Bende 43000₺ / 1150 veriyor. |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (660. sayfa)

-
-
Debit karta kampanya var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5 Şubat tarihinde bir leptap aldım ve 1500 TL Paraf para hediye etti. 2 gün Sonra ise bu siparişimi iptal ettim ama Paraf para halen duruyor . Bugün Amazon üzerinden yine aynı fiyata bir leptop satın aldım acaba bu 1500 TL paraf parayı geri alacak mı banka benden yoksa kullanabilir miyim
5 şubat dediğinize göre geçen ay ki 15000 e 1500 olan elektronik kampanyası mı bu? O ise geri alması gerekirdi. Eğer sonraki alışveriş de aynı koşullarda geçen ay yapıldıysa kazanımınız yeniden yüklenmiş haketmiş olursunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonraki alışverişi bugün yaptım
parafly planitium'un bir artısı var mı? sık uçuş yapıyorum diye aldım ama bir artısını göremedim. müşteri hizmetleri mil biriktirirsiniz diyor ancak milleri görebileceğim bir site yok
-
Mil dediği paraf para. Paraf para biriktirip, ki biriktirmesi imkansıza yakın çünkü ortalama 1.5-2 aya siliniyor, paraflytravel.com dan uçak bileti veya otel alabilirsiniz
Arkadaşlar ben PArafta yeniyim, 2000 TL puan var, marketlerde geçerli mi? bim şok a101 filan? ilk mesaja baktım, 1- sayfa geriye de gittim ama bulamadım bir cevap.
-
parafpuan,migros-carrefour-a101'de geçerli... bimde geçerli değil dediler..şokta denemedim.
-
bimpara market harcaması olarak geçiyor mu?
-
Geçiyor.
-
Hoxam parafly ise, katlı kullanırsınız,
paraflytravel.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şokta'da geçerli.
-
oradan pek alışverişim olmuyor,böylece öğrenmiş olduk.
-
Paraf puan, Tarım Kredi markette de geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barqat -- 10 Mart 2025; 16:35:37 > -
Teşekkürler arkadaşlar, geçmediği yer yokmuş nerdeyse, market olarak. Öğrendiğimiz iyi oldu.
-
Bu parafpuan hiçbir alışveriş sitesinde geçmiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Puan harca uygulaması var. Orada amazon, hepsiburada, lcw, migros, A101 çeki vs alabilirsiniz. Yalnız bunun için hizmet bedeli alır. Mesela HB 100 TL çek için 5 TL, Migros için 3TL gibi.
-
N11 (en fazla puan kadar) ve Pazarama
Hocam ikisinde de çıkmıyor puan, sanırım iptal etmişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X