Şimdi Ara

Halkbank mobil şube işlemleri ücretli oldu.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
9.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: türev08

Yani maaş müşterisi değilsen her banka alıyor Enpara hariç
    cepteteb,ing,kuveytturk hic birisi almiyor !!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Banka, sırf esnafa ucuz kredi vereyim diye görev zararı vermiş. Ah kıyamam, gözlerimden yaş geldi ya bu devirde bu özveri için. (!) Bunlar evlerinden çıkan milyon dolarlarla da imam hatip yaptıracaktı değil mi?
    Ya kardeşim hasta mısın sen. Konunun o konustuklarınla ne alakası var. Bak muhalefet yapılacak şey var yapılmayacak şey var. Siz istisnasız herşeye muhalifsiniz. Halkbankasının esnafa Ziraatbankasının çiftçiye milyarlarca lira düşük faizle kredi vermesiyle başka olayları kıyaslıyosun. Halkbankası daha düne kadar esnafa yıllık %5 le kredi veriyordu aylık %0,4 yapar. Şuan tüketici kredisi faizi bile aylık 1.75. Burada millet ne konuşuyo sen ne konuşuyon. Ayrıca bu konu zaten ölü doğmuş çünkü Halkbank eskiden de mobilden Bordro24 müşterisi olmayanlardan masraf alıyordu yeni bişey yok. Sana tavsiyem biraz sakin ol, anladığın anlamadığın istisnasız herşeye muhalif olma. Hayattan zevk alamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_FeaR2266 -- 4 Temmuz 2019; 21:39:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

Maaş müşterisi değilsiniz herhalde.
    Bizde maaş müşterisiyiz(Devlet memuru)Dedim biz anlaşmalıyız, ücret vermiyorduk verecekmiyiz diye Mail attım sordum.

Aşağıdaki cevap geldi.

quote:

Sayın xxxxxxxxx xxxxxxxxx,

Bankamız “ücret uygulama politikası gereği” 03/07/2019 tarihi itibari ile Halkbank Mobil Şubesinden gerçekleştirilen EFT / Havale işlemlerinden işlem ücreti alınmaya başlanmıştır.

Her türlü istek ve önerinizi, 365 gün 24 saat hizmetinizde olan Dialog’un 0850 222 04 00 numaralı telefonu ve (212) 340 09 99 numaralı faksı aracılığı ile iletebileceğinizi hatırlatır, Bankamızın size sunduğu tüm avantajlardan yararlanmanızı dileriz.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Halkbank Dialog
    DUYGU

• quote:

Orijinalden alıntı: celebix

Maaş bankam Halkbank şimdi EFT yaptım. İşlem ücreti almadı. Maaş müşterisi olmayanlardan ücret alıyorlar o zaman.
    Mobilden mi yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: S918B

hiçbir zaman ücretsiz olmadı zaten, halkbank mobil den eft, havale vs
    Demek ki biz aylardır boşa free takılıyoduk yani

• Halkbank mobilden işlem yaptım eft ve havale ücret kesilmedi. Maaş müşterisiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Bizde maaş müşterisiyiz(Devlet memuru)Dedim biz anlaşmalıyız, ücret vermiyorduk verecekmiyiz diye Mail attım sordum.

Aşağıdaki cevap geldi.

quote:

Sayın xxxxxxxxx xxxxxxxxx,

Bankamız “ücret uygulama politikası gereği” 03/07/2019 tarihi itibari ile Halkbank Mobil Şubesinden gerçekleştirilen EFT / Havale işlemlerinden işlem ücreti alınmaya başlanmıştır.

Her türlü istek ve önerinizi, 365 gün 24 saat hizmetinizde olan Dialog’un 0850 222 04 00 numaralı telefonu ve (212) 340 09 99 numaralı faksı aracılığı ile iletebileceğinizi hatırlatır, Bankamızın size sunduğu tüm avantajlardan yararlanmanızı dileriz.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Halkbank Dialog
    DUYGU

Alıntıları Göster
    Bizim kurum protokol yaptı promosyon falan 3 yıllık. Protokol gereği eft havale gibi işlemlerden masraf alınmayacak, anlaşma bitene kadar. Sizde çalıştığınız kuruma durumu iletim protokolü sorun.

• internet çağındayız teşvik etmeleri gerekirler izledikleri tutum sömürücülükten başka birşey değil. Geçen sene Akbank daha 2 aylık kredi kartına senelik ücret yansıtmış hadi ben kartı 6. Ayda kapatacağım geri kalan ücreti verecekmisiniz diye sorduğumda pişkin pişkin öyle durum söz konusu değil demişlerdi ama ödediğim ücreti söke söke aldım.

• Ziraat müşterisi olduğum halde aynı şubeye ücretsiz, başka şubeye (herhangi bir Ziraat şubesi) ise 1.75₺ havale ücreti; 6.75 ise eft ücreti alıyordu. Biz maaş müşterisiyiz bi de :) Olmasaydık kim bilir daha ne olacaktı :)

Hemen Enpara'ya geçtim. Resmen dünya varmış ya! Ben de maaşı yukarıdaki üyenin bahsettiği gibi artık Enpara'ya aktaracağım. Kazanırsa Enpara kazansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: No_FeaR2266

Ya kardeşim hasta mısın sen. Konunun o konustuklarınla ne alakası var. Bak muhalefet yapılacak şey var yapılmayacak şey var. Siz istisnasız herşeye muhalifsiniz. Halkbankasının esnafa Ziraatbankasının çiftçiye milyarlarca lira düşük faizle kredi vermesiyle başka olayları kıyaslıyosun. Halkbankası daha düne kadar esnafa yıllık %5 le kredi veriyordu aylık %0,4 yapar. Şuan tüketici kredisi faizi bile aylık 1.75. Burada millet ne konuşuyo sen ne konuşuyon. Ayrıca bu konu zaten ölü doğmuş çünkü Halkbank eskiden de mobilden Bordro24 müşterisi olmayanlardan masraf alıyordu yeni bişey yok. Sana tavsiyem biraz sakin ol, anladığın anlamadığın istisnasız herşeye muhalif olma. Hayattan zevk alamazsın.

