransal->29.333.333 Lot
Çan2 Termik A.Ş 3,90TL aralığında 21-22 Nisan Tarihlerinde halka arz olacak. Dağıtım Eşit->33.795.00 Lot
Küçük oaralarla (500tl) halka arzlara giriyorum. Oransallara mı yoksa eşit dağılımlara mı girmeliyim?
-
150.000 lotu vardı vatandaşın, 750.000 lotluk satış gerçekleştirilmiş. Buna kolay kolay rastlanmaz, zaten spk bu şahsa ceza! verdi kendince.
Taban serileri devam eder mi kestirmek güç, ne desem yalan olur açıkçası. Maliyetler göz önüne alındığında bir noktadan sonra dönmesi lazım.
-
Bu durum kişiden ziyade aracı kurumdan kaynaklı sanki. Olmayan hissenin satış emri nasıl piyasaya iletiliyor? Aracı kurumun böyle bir hissen mevcut değil şeklinde uyarı verip işlem açmaya izin vermemesi gerekir gibi geldi bana.
Eğer açığa satış ise o zaten serbest. Öyle bir durum mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 18 Nisan 2021; 1:0:43 > -
Benim burgna trade yatırım hesabım var oradan halka arzlara katılabilirmiyim
-
Burgan Yatırım in dahil olduğu arzlara katılabilirsiniz.
Takip+ -
quote:
Orijinalden alıntı: 58dagingBurgan Yatırım in dahil olduğu arzlara katılabilirsiniz.
Dahil olmuyor işte o sıkıntı. Galata Wind yoktu mesala
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X