Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.113
Cevap
474
Favori
1.324.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paraf, cumartesi günleri, yurt içinde ve yurt dışındaki tüm restoran harcamalarına, 25 TL'ye kadar indirim fırsatı sunuyor. Paraf Gold sahipleri restoran harcamalarının %10'u , Paraf Platinum sahipleri ise restoran harcamalarının %25'i kadar indirim hakkına sahip olacaklardır.

Yurt dışında da dediğine göre üye işyeri sınırı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Paraf karta yaklaşık 20 gün önce başvurdum. Uzun uğraşlarım sonucunda kartı basım aşamasına getirdiler. Bugün kart basılmış. Tesadüfe bakın hesap kesim tarihimde bugün!!! Acaba kart geldiğinde ve ben harcama yaptığımda halkbank bir çakallık yapıp "ilk ekstreniz kesilmiş ve siz harcama yapmamışsınız, bu harcamalarınız ikinci ekstrenize ait" diyebilirmi?

Harcamasız ekstre kesilmez. Ama ilk ekstre kesilene kadar örneğin 10 TL harcama yaparsanız onun %25'i, yani 2,5 TL indirim olur.
  • bankacı değilim ama..
    yakın kaynaktan edindiğim bilgi..
    halkbank bu kart ile agresif davranacakmış..
    belirgin ayrıcalıklar olacakmış..
    pos sıkıntısını da diğer tum bankalar ile anlaşılmış, BDDK onayı ile onların pos una paraf için program atılıyormuş..
    yakında tüm pos lar paraf için uygun olacakmış...
    düzenli kullanan muşterilerden de hiçbir zaman aidat alınmayacakmış...bilgilerinize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Paraf karta yaklaşık 20 gün önce başvurdum. Uzun uğraşlarım sonucunda kartı basım aşamasına getirdiler. Bugün kart basılmış. Tesadüfe bakın hesap kesim tarihimde bugün!!! Acaba kart geldiğinde ve ben harcama yaptığımda halkbank bir çakallık yapıp "ilk ekstreniz kesilmiş ve siz harcama yapmamışsınız, bu harcamalarınız ikinci ekstrenize ait" diyebilirmi?

musteri hizmetlerinden hesap kesim tarihini degistirin ( saglama almak icin )

Aradım mh'yi. Kart elime ulaşmadığı için tarihi değiştiremiyormuşum. Fakat kampanya hakkınız kaybolmaz, harcama olmazsa ekstre kesilmez, kartınızı teslim aldıktan sonra ilk ekstrenizde %25 indirim alacaksınız dedi. Görüşmeler kayıt altında bir sorun olursa sorumlusu benim dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit105

quote:

Harcamasız ekstre kesilmez. Ama ilk ekstre kesilene kadar örneğin 10 TL harcama yaparsanız onun %25'i, yani 2,5 TL indirim olur.

benzer olayi ben yasadim. ykb 0 tl lik ekstre kesmisti.

halkbankta sorun olmayacaksa mesele yok demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vebay

bankacı değilim ama..
    pos sıkıntısını da diğer tum bankalar ile anlaşılmış, BDDK onayı ile onların pos una paraf için program atılıyormuş..
    düzenli kullanan muşterilerden de hiçbir zaman aidat alınmayacakmış...bilgilerinize..

Hocam sizin kaynak biraz uçmuş.BDDK onayı ile POS'lara program atmak diye bir şey yok. Bankalar aralarında anlaşıp ortak POS olayına giriyorlar sadece. Malum, POS cihazları para demek ve çirkin bir görüntü oluyor sıra sıra POS'lar olunca. Üye işyeri açısından bir handikapı var yalnız; bir cihazın bozulmasıyla tüm kartlı ödemesi iptal oluyor

Ben bankacıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

http://www.parafcard.com.tr/MusteriHizmetleri_KartimNerede.aspx

bu link çalışmıyor, sanırım daha aktif etmemişler. barkod no. diye birşey hatırlamadığım için halkbank'ı arayıp barkod numaramı öğrendim ama sorgulama yapamadım. zaten ne zaman girsem aynı güvenlik no çıkıyor sayfada, ayrıca farklı bir yere tıkladıktan sonra "kartım nerede" tıklayınca çalışmıyor link
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

Bende hızlı başvuruyu yaptım, çağrı merkezi onayı aldı. Müşteri temsilcisi arayıp bilgilerimi istemedi hala, almaktan vazgeçsemmi acaba diye dusunmeye başladım "Marjinal01" in yaşadıklarından sonra.. Çokta istekli değilim almaya aslında, 100 TL muhabbeti ilgimi çekti ama bunların mantık da "kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" şeklinde olmaktan öteye geçemez gibime de geliyor. Acaba bu kaz nedir onu bi bulabilsek..

