Şimdi Ara

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.354
Cevap
10
Favori
42.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sendomi

Killzone'da oldukca iyi oyundur asagilamayin,son oyunu oynamadim ama pek ic acici degil sanirim yalniz 2 ve ozellikle 3 baya iyiydi

KZ3'ü ben de beğenmiştim; ancak KZ2'nin eksiklerini düzeltirken, sağlam yönlerini bozmuşlardı (Balance sistemindeki sorunlar, spawn noktalarını ele geçiren tarafın ezmesi, garip arayüz, Move'cular).

Halo'nun online yapısını ve araçlı modlarını, fizik etkisini vb. düşününce, KZ kendi halinde, vasat bir seri olarak kalıyordu. KZ3 MP'yle vakit geçirdiysem, atmosfer&grafik ve vuruş hissi sayesindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Nisan 2015; 1:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

http://www.dizibox.org/halo-nightfall-1-sezon-1-bolum-izle/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

http://www.dizibox.org/halo-nightfall-1-sezon-1-bolum-izle/

Dizi yayınlanmaya başladı mı torrente filan mı düştü ?
  • http://altyazi.org/sub/m/40355/Halo-Nightfall.html

alt yazılardan takip edip bulabilirsin.
  • Agent Locke, Halo 4'ün başında Halsey'i sorgulayan Oni üyesi olabilir mi? Bana çok mantıklı geldi..

• Red vs. Blue - Chief'in ekibi vs. Locke'un ekibi:

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU

• Bu seneye damgasını vuracak, kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3'de uzun bi single player gameplay bekliyorum. Hikaye nasıl şekillencek çok merak ediyorum.
  • Bende oynuyorum pvp x360 ta begeniyorum cogu zaman ancak serverlar berbat stabil degil titan blink atiyor 3 m mesafede olen adamin kalbine shotgun ile girip ates ediyorum olmuyor :) Cogu zaman cildirmamak elde degil osiris flawless yapiyoruz 8. Mac son round adam 2 golden gun ve melee ile olmedi kimildamiyor donmus yani hop bir baktık nova bombla hepimiz olmuşuz komik ve sacma server yapisi

• 20 nin üzerinde harita ile çıķışını gerçekleştirecek. 15 haritayı kapsayacak DLC ler de bedava olacak. Cidden dolu dolu bir içerikle geliyor oyun.

• Attila the Great kullanıcısına yanıt
    Haritalar Halo 4'de ki gibi olmasın da.

• quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

Halo 3'deki gibi haritalar olsa mükemmel olur hatta Halo 3'deki haritaları alıp direk koysunlar oyuncular coşar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Killzone'da oldukca iyi oyundur asagilamayin,son oyunu oynamadim ama pek ic acici degil sanirim yalniz 2 ve ozellikle 3 baya iyiydi

KZ3'ü ben de beğenmiştim; ancak KZ2'nin eksiklerini düzeltirken, sağlam yönlerini bozmuşlardı (Balance sistemindeki sorunlar, spawn noktalarını ele geçiren tarafın ezmesi, garip arayüz, Move'cular).

Halo'nun online yapısını ve araçlı modlarını, fizik etkisini vb. düşününce, KZ kendi halinde, vasat bir seri olarak kalıyordu. KZ3 MP'yle vakit geçirdiysem, atmosfer&grafik ve vuruş hissi sayesindedir.

Hocam siz bu konularda bilgili gibisiniz

Sizce bu dönemde XBOX One mi PS4 mu almak daha mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• E3 ü bekleyip seçiminizi exclusive oyunlara göre yapmak daha iyi.

Forza,Halo,GEOW ...
    yada
    GT,GOW,Uncharted ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exent4246o -- 10 Haziran 2015; 22:47:00 >
  • Halo 5 hakkinda yeni bilgiler gameinformer tarafindan yarin geliyor.birde yeni bir multiplayer harita gostericekler suyun altinda gecen,nasil fotograf koyucam bilmiyorum yeni sayilirim forumda birkac yeni goruntu paylasilmis gercekten nex-gen duruyor karakterler.

• quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

Harita sayısı oldukça fazla. Bizi memnun edecek map ler olur, diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Hocam siz bu konularda bilgili gibisiniz

Sizce bu dönemde XBOX One mi PS4 mu almak daha mantıklı

Böyle bir soru olmaz ki. Hangisinin exclerini daha çok seviyorsan ona göre karar ver.
    E3 sonrası daha da çok belirginleşir konsolların nereye hitap ettiği.

• Halo 5 den nefes kesen oyun ici görseller geldi.Yok böyle bir oyun.Grafikler asmis

http://www.xboxygen.com/News/20081-Halo-5-Guardians-mission-de-campagne-et-nouvelle-carte-en-images

Eksileyenlerin hepsi kiskanc PS4 fanlari.Gücsüz dedikleri makineye bakin az kala cuk diye CGI görselleri oturtuyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirrut Imwe -- 11 Haziran 2015; 2:57:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

Halo 5 den nefes kesen oyun ici görseller geldi.Yok böyle bir oyun.Grafikler asmis

http://www.xboxygen.com/News/20081-Halo-5-Guardians-mission-de-campagne-et-nouvelle-carte-en-images

Eksileyenlerin hepsi kiskanc PS4 fanlari.Gücsüz dedikleri makineye bakin az kala cuk diye CGI görselleri oturtuyormus

Görseller şahane gerçekten. Ben grafiklerin bu kadar iyi olacağını, tahmin etmiyordum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.