< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (662. sayfa)

-
-
BIMPARA ya para yukleyemiyorum. 2000 Tl ye izin vermiyor. Bunu cozebilen var mi ? Az da olsa damliyor
-
-
Bu ne biçim banka ben anlamadım.
Müşteri hizmetlerini aradım chargeback başvurusu yapmak istiyorum diyorum, müşteri temsilcileri "ne istiyon? ne istiyon?" diyorlar. Harcama itirazı yapmak istiyorum dedim tamam o zaman önce kartı kapatacağız diyorlar. Ne alaka diyorum fraud söz konusu değil ki. Neyse onu da anlamadılar. Dedim kartımdan bilgim dahilinde olmadan yapılan herhangi bir işlem yok. Sadece parasını ödediğim ürünü / hizmeti alamadım ve iş yerinin ödediğim parayı geri vermesini talep ediyorum. Müşteri temsilcisi fark etmez diyor kartı kapatmadan harcama itirazı başvurusu yapmaya sistem izin vermiyor🤦🏼♂️
-
Ben de bugün kaç defa denedim olmadı... Neden acaba?
Sanal kartla asıl kartla farklı hesaplardan denedim.. Sonuç olumsuzu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen cuma ben de yükleyemedim bir türlü. Başka kartla ödeme yaptım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bim para yükleme hala başarısız
Merhaba, amazon'a paraf troy kartı ekleyemiyorum. Daha önce ödeme yapmıştım, başka troy kartla, paraf olmuyor. Çözüm öneriniz var mıdır?
-
Paraf ve Maximum troy kartları ben de ekleyemiyorum maalesef.
-
BIM PARA icin yuklemeye calistigimda reddedildi diyor. Declined diyor. Mesala 100 TL yuklemeye calisitigmda ise oluyor. BIMPARA 2000 TL ye izin vermiyor. Ya banka izin vermiyor yada BIMPARA uygulamasi. Gerci KOD geliyor girmesi icin. BIM e nasil ulasabiliriz ? Bankayi aramaya calisan oldu mu ?
-
Arada bozulur, sonra düzelir. Günlük 3 hakkınız var. 3 defa ret yerseniz, o gün daha o karttan para yüklenmiyor.
Arkadaşlar aynı problem şok/vakıfbank kombosunda da var. Her ay yaptığım yüklemeyi bu ay yapamıyorum, "kart sahibi bankası ile iletişime geçmelidir, sinirli card" şeklinde hata veriyor. 2-3 defa deneyince SMS geldi bankadan, işleminiz banka tarafından red edildi diye.
Vakıfbankı arıyorum, bizimle alakası yok diyor, yahu kiminle alakalı, belli ki seninle alakalı. Kartım mastercard bu arada.
-
vakifbank platinum plus var. Ona Sok uygulamasinda alisveris yapinca market ten saymiyor. Sizde de ayni durum var mi ?
-
bu arada 2000 tl izin vermedi. bende 2500 e izin verdi.
-
Bu işlem bimin limitine takılıyor olabilir mi? Yani limit üstü olabilir mi? Bimde ben 2000 tllik bimkart alırken kasiyerler 1000 tl 1000 tl 2 ayrı kart veriyordu. Tek kart vermiyordu
Sanırım. Sorun meblağda az önce 2013 TL yükleme denedim oldu.. 2 bine karşı bir tepki sanırım.
postan tek seferde 2000 tl mi geciyor ? world poslarindan boyle geciyor mu ?
-
Postan geçer hocam. Mesela 3 tane 1000 tl kil kartı tek seferde 3000 tl ödeyebilirsin
Tek bimkarta kasiyer yükleyemiyoruz gibi bir şey söylemişti. 3 parça yapıp, 3ü tek seferde ödemiştim.
mesaj silinmiştir, konular ve kartların kampanyaları karışmaması için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 10 Nisan 2025; 15:37:43 > -
Merhaba, yıllık katlı kullanım sınırı 5.000 tl mi halen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X