Kartı kullanabilmek için illa vadesiz hesap açtırlamalı iyi olmamış, hiçbir bankada bu yok (en azıdan garanti, akbank ve yapıda yok)

Kart başvurus yapanlar aşagıdaki linke tıklasınlar, ilerde çıkacak soruna önceden çözüm bulsunlar...

http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=447

"3 ayda bir olmak üzere vadesiz mevduat ortalaması 150 TL’nin altında olan Tasarruf Sahibi (Bireysel) müşterilerimizin vadesiz TL hesaplarından 14 TL, vadesiz mevduat ortalaması 1000 TL'nin altında olan Tüzel Kişi müşterilerimizden yine 3 ayda bir olmak üzere vadesiz TL hesaplarından 21 TL tahsil edilmektedir. Otomatik ödeme talimatı bulunan hesaplardan HİÜ alınmamaktadır."
    hocam hesap açma işi yok dediginiz akbank ve yapıkrediden kart alırken sizden habersiz açıyorlar. gerçi yapıda haber verdiler ama akbank habersiz acıyor ve son ödeme gününü geçirirsen hesabınızdan eksi bakiyeye düşüp ödeme bile yapıyor. işin yoksa birde ordaki faizi öde.. eksiye düşen bakiye için kredikartı borcumun tamamını önce hesaba havale yapıp ordan öderim dedim transfer ettim hesap işletim adı altında 50tl ye el koydular. yalnız şöyle bir gerçek var hesabı hiç kullanmazsanız bankalar işletim ücreti almıyorlar. halkbankta hesabı açar ama para yatırıp çekmediginiz sürece işletim ücreti alamaz...

• Gözlerim yaşardı! Biraz önce Halkbank'tan müşteri memnuniyeti için aradılar. "Bugün 4 kere m.h'yi aramışsınız sorununuz çözüldümü yoksa devam ediyormu?" diye sordu. 16 dakika esir aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

Bende hızlı başvuruyu yaptım, çağrı merkezi onayı aldı. Müşteri temsilcisi arayıp bilgilerimi istemedi hala, almaktan vazgeçsemmi acaba diye dusunmeye başladım "Marjinal01" in yaşadıklarından sonra.. Çokta istekli değilim almaya aslında, 100 TL muhabbeti ilgimi çekti ama bunların mantık da "kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" şeklinde olmaktan öteye geçemez gibime de geliyor. Acaba bu kaz nedir onu bi bulabilsek..

Kartı kullanabilmek için illa vadesiz hesap açtırlamalı iyi olmamış, hiçbir bankada bu yok (en azıdan garanti, akbank ve yapıda yok)

Kart başvurus yapanlar aşagıdaki linke tıklasınlar, ilerde çıkacak soruna önceden çözüm bulsunlar...

http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=447

"3 ayda bir olmak üzere vadesiz mevduat ortalaması 150 TL’nin altında olan Tasarruf Sahibi (Bireysel) müşterilerimizin vadesiz TL hesaplarından 14 TL, vadesiz mevduat ortalaması 1000 TL'nin altında olan Tüzel Kişi müşterilerimizden yine 3 ayda bir olmak üzere vadesiz TL hesaplarından 21 TL tahsil edilmektedir. Otomatik ödeme talimatı bulunan hesaplardan HİÜ alınmamaktadır."
    hocam hesap açma işi yok dediginiz akbank ve yapıkrediden kart alırken sizden habersiz açıyorlar. gerçi yapıda haber verdiler ama akbank habersiz acıyor ve son ödeme gününü geçirirsen hesabınızdan eksi bakiyeye düşüp ödeme bile yapıyor. işin yoksa birde ordaki faizi öde.. eksiye düşen bakiye için kredikartı borcumun tamamını önce hesaba havale yapıp ordan öderim dedim transfer ettim hesap işletim adı altında 50tl ye el koydular. yalnız şöyle bir gerçek var hesabı hiç kullanmazsanız bankalar işletim ücreti almıyorlar. halkbankta hesabı açar ama para yatırıp çekmediginiz sürece işletim ücreti alamaz...

Aslında hiç birinde hesap açma şartı yoktur da şubedeki müşteri temsilcileri çapraz satış hesabı cinlik yapıyorlardır bence

• quote:

bankacı değilim ama..

