Şimdi Ara

(HALLOLDU) DELİRMEK ÜZEREYİM. ÖSYM'Yİ ARADIM. mezuniyet tarihi farklı görünüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mezuniyet tarihi geçen seneki başvuruda 15 haziranken şimdi 18 haziran olarak görünüyor.

ösym'yi aradım diplomanızdaki bilgilerle aynı olmalı dedi, 31 ocak'a kadar dilekçe gönderilebiliyormuş. daha önce böyle bir şeyle karşılaştınız mı sorun olur mu diye sordum, yorum yapmadılar. dilekçe gerekir mi sizce? diplomanın aslı üniversitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurhan55 -- 19 Ocak 2015; 14:34:20 >

• +
  • +
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurhan55 -- 17 Ocak 2015; 18:37:11 >
  • +
  • 1 saat sonra filan bu konuyu tamamen kapatmak istiyorum yoksa delireceğim.

klavuza baktım. eğitim bilgilerimin bulunmaması ya da değişiklik olması gibi bir durumum yok ki.

diplomanın aslında 15 haziran mı yazıyor 18 mi bilmiyorum işte. diyelim ki diplomada 15, ygs başvurusunda 18 yazıyor. sonra bir okula kayıt olunacağında diplomanızda 15 haziran yazıyor ama ygs başvurusunda (bilgiler e-okuldan otomatik geldi) 18 haziranmış diye bir sorun mu çıkacak?

(HALLOLDU) DELİRMEK ÜZEREYİM. ÖSYM'Yİ ARADIM. mezuniyet tarihi farklı görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurhan55 -- 17 Ocak 2015; 20:08:14 >

• Keşke fikrim olsa :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +
  • 15 haziran salı
    18 haziran cumaya denk geliyor.

geçen sene 15 haziran yazıyormuş ygs başvurusunda. kaynak: ösym arşiv olarak görünüyor.
    bu yıl yazan: 18 haziran kaynak: e-okul

buradan yola çıkıp bu yılki doğrudur diyebilir miyiz acaba.

forumda bir konuda mezun olunan liseden öğreniliyor denmiş.
  • pazartesi günü mezun olduğum okulla görüşmeyi düşünüyorum, diplomadaki meznuiyet tarihiyle e-okuldaki tarih (ösym'ye aktarılan) aynı mı diye.

http://www.egitimvegelecek.com/?p=12075 adresindeki şu kısım eğer doğruysa rahatlayabilirim sanırım:

• Keşke yardım edebilsek.kesin ösym hatasıdır.görmesen farkında bile olmayacaktın belki bende de öyledir bakmadım bile.umarım düzeltirsin.belkide geçen sene yanlış yazıyordu.salıya geliyo demişsin.

• dirtylonelycat kullanıcısına yanıt
    evet geçen seneki yanlışsa eğer (kaynak: ösym arşiv) sanırım bu sene e-okuldan aktarılan tarihin doğruluğunu ösym kabul etmiş oluyor, yani geçen seneki yanlışlığın bir önemi olmaz. işte ben rastgele gördüm tarihlerin farklı olduğunu. bu konuya bu kadar üzülmek vakit harcamak bile fazla aslında ama pazartesi günü netleşsin de sonra hiç sıkıntı olmasın diye düşünüyorum.
  • Umarım sorun çıkmaz haber ver pazartesi günü. Merak ettim şimdi.

diplomada yazan mezuniyet tarihiyle e-okuldaki (bu yıl ösym'ye aktarılmış olan yani) aynı mı diye öğrenmek için mezun olduğum liseyi aramayı düşünüyorum, gerekirse sonra üniversiteyle de görüşürüm.

eğer tarihler aynıysa herhangi bir sorun yok demektir. geçen seneki başvuruda yazan tarihin yanlış olmasının bu seneyle bir ilgisi yoktur diye düşünüyorum.

eğer farklıysa mezuniyet tarihini değiştirmelerini söylerim mezun olduğum liseye, olmazsa (son paylaştığım resimdeki bilgi doğruysa) ilçe milli eğitim müdürlüğüne giderim güncelleme için.

bunlardan hangisi olursa olsun bir sorun olmaz/kalmaz, tamamen rahatlarım diye umuyorum.

böyle şeylerle çok fazla yoruldum. gerçekten çok fazla.
  • kendini bu kadar üzme.bende olsa aynı şey bende üzülürdüm bende kafaya çok takarım bu tip şeyleri.ama dediğim gibi görmeseydin belki sorun olmayacaktı böyle düşünmen belki bi nebze rahatlatır seni.
    mezun olduğun liseyle aynı şehirde değil misin?birebir görüşmen daha iyi olur belki. hangi sene mezun oldun?
    diplomanın aslına ya da kopyasına değil ama mezun olduğum yıla ait dosyaya baktık okulda. o yıl o okuldan mezun olan herkesin mezuniyet tarihi 18 haziranmış. geçen yılki başvuruda eğitim bilgilerindeki 15 haziran (kaynak ösym arşivi) tarihi yanlış yazılmıştır dedi hocalar. bu yılki tarih doğru olduğu için geçen yıl yanlış yazılmış filan diye herhangi bir başvuruda bulunmaya gerek yok dedi hocalar.

halloldu yani.
  • Dediğim gibi olmuş geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yatalak kasif

pazartesi günü mezun olduğum okulla görüşmeyi düşünüyorum, diplomadaki meznuiyet tarihiyle e-okuldaki tarih (ösym'ye aktarılan) aynı mı diye.

http://www.egitimvegelecek.com/?p=12075 adresindeki şu kısım eğer doğruysa rahatlayabilirim sanırım:

ben ilçe milli eğitim müd. gitmedim nolucak?

çok teşekkür ederim ya. eyvallah.
  • konu ne hocam? mezuniyet tarihi filan mı? nereye gittin, okula mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.