Şimdi Ara

Halkbank kredi risk kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba cuma günü halkbanktan ihtiyaç kredisi çekmek istedim. Onaylanmadı. Daha önce de internet şubeden yapmıştım o da onaylanmamıştı. Temsilcinin ekrandan gördüğümde risk kodu 005, konuda da "tedbir" yazıyordu. Çalıştığım şubeden görev belgesi getirmem durumunda düzelebileceğini söyledi. Benim aklıma daha önce eksi hesaba düşmüştüm o geldi. 6-7 ay. Ondan olabilir mi diye düşünmeye başladım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamu çalışanı olduğunuz ve KHK ile görevden alınmış veya hakkınızda açığa alınma geri iade süreci yaşandığını varsayabilirmiyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öyle bi şey olmadı. Açığa alınma ya da görevden alınma

• scuderdia S kullanıcısına yanıt
    Kamuda çalışıyorsunuz isim benzerliği olabilir. Burdaki sıkıntı çalıştığınız kurumdan teyitle çözülebildiğine göre bu şekildedir. Mehmet Yılmaz , Ali kaya gibi bir isme sahip olabilirsiniz veya bir şekilde isminiz tedbir listesine girmiştir kurumunuzdan yazı getirip işleme devam edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çalıştığınız kurumdan, şu an aktif olarak çalışan olduğunuza dair bir yazı alın. Onunla beraber bir sıkıntı kalmaz. KHK ile açığa alınma ve sonradan göreve iade edilme gibi bir durum yoksa isim benzerliğinden ya da yanlışlıkla hakkınızda sisteme tedbir notu girilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scuderdia

Öyle bi şey olmadı. Açığa alınma ya da görevden alınma

ozel mesaj gonderilmiyor size kontrol edin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar dener misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.