Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.151
Cevap
480
Favori
1.328.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt
    Pazaryerleri artık ayrı bir sektör olarak geçiyor hocam eskisi gibi elektronik yada giyim vb geçmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay paraf troy kart için aidatı edevletten başvurup iade alabilmiştim. Bu ay parafly karta gelen aidat için yine edevlet bankalar birliği üzerinden başvurdum. Banka red etti 😁 böyle bir şey yaşayan oldu mu 😁 teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troy diye kart çıkarıyorlar, e-ticaret kampanyasına dahil etmiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanları online harcayacak yerler neresi tam liste var mı acaba
    Ve puanlar birleşiyor mu

• tarabdi kullanıcısına yanıt

N11.com, pazarama, turna.com

kartlar arasında puan aktarımı olmuyor, bir karttan kazandıgınız toplam parafpuanı parafmobilden görebilirsiniz, tek seferde tüm kampanyalardan kazandıgınız puanlarıda harcayabilrsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 13 Şubat 2025; 18:10:26 >
  • curky C kullanıcısına yanıt
    Mobilya alışverişinde
    3 farklı kartta parafpuan var( herbirinde 1500tl) ve bunlar ildisindaki arkadaşlarımdan bir şekilde kullanmam lazim.
    Mecburi online olması lazım.
    N11 alışveriş puanın üzerindeki alışverişi kabul etmiyor sanki
    Pazarama için biri sanki farklı kart puanlarinj birleştirdiğini söylemişti ama 3 tane birleşir mi bilemedim

Evet mümkünmüş

Alıntı

metni:
    ​Pazarama uygulamasında yer alan ‘Puanlarım’ alanından anlaşmalı Banka ya da Kredi kartınızda birikmiş puanları Pazarama’ya aktararak tek bir yerde birleştirebilirsiniz. Puanlarınızı aktardıktan sonra ödeme adımında isterseniz Banka/ Kredi Kartı ile ödeme ya da Hediye Puan ile Ödeme seçeneği altındaki puan butonunu aktif ederek görüntüleyebilir, keyifle harcayabilirsiniz.

• curky C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Peki hediye çekiyle birleşiyor mu puanlar

Puanharca uygulaması var. Orada puanlarla market çeki falan alınabiliyor. Migros, Carrefour, a101,lcw vs...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşkar az önce trendyolda sipariş verdim. E ticaret kampanyasına ekledi. Sonra iptal edip yeniden verdim. Sistem ikinci olarak algıladığı için saymadı. Ama ilki de iptal oldu. Sistem bunu eklemeyecek mi? İlla müşteri hizmetlerini mi aramamız gerekiyor?

• 
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.