Şimdi Ara

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.354
Cevap
10
Favori
42.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mw Collection ve ya Titanfall 2 gelmeden saglam bir mp deneyimi olmayacak yeni nesil konsollar adina bu bariz belli artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Mw Collection ve ya Titanfall 2 gelmeden saglam bir mp deneyimi olmayacak yeni nesil konsollar adina bu bariz belli artık.

cod yeni oyunlar iyice isik hizinda oldu hocam e eski oyunlarinida oynadik yani oynanmaz artik onlarda. titanfall derseniz bekledigimi bulamadim bununda nedeni multi yapay zeka olmasiydi..

bakalim bf hardline nasil olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Mw Collection ve ya Titanfall 2 gelmeden saglam bir mp deneyimi olmayacak yeni nesil konsollar adina bu bariz belli artık.

cod yeni oyunlar iyice isik hizinda oldu hocam e eski oyunlarinida oynadik yani oynanmaz artik onlarda. titanfall derseniz bekledigimi bulamadim bununda nedeni multi yapay zeka olmasiydi..

bakalim bf hardline nasil olacak?

Cod un yeni oyunları uyduruk olduğundan dolayı halen PC de açıp MW2 oynuyorum 612 saat olmuş, hile ve çoluk çocuk bol, seni sinir edenler baya fazla olsa bile en çok eğlendiğim Cod oyunu. Bu saydığım şeyler olmadan PS4 de ve ya One da tertemiz gamepad ile oynamak çok iyi olacağını düşünüyorum.

Titanfall a gelirsek ilk oyun bütçe sorunundan dolayı aslında eksik çıktı ve direk olarak konsept oyunu oldu. MW1 de mesela killstreak 3 taneydi perkler eklentiler falan azdı ama MW2 de her şeyi çoşturdular Co op falan eklediler.
    Titanfall 2 de ise gelişmiş grafikler, bol içerik co op senaryo modu falan olursa Cod u unuturur diye düşünüyorum. Cod serisine eski merak yok insanlarda Activision Destiny yoğunlaşacağını düşünüyorum.
    Titanfall bence bu son çıkan codlardan daha eğlenceli bir oyundu tek kötü yanı botlar olmasaydı ama skirmish modu ile yanlış hatırlamıyorsam 8 vs 8 oldu ve botlar yok oldu ama ben yinede PC de oynamak istemediğimden dolayı satın almadım ama One da alır kesin oynardım. Hardline ise BF4 den çok sönük duruyor aynı paraya Premium edition varken BF4 ün Hardline para tuzağı olduğunu düşünüyorum.

• Mcc varken 5 i hic merak etmiyorum nedense.Multi olarak halo 4 benzeri bir stil bekliyorum.

• Bana davetiye geldi beta boyutu 10GB grafikleri beğendim çok temiz ve akıcı olmuş beta da arena slayer diye mod var onu oynadım 4vs4 ufacık bir alan da 5 saniyede bir ölüyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bana davetiye geldi beta boyutu 10GB grafikleri beğendim çok temiz ve akıcı olmuş beta da arena slayer diye mod var onu oynadım 4vs4 ufacık bir alan da 5 saniyede bir ölüyorsunuz.

Halo 5: advanced warfare diyorsun yani

• Beta kodu nereye gelicek..maile mi yookuyorlar nedir nasildir?

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Xbox üzerinden mesaj olarak geliyor

Bana dün gece gelmiş reedem code şeklinde Beta iniyor bakalım

Tesekkurler.bana daha gelen giden yok:))

• 29 aralik degilmiydi beta

• https://www.youtube.com/watch?v=YkIh67azVlU&list=UUqa9HxNj4asJ6nS_dUNOJ2A

• https://www.youtube.com/watch?v=GK4OMICeSeg&index=1&list=UUqa9HxNj4asJ6nS_dUNOJ2A

• Beta bugun mu basliyor?bu kod gelmedi hala bize.nedir durum??

• 22 saat kalmış betaya, sanırım HALO MCC sahibi olanlar oynayabilecek sadece.
  • Ben suan indiriyorum mcc in extralar bolumunden indirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: charli293

Ben suan indiriyorum mcc in extralar bolumunden indirebilirsiniz.

Bilgi için teşekkürler, eve gidince başlatayım bende. Baya merak ediyorum..
  • Oyunun 59,99-99,99-249,99$'lık farklı koleksiyon sürümleri duyrulmuş.

http://news.xbox.com/2014/12/games-halo-5-preorder-and-beta?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

• Kill time lar çok kısa olmuş, AR bile OP oyunda..
  • Begendim....güzel.

• Halo MCC alanlara ne zaman açılıyor ?
  • Oyunu denedim az once ama oyunun daha cok isi var bence adi bete degilde alfa olmaliydi.oyun ciktiginda grafiksel olarak cok iyi olucak bence ama suanki haliyle kaplamalar gec geliyor vs.biraz canimi sikti.ben bu tarz durumlarin xbox in yapisindan kaynaklandigini dusunuyorum internetten destiny in beta versiyonunun ps4 ile karsilastirma videoauna bakin arada epey fark var ama son hali iki konsolda da ayni bunun gibi dusunuyorum..Oyunun bir baska hosuma gitmeyen ve ayar cekilecegini dusundugum silahlarla cok kolay adam vurulmasi, (bir sniper var akillara zarar) ve oyunun sizi bir an bile olsun rahat birakmamasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charli293 -- 30 Aralık 2014; 0:31:16 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.