< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (655. sayfa)
-
-
Geçerli olmadığı daha önce belirtilmişti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam silinmeden 10 bin ppyi nasıl yaptınız en güzeli ya paraflytravel üzerinden 2 katlı pp ile otel veya uçak rezervasyonu, veya 10 bin pp ile 3 katlı tur rezervasyonu. ama tatil planım yok derseniz altın almak mantıklı arkadaşın dediği gibi.
-
banka maaş promosyonu😬 5000 tl de işbankta var puan ama o ets den geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parafly premium vae bende de fakat bu katlı parsf para limitiin 5.000 tl olması işi çok kısıtlıyor bu nedenle paraf premium almayı düşünüyorum.
Geçenki kısa süreli katsayı kampanyasında 5000 TL limiti 7500 olarak geçerli oldu. Yine yaparsa kaçırmayın.
3x olayını yaptım. Zaten orda farkettim. 1 yıllık limitim domnuş oldu ama saçma son 3 yıldır bu limit hiç artmamış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet limit konusu sıkıntı, tavsiyem sürekli ekside kalın. İptalli otel alın, günü gelmeden iptal edin puanlar tekrar yatsın. Kullanım hakkınız olunca tekrar katlı kullanırsınız. Birkaç yıldır bu şekilde 3-5 gece şehir oteli alıyorum. Seyahat kartında hem puan siliniyor hem de kullanım limiti var
İptal ettiğimizde iade olan puanların geçerlilik süresi neye göre belli oluyor acaba?
O konuda bilgim yok maalesef. Riske girmemek için artıya geçince limitim varsa 2yle, yoksa 1le çarpıp tekrar harcıyorum ve yine iptal ediyorum.
Bende paraf premium alsam mı diye düşünüyorum 50.000 katlı paraf para hakkı var. Aidatı yüksek sadece
Şartları sağlasam bugün alırdım.
Aidatı dışında ne gibi şartları var ki birde
Parafly platinium puanları paraf premium a aktarılır mı ?
Puan aktarımının olacağını sanmıyorum. Geçen yıl premium almak istemiştim, yanlış hatırlamıyorsam 10 milyon mevduat istemişlerdi.
Hocam peki 2000 puan avans kullandınız. 1000 puanını kapattıktan sonra oteli iptal ettiniz. O 1000 puanda yatıyor mu hesabınıza
Hocam bende Paraf Platinium ve Paraf Troy var bu katlı Paraf para olayı nedir ilk defa duydum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kberk006 -- 18 Ocak 2025; 16:55:8 >
Yatar ama yıllık limitinizi zaten kullanmış olacağınız için anlamlı olur mu bilemedim. Benim kastettiğim yöntem ufak puanlarla artıya geçtiğinizde puan silinmeden harcamak için.
Paraf puanları uçak bileti alırken 2x. Bazende 3x değerli oluyor diyelim 1000 puanınız var. 3x. 3000 tl lik bilet alıyorsunuz ama seyahat acentasındsn aldığınız için 300-500 ü fazla oluyor
Altungold adresi altunstore oldu ve paraf kart ödeme seçeneklerinde yok su anda puanı nasıl kullaniyoruz bilgi verebilir misiniz
Hocam en son geçen yıl kullanmıştım. Arkadaşın sorusuna kayıtsız kalamadım cevap yazdım ama değişiklik olmuş. Ben genelde fiziki mağazalardan veya akaryakıt istasyonlarında kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X