Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (656. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.114
Cevap
475
Favori
1.325.270
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pazarama uygulamasında kullanabilirsiniz. Geçen ay birkaç farklı kartın puanını birlikte kullanarak fiziki altın aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraf puanlar Bim'de geçiyor mu arkadaşlar? Migros ve Carrefour'da geçiyor, File'de geçmiyor.

• goktufan G kullanıcısına yanıt
    BİM’de geçmiyor.

Yaşadığınız yerdeki geçen işyerlerine, şu sayfadan sorgulayarak bulmanız mümkün:

www.paraf.com.tr
    Program Ortakları
    https://www.paraf.com.tr/tr/program-ortaklari.html

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• goktufan G kullanıcısına yanıt
    A101de banka kartı puanlarını kullandım. Bilgi olsun diye yazıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocalar merhabalar, uçak bileti için paraf kart almak istiyorum fakat çok bir bilgim yok. Aidat durumu nasıl ücretsiz veya en mantıklı olan seçenek nedir ? Bu katlı kullanım limiti 5 bin çarpı 2X toplam 10 bin şeklinde mi oluyor ? Son olarak bu premium almak için ne gibi bir şart sunuluyor ve puanlar ne kadar sürede siliniyor ? Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 20 Ocak 2025; 2:47:45 >
  • hankmoody1 H kullanıcısına yanıt

Hocam parafly da aidatı e devlet üzerinden tüketici heyeti başvurusu yapınca geri iade ettiler. Puan toplamak için en kolay kart gibime geliyor parafly, kampanya çok. Ama puanların silinme tarihi var o yüzden puan birikmiyor. Yatan puanı ve avans puan kullanıp eksi ye düşmek lazım.

• Hepsiburada Dan elektronik alışverişi ç 20.000₺ üstü 1.500₺ kampanyası telefon için geçerli olurmu ? Deneyen oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemavisi06 -- 22 Ocak 2025; 22:19:2 >
  • gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadadan yapılan alışverişlerin tamamı e-ticaret olarak geçer ve seçili e-ticaret kampanyasına dahil olur. Kısacası Hepsiburadadan tuvalet kâğıdı almanız ile telefon almanızın kategori açısından bir farkı yok.

• salimcelik S kullanıcısına yanıt
    Elektronik alışverişine 2.500₺ puan kampanyası dahil olurmu

Olmaz. Sadece seçili e-ticaret kampanyasına dahil olur

Hepsiburada, Trendyol vb pazayerleri Paraf için artık elektronik, tekstil gibi sektör olarak geçmiyor.
    Bu yüzden olanlar için ayrı kampanya düzenleniyor.

Halkbank Parafcard Kampanyaları

• Paraf Troy kartınızın temassiz özelliği sağlıklı çalışıyor mu? Sorun benim kartta mi acaba?

• qzerty kullanıcısına yanıt

troy kartlarda temassız özelliği bazen çalışmıyor, bu durumlarda kartı fiziki olarak posa takıp öyle kullanıyorum. genel bir troy kart sıkıntısı, esasen troy sıkıntısı değil, troy kartlarla bazı pos cihazlarının uyum sorunu.

• arkadaşlar bu kampanya tatilsepeti.com'dan ödeme yapsam geçerli olur mu?

Halkbank Parafcard Kampanyaları
  • 
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.