Şimdi Ara

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.354
Cevap
10
Favori
42.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1080p olucagi soylenmisti onceden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun pre-order ve ön yüklemeye açıldı. Bilginize.
  • Halo V'in uzun süredir beklediğim koleksiyon ve sınırlı sürümlerinin içeriği ortaya çıktı.

Dış Kutu (oyunun değil dışının) tasarımı böyle:

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU

Limited edition:
    Halo: The Fall of Reach – Animated Series
    Guardian model by Metal Earth®
    Uniquely-designed Spartan themed SteelBook®
    Spartan Locke’s Classified Orders
    Dossiers on Blue Team and Fireteam Osiris
    Xbox Live Gold 14-day Trial** - perfect for playing with friends

Collector's edition:
    Warzone REQ Bundle: 14 Premium Requisition packs
    Halo: The Fall of Reach – Animated Series
    Guardian model by Metal Earth®
    Uniquely-designed Spartan themed SteelBook®
    Spartan Locke’s Classified Orders
    Dossiers on Blue Team and Fireteam Osiris
    Xbox Live Gold 14-day Trial** - perfect for playing with friends

Koleksiyon sürümündeki figür şuan için gösterilmedi.Fakat anladığım kadarıyla hem master chief hem de spartan locke'un aynı Ubisoft'un çıkardığı assasins's creed figürleri gibi birleşip ayrılabilen tasarımda olacak.Master chief , spartan ile aynı takımda gözükecek, birbirinden ayırınca ise düşmanca yüzyüze hale gelecekler.

Her iki versiyon da satın alanlara 14 günlük Xbox live gold üyeliği vereceği belirtildi.

Kaynak:https://www.halowaypoint.com/en-us/games/halo-5-guardians/xbox-one

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 18 Haziran 2015; 17:26:33 >

• Oyun kesinlikli alinacak listeme gittum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 19 Haziran 2015; 16:28:57 >
  • Warzone modu Arena stili klasik Halo'nun yanında baya eğlenceli yeni bir mod olacak gibi gözüküyor.

• Locke da kendi kendine triplerde. John kaç kere bir taraflarını kurtarmış üstüne birde hain ayağı yapıyorlar adama. Locke denen kekoyla oynamak bile istemiyorum. Vasıfsız herif

• ben hikayenin arkasını düşündüğümde şöyle bir teori üretiyorum; Locke bence tam co-op malzemesi olmaya aday , birbirlerini avlamaya çalışırken yeni ölümcül bir forerunner planını ortaya çıkarırlar, insanlığı kurtarmak adına fight together, die together nidalarıyla, 6. oyunu müthiş epik co-op deneyimi diye pazarlarlar bize diye düşünüyorum. Halo nun epik atmosferiyle sonraki iki oyundan çok umutluyum, master chief konusu işlememesine rağmen reach hikayesi beni acaip etkilemişti "spartan never die just missing in action" sloganı inanılmazdı, 4. oyunda da bu duygusal yoğunluğu yaratmaya çalıştılar aslında , bu önümüzdeki 2 oyunda da benzer bi duygusal yoğunlukla halo serisine damga vuracak işler olacağına inanıyorum.
  • O değilde Buck'ın ne işi var Locke'un ekibinde çok merak ediyorum..
  • Pre-Order Silah ve Skinleri

Bestbuy

MS Store

Gamestop

Amazon

Herkes İçin

Not: Bu ve bunun gibi tüm pre-order silah ve skinleri, pre-order vermesenizde oyun içinden açılabiliyor. Pre-Order verenlerde sadece ilk günden açık olarak gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 25 Haziran 2015; 13:22:36 >

• az önce dayanamayıp ön sipariş verdim. hong kong storeda 140 küsür tl.
  • Kacari yok alicazda master chief collection a devam hala. Halo 3 multisi horizon 2 ile beraber oynadığım nadir online oyunlardan. Halo 3 den sonra multi anlamında 5 kesermi şüpheli. Üstüne nasıl konulur daha fazla bilmiyorum.

• Halo 5: Guardians'ı Aynı Ekran Üzerinden İki Kişi Oynayamayacağız

Halo 5: Guardians'ın 343 Industries tarafından split-screen'e sahip olmayacağı açıklandı. Halo serisinde görmeye alıştığımız özelliğin oyundan çıkarılması gerçekten de büyük bir karar. Çoğu insan Halo'yu bu şekilde hatırlıyor hatta. Split-screen'in oyundan çıkarılmasının oyuna pozitif bir etki yaratacağı söyleniyor.

Bölünmüş ekranda yapay zekanın ve yeni nesil grafiklerin tam olarak kendini gösterememesi endişesiyle split-screen oyuna koyulmamış. Ortaya gerçekten başarılı bir oyun çıkarmak isteyen 343 Industries'in Halo 5'i 27 Ekim'de Xbox One'a çıkacak.

*Split-screen: Bir ekranın ikiye bölünerek iki oyuncu tarafından aynı görüntüde oynanabilmesine denir. İsteyen oyuncular bu şekilde co-op olarak da oyunu oynayabilirler.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Halo_5_Guardiansi_Ayni_Ekran_Uzerinden_iki_Kisi_Oynayamayacagiz-79959.htm

• http://www.amazon.com/Xbox-One-Halo-Guardians-Limited-Bundle/dp/B0136JP9OS/ref=lp_6469295011_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1439120769&sr=1-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 9 Ağustos 2015; 15:11:18 >
  • Pax prime da halo 5 yeni multiplayer oynanış videosu yayınlanmış.Grafikler,efektler daha gelişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 28 Ağustos 2015; 22:58:54 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=Z43ZMBVgKWg

"Those are the in game models with some post processing advantages. But after you guys watch the entire whatever-this-is tomorrow I will be interested to see the questions and answer some of them. "

http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1104389

Ohaaaa Oyun ici modellemeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirrut Imwe -- 1 Eylül 2015; 6:22:28 >

• Halo 5 grafikleride mükemmel ve oyun çıkmasına 1 ay var ama ama daha optimizasyon devam ediyor.Karakter modellemeleride mükemmel oyun içiyse işte o zaman en iyi modellemelere sahip oyun olacaktır.Ve sinematik açılışıda çok güzel olmuş sanki insan bilimkurgu filmi izliyor gibi star wars gibi çok iyi olmuş.Artık xbox one kimse durduramıyacak dx12 ile sıfırdan geliştirilmiş halo 6 hayal edemiyorum.

• iyi bayramlar.tek satın alma hakkım var.Halo 5 ile Star Wars™ Battlefront arasında kaldım. :/

• quote:

Orijinalden alıntı: saameet_06

iyi bayramlar.tek satın alma hakkım var.Halo 5 ile Star Wars™ Battlefront arasında kaldım. :/

Halo tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.