Pazarama uygulamasında kullanabilirsiniz. Geçen ay birkaç farklı kartın puanını birlikte kullanarak fiziki altın aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Pazarama uygulamasında kullanabilirsiniz. Geçen ay birkaç farklı kartın puanını birlikte kullanarak fiziki altın aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paraf puanlar Bim'de geçiyor mu arkadaşlar? Migros ve Carrefour'da geçiyor, File'de geçmiyor. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 20 Ocak 2025; 2:47:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam parafly da aidatı e devlet üzerinden tüketici heyeti başvurusu yapınca geri iade ettiler. Puan toplamak için en kolay kart gibime geliyor parafly, kampanya çok. Ama puanların silinme tarihi var o yüzden puan birikmiyor. Yatan puanı ve avans puan kullanıp eksi ye düşmek lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemavisi06 -- 22 Ocak 2025; 22:19:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
troy kartlarda temassız özelliği bazen çalışmıyor, bu durumlarda kartı fiziki olarak posa takıp öyle kullanıyorum. genel bir troy kart sıkıntısı, esasen troy sıkıntısı değil, troy kartlarla bazı pos cihazlarının uyum sorunu. |
arkadaşlar bu kampanya tatilsepeti.com'dan ödeme yapsam geçerli olur mu? |