Alıntıları Göster
    Sakinim, sakinim... Malum seviyesi belli kitlenin trollerinin gazına gelmiyorum, bıktım bunlara anladığı dilden yazdığım için uzaklaştırma almaktan, sakinim, sakinim...

Bu arada arkadaşlar, Halkbank bir hayır kurumudur, herkese bol keseden yardım eder. O yüzdendir ki; yukarıda birçok kişinin yazdığı gibi tam seçim sonrası yani 3 Temmuz itibariyle şirket politikası gereği "kurumun politikası" olarak maaş müşterilerinden bile EFT masrafı almasını mazur görün. Onları hayır işlemeye, her köşeye Ensar yurtları ve imam hatip açmaya vakfedecekler. Ha bir de okçular vakfının kurslarına yollarlar çalışanlarını tam olur hayır hasenat işleme ulvi görevleri.

• Eft ucreti aliniyor diye platin kartimi iptal ettirdim.
    12 ay acik tutma sozuna 75 tl paraf para onerildi eft ucreti alacaksaniz 75tl ti ret ediyorum dedim.
    Karti iptal ettirdim

• Halk ister halkbank yapar, halkbank

• Kuveyti tavsiye ederim. Eft havale ucreti yok. Kredi karti basvurusunun ardindan 2 dk sonra subeden aranip kartinizi teslim alabilirsiniz dendi. Kampanya konusunda zayif ancak bankacilik olarak gayet basarili.

• Enpara varken bu çöpleri kullanan kaldı mı ya
  • Zorunlu olmadıkça bir insan niye halkbank müşterisi olur, mantıklı bir açıklaması var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Nasıl aldınız acaba ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Ggratel111

Nasıl aldınız acaba ??
    Buradaki adımları uyguladım ama yazılı beyan olarak şikayetvar sitesine yazdığım metni ve mailime gelen red cevabını göndermiştim şahsen bankaya gidip yazı vermedim

alsalar bile geri alabileceğiniz aidattır. nasıl olduğunu izah edeyim. yıllarca aktif olarak kullandığım bir kredi kartım vardı. o kadar iyi harcıyordum ki kartın platinum olanını gönderdiler sonrasında. diğerinin borcu bitince bunu kullanırsın dedi müşteri hizmetleri, diğerini de iptal ettirirsin. bu arada bu kart maaş müşterisi olduğum bankanın kartı idi. maaş anlaşması bittikten sonra bana mesaj attılar siz bizim hala maaş müşterimizsiniz sizden hiç kart parası falan almayacağız haberiniz olsun diye. bende madem öyle kullanayım dedim 2-3 sene normal kredi kartını kullandım son birkaç aydır da platinum olanı kullanıyordum. birgün ekstreye baktığımda 120 küsür lira kart ücreti kesildiğini gördüm. aradım bankayı dedim böyleyken böyle. 1 sene kullanma sözü verdim ve parayı geri iade ettiler. aradan bir ay geçti. birkaç aydır hiç kullanmadığım diğer kartımdan da 70 küsür lira para kesmişler. yine aradım bankayı dedim bakın ben bu kartı kullanmıyorum hali hazırda sizin şu kartınızı kullanıyorum aylıkta iki, üç bin lira ekstre ödüyorum. bu kartı kapatın paramı da geri verin, bende sizin diğer kartınızı kullanmaya devam edeyim. yok şöyle puan verelim kapatmayın, şöyle söz verin, şöyle yapalım, bir dünya şey söylediler. ben bu sefer çok kararlıydım ama. eğer kartı kapatıp paramı geri vermiyorsanız ben bütün kartlarımı iptal edeceğim dedim ve temsilci peki o zaman
    kapatalım dedi ve kapattı. toplam da 200 liraya yakın bir kart ücreti ödedim iki kart için. bireysel müşteri hakem heyeti diye birşeyler duyardım hep haberlerde falan. başvurayım dedim. ancak başvurmadan önce bankaya yazılı olarak paramı geri istiyorum diye talepte bulunacaksın, banka redderse ondan sonra heyete başvuracaksın. bende öyle yaptım. bankaya yazdım verin paramı geri diye ama aynı günün akşamı vermeyiz dediler. heyete başvurdum. durumu izah eden bir metin, paraların kesildiğini gösteren ekstreler ve bankanın talebinizi reddettiğini gösteren yazı ile birlikte. hem de oturduğum yerden yaptım bütün bunları e-devletin altında türkiye bankalar birliği var, ordan yapıyorsunuz herşeyi. neredeyse 45 gün geçti ve dün bankadan mesaj geldi. şu kartınızdan kestiğimiz 120 lirayı geri iade ettik, şu kartınızdan kestiğimiz 70 küsür lirayı geri iade ettik diye. hasılı arkasını kovalarsanız geri alabilme ihtimaliniz yüksek. bankaların sizi soymasına müsaade etmeyin. hakkınızı arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 10 Temmuz 2019; 0:10:24 >

• DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

• halkbank emekli maaş müşterisiyiz dün sabah mobil şubeden eft yaptım 4.5 tl ücret kesti, kredi olmasa 1 dakika bile durmam hizmet kalitesi yerlerde normal'de emekli maaş müşterilerinden diğer bankalar hiçbir şekilde ücret almazken halkbank şaşırtmadı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.