Ben de bankacı değilim ama bankacı kadar bilirim bu işleri, dediğiniz gibi bir şey olsun ben de burda verecem adam başı 100 TL! Yapmayın lütfen ya, biraz destekli atın. Tüm poslara uyumlu kart diye bir şey olamaz (teknik anlamda değil tabiki), hiçbir banka bunu kabul etmez. Belki Vakıf, Ziraat, Halk posları için geçerli olabilir ama özel bankaların buna sıcak bakması mümkün değil. O kadar hoşgörülü olsalardı bugün piyasada tek bir kart olurdu! Ayrıca bu duruma BDDK nın da izin vermesi gibi bir şey olamaz, tüm poslarda geçerli bir kart rekabet kurallarına aykırı çünkü.

• Ortak POS biraz yanlış anlaşılan bir konu. Bankalar ortak POS anlaşması yapınca birbirlerine bütün POS'larını açmıyorlar. Bazı üye iş yerlerine biri POS koymuyor, onun yerine ötekinin POS'una kendi programını yüklüyor. Örneğin Finansbank'ın bir POS'undan Halkbankası kartı ile Halkbank POS'u gibi işlem yapılabilir. Ama başka bir yerdeki Finansbank POS'unda bunu yapamazsınız. Tam tersi de söz konusu.
  • quote:

bankacı değilim ama..

Maden öyle neden sözleşme de aksi yazıyor?
    Yani kart aidatları tek tek belirtilmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

quote:

bankacı değilim ama..

başvuru sırasında telefonla arayan bayana sormuştum kart iadatı ne kadar diye.. ilk yıl yok , ikinci yıl olursa ararsınız yardımcı oluruz demişti. yani kart ücreti kesilse bile bence ısrarcı olmayacaklar ve isteyenlere iade edilecek gibi bir izlenim edindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

quote:

bankacı değilim ama..

başvuru sırasında telefonla arayan bayana sormuştum kart iadatı ne kadar diye.. ilk yıl yok , ikinci yıl olursa ararsınız yardımcı oluruz demişti. yani kart ücreti kesilse bile bence ısrarcı olmayacaklar ve isteyenlere iade edilecek gibi bir izlenim edindim.

Bende itiraz eden geri alabilecek, itiraz etmeyeninki Halkbank'a kalacak diye bir izlenim edindim. Akbank mantığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

quote:

bankacı değilim ama..

Bende itiraz eden geri alabilecek, itiraz etmeyeninki Halkbank'a kalacak diye bir izlenim edindim. Akbank mantığı.

Kesinlikle.

• Teknosadan kartla televizyon alayım dedim. Anlaşma yokmuş. Alamadık.
    O zaman eskisini neden iptal ediyorsun. Advantage ile iyi kötü alıyorduk.
    Birde bana sormadan yollamışlar insan nezaketen istiyor musunuz diye sorar.
    Bir de 100 tl kampanyasını sen asıl müşterine yapmaz ve müşteri kapacam diye uğraşırsan kendi müşterini de kaybedersin. Bir iki ay daha dener kapatırım artık...
  • quote:

quote:

quote:

bankacı değilim ama..

Yarttıkları izlenim bu ama sözleşme öyle demiyor."Yani kılıç ben de zamanı gelince ne istersem öyle yaparım" anlamı çıkyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bankacı değilim ama..

Yarttıkları izlenim bu ama sözleşme öyle demiyor."Yani kılıç ben de zamanı gelince ne istersem öyle yaparım" anlamı çıkyor.

bankalarin, gsm operatörlerinin hazirladigi standart evraklari okumadan imza atmiyor muyuz ?

bilinmeyen bir sey yok ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olacak olan şu, ikinci senenin sonunda kredi kartı aidatı ekstreye yansıtılacak.
    Bu durumda ilk seçenek Müşteri hizmetlerini arayıp aidatı iptal etmelerini istemek (muhtemelen iptal edeceklerdir ), İptal etmezlerse kredi kartını iptal ettirmek. Kartı kapatmama-harcama sözü gibi şeyleri kabul etmemek lazım, çünkü kartı kullanarak bankaya para kazandırıyorsunuz, aidatı iade etmezlerse kendileri bilir.
    İkinci seçenekte Kaymakamlıkta tüketici hakem heyetine dilekçe vermek, bu şekilde aidatı kesin geri alınır.
    Bu bütün bankalar için geçerli, o yüzden ben hangi kart olursa olsun aidat konusunu fazla düşünmüyorum. Kredi kartı kullanıcılarının çoğu itiraz etmediği için aidat almaya devam ediyor bankalar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLyNeC -- 8 Aralık 2012; 15:06:26 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.