hepsiburada ya para yükledim onu da saymadı daha önceleri sayıyordu |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (628. sayfa)
-
-
Ve Paraf Troy'un da avantajları bitti. Artık iptal ettirebilirim. :) Taksit kampanyasına dikkat etmedim, meğerse bitmiş.
-
HBC yüklemeler paraf günüm erteleme kapsamında 2 ay erteleniyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 defa 750 liralık akaryakıta 150 lira kampanyası 15 şubata kadar mıydı süresi acaba yoksa değiştirdiler mi? Ben ay sonuna kadar diye aklımda kalmış uygulamada 1 ocak 15 şubat arası diyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
parafpuanları kazandık ama kullancak yer bulamıyorum, hangi benzin istasyonuna gittiysem paraf puan yok diyor, siz naptınız? nerelerde kullanıyorsunuz?
-
15 şubat i hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alacaklarınız parafpuandan daha fazla değerde değilse n11’de harcanabilir
Migros, CarrefourSA, LCW …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hangi istasyona sorduysam anlaşmamız bitti dedi bana da o yüzden Migros'ta kullanıyorum ben puanları
-
Bu puanların son kullanma tarihini nasıl görebiliriz
Kampanyaların sayfasında yazıyor sadece
Total ve PO,
Ancak kkartı pos cihaz komisyonu nedeniyle cogu yer vakıf/ziraat bankası cihazı tutuyor.
Ayrıca şok market ve a101 ( migros / carrefour / happy ) paraf pos var - puan kullanılabiliyor.
-
Şubat ve mart için ayrı veriyor, 35k+35k harcarsan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 14 Şubat 2024; 12:23:57 >
Standart Paraf kartı Parafree karta çevirebiliyor muyuz?
Neredeyse hiç kullanmadığım için çevirmek istiyorum, en azından aidat kesilince aidat iptali için uğraşmamış olurum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üç gün önce müşteri oldum mh de yardımcı olmadı bu ne oluyor ve banka kartı olarak da paraf visa mass var mass kart nedir
Merhaba Bu ay bende de benzer bir kampanya var . 5000 TL kadar acigim var. Sizce bunu en ucuz ve hasarsiz nasil yaparim ? Onerisi olanlar var mi ?
-
Hocam AYTEMİZ den online akaryakıt alıp sonra kullanabilirsiniz.
Ben de aysonu hatirliyorum.po başlayınca sonlandırma yaptılar sanirim!!
15 şubat son gündü.
Halkbanktan mevcutta Paraf kartım varken yeni kart geldi. Kullanmak istedim hata verdi 1-2 yerde. Sonrasında bir eczanede denedim. Sorun çıkmadı. Sonrasında baktığımda vadesiz hesaptan çektiğini gördüm. Bunun bir ayarı falan mı var?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X