kimse de şunu sormamış halk tv gibi geliri düşük kanal 100bintl maaş veriyorsa. yandaş kanallardaki haber sunucuları kaç maaş alıyorlardır. mesela a haber sunucusunun maaşı ne kadar? |
Halktv haber spikeri İrfan Değirmenci aldığı maaşı açıkladı (2. sayfa)
-
-
halen maaşların bile kast sistemine göre verildiğini anlamamışlar var, halk tv nasıl bunu verbiliyor falan diyor, bu ülke daha çok barak görür
-
Halk tvyede aglaya zirlaya youtubeda acitasyon yaparak üüü muhalif olduğum icin issiz kaldim diyerekten kendini zorla aldırmisti unutmayalim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
helk tv son durak bir sonraki zaten emekli durağı zoraki indiriyorlar seni.
-
EYT' den istifade ettiğini söylemişti...
-
ben tvden emekliği demiştim.
-
Bu maaş açıklama olayı İsmail Saymaz'ın tekrar HALK TV ye geçmesi ile mi alakalı acaba ? Bize 50-60 veriyorlardı İsmail Saymaz çok para aldı ben gelmeyince 100 bin kadar teklif ettiler flan diyemi anlatıyor nedir.
1.5 yıl önce HALK TV den ayrılıp Sözcü TV ye geçen İsmail Saymaz'ın ( Sözcü şuan en çok izlenen muhalif kanal olmasına rağmen. ) Aldığı maaştan memnun olmayıp Tekrar Halk TV ye geçtiği ve artık Halk tv de yorumcu olacak ve tekrar Halk TV com da yazacakmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X