Bildirim
Halkbank Parafcard Kampanyaları (663. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet maalesef bir anlamı yok. Bir de benim katlı kullanım hakkı çok az kalmış. Denemek için bir bilet alıyor gibi yaptığımda O kalan cüzi puanı 2 kat olarak alıyor. Kalanı puandan tek kat almıyor da normal harcama olarak tahsil etmeye çalışıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paraf limitini sorunsuz artırmak için bir yol var mı arkadaşlar? Normalde düşük limitlerle kullanırım kartları ama özel bir durum için Bonus'ta otomatik limiti açınca limitin 10 katına yükseltmişler. Gelir belgesi beyanıyla tutturmak çok mümkün değil. Harici bir yol varsa paylaşırsanız sevinirim.
-
Maaş müşterisi iseniz bağlı olduğunuz şubeye giderek bir ihtimal olabilir. Ama toplam limitleriniz 4 kattan çok fazlası ise size başka kartı düşürün denilebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıllar önce maaş müşterisi olarak açılan hesap, il değişti, meslek değişti, üzerinden çok sular aktı. Evet toplam limit yüksek. Buna rağmen bazı bankalar yükseltelim diye sıraya girerken, Halkbank Mobil'den red geliyor.
-
Hocam genelde bankalar kafalarına ve limit tahsis kotalarına göre hareket ediyorlar. Daha önce defalarca başıma geldi. Mesela halkbank yıllarca 5bin TL limit tanımlı idi. Birgün mesaj geldi 270 bine çıkarılacaktır diye. Yaklaşık 1,5 yıl oldu. Fena limitti o dönem. Akbank da benzer oldu 6 ay önce kart vermeyen banka 15 bin limitli kartı 1 ay sonra 240 bine 2 ay sonra 810 bine çıkardı. Geçen ay Vakıfbank (maaş bankam) şube değiştim yeni şube müdürü 2 tuşa bastı Sky limit 2,5 milyon oldu. Kartım 650 bin ek hesabım 1 mio limit açık şu an. Çok anlaşılmıyor yani. Ama şube isterse kısa zamanda sizinle ilgili puan yükseltip istediğiniz limiti açıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yine de bir şubeye gitmeyi deneyin.
Onlar size yol gösterirler muhakkak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X