mediamarkt elektronik olarak mı geciyor paraf'ta?deneyimleyen var mı |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (659. sayfa)

-
-
merhaba bu paraf kartı almanın kolay bir yolu varmı
geçen seneden beri başvuruyorum sürekli ret alıyorum 2 defa şubeye gittim ordan da başvurdular ret
Kredi puanım çok yüksek diğer banka limitlerimi de düşürdüm yine de olmuyor..
Maaşımı belgelendirmem gerekiyor birde bu maaşın 4 katından fazla limitim varsa hiç bir şekilde kabul etmiyorlar..
-
Maaş müşterisi olmadıkça Paraf almak bence pek mantıklı değil.
Maaş müşterisi olunca şubeden limit işi de daha kolay halledilebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elektronik kampanyasında 15.000 TL alışveriş yapıldığında 2.000 TL mi paraf puan geliyor 1.500 mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1500 diye anlaşılıyor
15000 e 1500 verir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Banka çalışanının bana dedidği siz kk limitini düşürseniz dahi ilgili banka sizin banka limitinizi düşürmüyor, böyle olunca da maaş*4 katını aştığınız için kk talebiniz olumsuz sonuçlanıyor. Ben gittim, kk var ama limiti düşüktü, çalışan bişiler yaptı limit yükseldi, demesine iöre maaşımı oldugundan fazla göstermiş, risk almış vs.
Türkiyelik durumlar, vatandaşı devlet tutuyor, dikkatli harcama yap diye. Sonra kantarın topuzu kaçıyor.
1500 verir,paraf günümle de 120 indirim gelir
-
Teşekkürler paraf günü hatırlattığınız iyi oldu
-
Alisveris icin bir yer buldunuzmu acaba ben hala degerlendiremedim
Program ortaklarında Vatan Bilgisayar elektronik olarak görünmüyor, adı gibi bilgisayar sektörü olarak görünüyor.
Vatan'dan alışveriş yapıp elektronik kampanyasından yararlanan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vatan geçiyor denedim geldi samsung.com geçiyor denendi
-
bende hiç var ve hiç kullanmıyorum. neden bu kartı almak için bu kadar uğraşıyorsunuz? ben kapatacağım.
-
arkadaşlar parafly karta başvurdum parafcard varı zaten. çakallar parafly platinum göndermişler, aidati neredeyse 2 katı. doğrusu kartı iptal edip uğraşmakta istemiyorum, aidat kesilince itiraz etsem dikkate alırlar mı sizce. bu arada n11.com üzerinden mediamarktta alışveriş yaparsam elektroniğe girer mi
-
Bende de 2 kart var paraf ve parafly. Aidat ücretine itiraz ettim ikisi için de. Paraf ı iade etti, parafly ı etmedi.
n11 ve diğer pazar yeri siteleri üzerinden alınanlar diğer sektör olarak görünüyor.
Geçen ay elektronik kampanyasından faydalanmadık bu ayda olur dedik ama çıkmadı bu ay elektronik kampanyası
mart başlangıçlı 3 aylık harcama parafpara vermiş, her ay 35000/1150
ekimden beri hep veriyor..
hatta aralıkta harcama kampanyaları çakıştı combo olmuştu..
parafparaya doydum..( serbest harcama benim için sorun olmuyor..)
bu sayede seyehat hattı katlı parafpara limitimi de doldurdum..
benim gibi olan var mı, bana mı afinitesi var..
-
quote:
Orijinalden alıntı: sak0575mart başlangıçlı 3 aylık harcama parafpara vermiş, her ay 35000/1150
ekimden beri hep veriyor..
hatta aralıkta harcama kampanyaları çakıştı combo olmuştu..
parafparaya doydum..( serbest harcama benim için sorun olmuyor..)
bu sayede seyehat hattı katlı parafpara limitimi de doldurdum..
benim gibi olan var mı, bana mı afinitesi var..
Parafla puan kazanmak gerçekten çok kolay. Pos şartı istemez, internet ya da fiziksel harcama şartı koşmaz. Ama puanların silinmesi ve katlı kullanımın sınırlı olması çok kötü. Vakıf metal kartımla tatil oteli alabilirken parafly ile şehir oteli alıyorum mecburen.
Bu katli puan kismi parafly platinum icin 5000 TL ile sinirli artik kullandirmiyor. Bunu asmanin bir yolu var mi ? paraf black kard var ama subeye basvurdum siz uygun deilsiniz. Uygun musteri grubunda deilsiniz dedi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X