< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (658. sayfa)

-
-
Pazaryerleri artık ayrı bir sektör olarak geçiyor hocam eskisi gibi elektronik yada giyim vb geçmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen ay paraf troy kart için aidatı edevletten başvurup iade alabilmiştim. Bu ay parafly karta gelen aidat için yine edevlet bankalar birliği üzerinden başvurdum. Banka red etti 😁 böyle bir şey yaşayan oldu mu 😁 teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Troy diye kart çıkarıyorlar, e-ticaret kampanyasına dahil etmiyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Puanları online harcayacak yerler neresi tam liste var mı acaba
Ve puanlar birleşiyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
N11.com, pazarama, turna.com
kartlar arasında puan aktarımı olmuyor, bir karttan kazandıgınız toplam parafpuanı parafmobilden görebilirsiniz, tek seferde tüm kampanyalardan kazandıgınız puanlarıda harcayabilrsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 13 Şubat 2025; 18:10:26 > -
Mobilya alışverişinde
3 farklı kartta parafpuan var( herbirinde 1500tl) ve bunlar ildisindaki arkadaşlarımdan bir şekilde kullanmam lazim.
Mecburi online olması lazım.
N11 alışveriş puanın üzerindeki alışverişi kabul etmiyor sanki
Pazarama için biri sanki farklı kart puanlarinj birleştirdiğini söylemişti ama 3 tane birleşir mi bilemedim
Evet mümkünmüş
Alıntı
metni:Pazarama uygulamasında yer alan ‘Puanlarım’ alanından anlaşmalı Banka ya da Kredi kartınızda birikmiş puanları Pazarama’ya aktararak tek bir yerde birleştirebilirsiniz. Puanlarınızı aktardıktan sonra ödeme adımında isterseniz Banka/ Kredi Kartı ile ödeme ya da Hediye Puan ile Ödeme seçeneği altındaki puan butonunu aktif ederek görüntüleyebilir, keyifle harcayabilirsiniz.
-
Teşekkürler
Peki hediye çekiyle birleşiyor mu puanlar
Puanharca uygulaması var. Orada puanlarla market çeki falan alınabiliyor. Migros, Carrefour, a101,lcw vs...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşkar az önce trendyolda sipariş verdim. E ticaret kampanyasına ekledi. Sonra iptal edip yeniden verdim. Sistem ikinci olarak algıladığı için saymadı. Ama ilki de iptal oldu. Sistem bunu eklemeyecek mi? İlla müşteri hizmetlerini mi aramamız gerekiyor?
Arkadaşlar son zamanlarda kart ücretine itiraz edip ücreti geri alabilen var mı? Nasıl bir yol izlemek lazım.
E-devlet üzerinden bankalar birliğine itiraz ederek aldım ben ocak ayında.
-
Önce Halkbankla iletişime geçtiniz mi? Bankalar birliğine İtirazda belge sundunuz mu?
Elektronik Alışverişlerinize Özel 2.000 TL'ye Varan ParafPara
Bu kampanyadan yararlanıp iphone almayı düşünüyorum. Mediamarkt ve vatan haricinde yararlanabileceğim başka bir site var mı?
MediaMarkt mağazasından fiziksel alsak da online alsak da kampanya geçerli herhalde ayrıca değil mi?
-
Hocam siz bakmışsınızdır, n11 hb amazon falan oluyor mu dediğiniz kampanya için
olmuyor yazmışlar
-
Olmaz hocam
BDDK sitesine girdim başvuru ekranında şu şekilde bir uyarı metni var. Daha önce de varmıydı bu ibare?
Kurumumuzun kart aidatı ve dosya masrafı gibi haksız olarak tahsil edildiğini düşündüğünüz ücret, komisyon tutarlarının iadesine yönelik icrai nitelikte kararlar alması mevzuat gereği mümkün olmadığından, bu nitelikteki talepleriniz için yasal sınırlar dikkate alınarak İlçe Hakem Heyetlerine, Türkiye Bankalar Birliği Hakem Heyetine ya da Tüketici Mahkemelerine başvurabilirsiniz
-
Ben de müşteri hizmetlerini aradım aidatı iptal edin olmuyorsa kartı kapatın dedim, kartı kapattılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X