< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HALKA ARZ GÜNCEL TAKİP (ANGEN-HEDEF-GELECEK) (3. sayfa)
-
-
Bu hafta tavan tavan gider hocam büyük ihtimalle, yeotk gibi. Ben de tavabn açtıktan sonra aldım, arz da girmemiştim. Cumaya kadar deneyeceğim :) Bereketli olur inşAllah 🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonradan baya bi kişiye kayıp ettirmiş sanırım, herkes veryansın ediyor twitterda.. O yüzden söyledim hocam, yoksa ben almamıştım 😂
Alamamışım, ama sizin adınıza sevindim hocam :)
İnş hocam bi hafta falan böyle gider :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl alamadınız hocam 3 gun talep toplama vardı :/
Hocam ben arzda eşit dağıtım olmadığı için tercih etmedim, ama yeteri kadar almış sanırım herkes. Alsaydım keşke dedim şu an :)
Bende genelde eşit dağılım oldugunda giriyorum. İlk defa oransala girdim. Bunda da farklı bi kriter vardı mantıklı geldi :)
Bugün 571 adet emir verdim bakalım belki o kadar da gelmez ama göreceğiz
-
Maşallah 3 gün iyi gitti :)
-
Yeni giren kağıtlar hep tavan vuruyo, yeotk daha 1 ay olmadı bile 22 den girdi. Şimdi 53-54 lira seviyesinde. Alsam bu kadar çıkmaz ama 😂
İnşallah bozmaz da hep böyle devam eder :) 2 tavan yeterli benim ortalama çok fazla gözüm yok
-
-
Enerji sektörü, buna girerim işte, hemde eşit dağıtım değerlendirmek isteyenler var ise duyurulur!! :)
Margün Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.;
❗️Talep Toplama Tarihleri
22-23 Eylül 2021
•100.000.000 Lot
•Fiyat 8,30₺
•Arz Büyüklüğü 830.000.000₺
•Tamamen EŞİT Dağıtım !
•Tüm Kurumlardan Arza Katılabilirsiniz
•Halka Arz İskontosu: %25,9
•İşlem Kodu: #MAREN
Çok büyük bir halka arz ya, AYDEM gibi olmasın? bir de dönem net kârlarının çoğu taşınmaz varlıkların yeniden değerlemelerinden geliyor. Gerçi AYDEM oransaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nature vs. Nurture -- 19 Eylül 2021; 20:12:49 >
Valla hocam ben detaylı bakmadım, ama enerji sektöründe kaçırdığım en büyük balık #ESEN. Bi şey olmaz dedik kaça kadar çıktı, sonradan pişman olmayalım da :)
Hocam ESEN halka arz büyüklüğü 204 milyonmuş, MAREN 830. Dolaşımdaki lotu ESEN'in 4 katından fazla. Temkinli olmak lazım sanki ama ben de kaçırmak istemiyorum :)
Bu arada KIMMR ne zaman işleme açılıyor bilginiz varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nature vs. Nurture -- 19 Eylül 2021; 20:11:42 >
Şimdi biraz araştırdım hocam da, 22 Eylül çarşamba günü işleme başlıyor şeklinde yazmışlar hep. Net bir bilgi geldiği zaman yine burada paylaşırım.
2k ile çıktım. Açılıştan önce emir verdim tavan açtı satıldı. Cok iyi oldu bu. Sirada kimmarket ve margün var inş bu kârı kaptırmayıx :)
Bereket versin iyi kar etmişsiniz :)
Bakalım inşallah diğerleri de iyi gider, bugün bist çok kötü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X