Şimdi Ara

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.354
Cevap
10
Favori
42.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koleksiyoncu sürümlerinde neler olur acaba 250 dolar fiyatı hak eder umarım açıklandığı gün ön sipariş geçmeyi düşünüyorum içerik doluysa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

Koleksiyoncu sürümlerinde neler olur acaba 250 dolar fiyatı hak eder umarım açıklandığı gün ön sipariş geçmeyi düşünüyorum içerik doluysa.

Olm 343'ün yaptığı oyunun koleksiyoncu sürümü alınır mı kafayı yedin heralde Üstüne biraz daha koyup Wii U alırız

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    fanlik bunu gerektirir omer 343 u salla master chief hatrina alinir zelda ertelendi 3ds ile devam edelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

fanlik bunu gerektirir omer 343 u salla master chief hatrina alinir zelda ertelendi 3ds ile devam edelim

3DS deki oyun yelpazesi hiçbi platformda yok zaten , sonbahara kadar Withcer ve Batman'ın dışında oyun yok, 3DS akar
  • Hikaye ile ilgili beklentim çok yükseldi, herkesinde yükselmiştir mutlaka. Umarım bu beklentiyi karşılarlar.

• Yeni Killzone duyurulursa bu oyunun pek sansi yok ..

• Gercekten kullzone u bu oyundan daha iyi mi goruyorsun :D :D bence kiskandin nickden de belli zaten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charli293 -- 30 Mart 2015; 20:18:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playstation 5

Yeni Killzone duyurulursa bu oyunun pek sansi yok ..

Killzone çöpü ile Halo gibi bir klasiği mi kıyaslıyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playstation 5

Yeni Killzone duyurulursa bu oyunun pek sansi yok ..

• Killzone'da oldukca iyi oyundur asagilamayin,son oyunu oynamadim ama pek ic acici degil sanirim yalniz 2 ve ozellikle 3 baya iyiydi

• Son yayinlanan videolar bende acayip bir heyecan yaratti.

Halo artik senaryo olarak baya bir degisiklige ugrayarak ilerleyecek bariz belli.

• 27 ekimden sonra butun platformlar arasinda oynanacak en iyi single player vede multiplayer Fps oyun.

• Uuuu sert

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Uuuu sert

nerdesin kayiplardasin bu ara

• 343 bence 4. oyunda gayet güzel iş çıkardı hatta seneryo işlenişi, diyaloglar, oynanabilirlik kısmında bungie den yer yer daha iyi olduklarını düşündüğüm anlar oldu, 5. oyununda seneryo kısmında kesinlikle güveniyorum 343 e ama multiplayer için bence destiny ile son noktayı koydu bungie, bana göre tüm zamanların en iyi multiplayer deneyimi destiny dedir ve üzerine daha ne yapılabilir merak ediyorum doğrusu.
  • Tum zamanlarin en iyisi destiny den sonrasini okumadim

• Destiny'nin multisi ilk 50 ye bile girmez..
  • arkadaşlar cümlelerimin başına "bence" "bana göre" kelimelerini benim şahsi görüşüm olduğunu belirtmek için özellikle yazıyorum kimse katılmak zorunda değil tabiki, pvp fps olarak popüler oyunların tamamını oynadım oynuyorum, en keyif alarak oynadığım oyun destiny oldu son dönemde, sadece pvp si için harcadığım vakit 500 saat civarı, hala değişik bir silahla oynadığımda keyif alabiliyorum, silah perkleri, silah farklılıları vuruş hissi, harita tasarımları ve pvp mekaniğinin tamamı bana göre harika bungie öle veya böle önce eski halo serileri şimdide destinyle bence bu işin 1 numarası isteyen istediği gibi düşünüp istediği oyunu oynamakta özgür.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.