Şimdi Ara

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.354
Cevap
10
Favori
42.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: profxxx

Masterchief düşman olmuş.Yersen...Ne diyosun bu işe Ömer? Ben yalan olur diyorum

Valla hacı bana da Master Chief'i düşman yapacaklarmış gibi gelmiyor. Her trailer'da buna vurgu yapıyolar nerdeyse ve acayip hype oldu şu ana kadar. En son Halo 3 için bu kadar heycecanlanmıştım. Hikayeyi acayip merak ediyorum..Ama Master Chief'i silmek kolay değil. Phil Spencer'ın da dediği gibi eğer Xbox bugüne geldiyse bu Master Chief (Halo) sayesinde oldu. İlk Xbox'da Halo bu kadar deli satmasaydı 360 gelmeyebilirdi bile. Halo 1 ve 2'nin hayvan gibi satması ilk Xbox'ın 20 milyon satmasına neden oldu. Alanların %90 'ı Halo için aldı konsolu. Yani kısacası Master Chief'i silmek o kadar kolay değil. Agent Locke'da baya karizma bir karakter. Oyunun sonunda ne olacak çok merak ediyorum, Locke'a mı bişey olacak Chief'e mi bişey olacak yoksa Locke tıpkı Halo 2'de bir grup covenant kabilesinin gerçeği görüp high charity'ye düşman olması gibi gerçeği görüp Chief'in tarafına mı katılacak.Arbiter reyiz de trailerın birinde Locke ile konuşuyordu , o nun hikayede payı ne. Bir sürü olasılık var ama şu kesin hikaye ne olursa olsun bomba olacak gibi gözüküyor

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Gazladıkça gazlıyo herifler beni de 4'den falan çok daha heyecanlandırdı bu oyun. Bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Dayanamadım, duramadım, bunu da ön sipariş yaptım.
    Daha Master Chief Collection'ı bitiremedim yalnız, hemen onu aradan çıkarmam gerek

Kesinlikle bitirmelisiniz. Çok uzun oyunlar değiller zaten, dördü de ya bir oturuşta ya da iki günlük sıkı bir süreçte bitirilebilir. Halo 5 gelmeden ısınma niyetine ben de MCC'yi döndüm bir tur yaz bitmeden; bir tek ilk oyunu yarısında bıraktım şimdilik ki onu MCC ve One gelmeden evvel oynayıp bitirmiştim zaten, ama 5 gelmeden bitirmeyi düşünüyorum bir ara diğer oyunlardan fırsat olursa. İlk oyunda aynı yerlerde dönüp durmayı ve belli noktalarda tekrar etmesini sevmiyorum sadece, seriyi genel anlamda çok sevmeme rağmen.

Halo konusunda Bungie'ye saygım çok büyük ve işlerini her zaman takdir ediyorum ancak 343'ün de özellikle hikaye anlamında seriye kattığı yeni boyut merak uyandırıcı, bu anlamda multiplayer kadar hikaye modunu da çok merak ediyorum ki Witcher 3'ten bu yana bu kadar beklediğim ilk oyun bu, geçmiyor günler. Chief ve Locke mevzusunda belli bir noktaya kadar birbirlerine karşı olup bir noktadan sonra Locke'un da Chief'in durumunun ve kayıp olduğu zaman boyunca ne yaptığının farkına varması sonrası daha büyük bir tehlike uğruna beraber savaşmaları muhtemel ama bu sefer de bu durum direkt Halo 2'yi çağrıştıyor olacak ve fazla tahmin edilebilir, Locke deseniz tek oyunluk bir karakter olacağını kesinlikle düşünmüyorum, Chief'in de son oyunu Halo 6 olacak gibi görünüyor şimdilik. Bakalım ne olacak, 343'ün single anlamında bu sefer yapacaklarını cidden merak ediyorum, düşündüğüm bir takım teoriler ve bir çok hayranın yürüttüğü tahminler var ama.
    Doctor Halsey de işin içine daha fazlasıyla girip Chief'in Cortana'yı geri getirme uğruna yapmak isteyeceği bazı şeyler ona hain damgası da yedirtebilir, Halo 3'ün sonundan beri ne yaptığı çoğu kişi tarafından bilinmiyor malum, Halo 4'ün sonu ve Cortana'nın kaybı itibariyle de daha farklılaşmış ve makine ile insan ayrımını görmüş bir Master Chief var ortada, muhtemelen Chief Halsey'e yardım edecek gibime geliyor. Gerçi özellikle 343 bu Chief ve Cortana bağına gereğinden fazla ve artık daha zorlanırsa yersiz kaçabilecek derecede sıkıca yüklenme sınırına yaklaşacak gibi geliyor bana, eğer o mevzudan işleyerek Chief'in hain görülme hikayesini inşa edebilirler gibi, John'u daha insan gibi hissettiren biriydi malum Cortana.

Sırf o tanıtıma bakarsak eğer
    Chief'i bulmak ve "avlamakla" görevlendirilmesi sonucu onun hakkında daha fazla bilgi toplayıp geçmişine hakim olabilmek adına Arbiter'la konuşmaya gidiyor, burdan hareketle muhtemelen Locke'un Chief'i bulması ve yakalaması görevinde ona yardım edecek gibi. Ama bununla kalmayacaktır elbet, hatta buradan bir başka ters köşe çıkabilir diye bile düşünüyorum, iş birliği yapması için de Locke'un Arbiter'a önereceği sağlam bir şey olması lazım. Bu tahminim konusunda dayanağım yok ama beşinci oyunla Arbiter ölebilir gibime de geliyor, 343i destekleyici bazı karakterleri öldürmekten çekinmeyeceklerini söylemişti, ki bir şey olmasa iyi olur, severim kendisini ki Chief'ten sonra serinin en sevilen karakteri olabilir, başına bir şey gelmez umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 4 Ekim 2015; 14:49:16 >

• Karşılaştırma yapmak biraz saçma ama sizce destiny the taken king legendary edition mu alıyım yoksa halo 5 mi ?(halo story sini tam bilmiyorum ama çok istiyorum oynamak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xKayle -- 4 Ekim 2015; 21:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xKayle

Karşılaştırma yapmak biraz saçma ama sizce destiny the taken king legendary edition mu alıyım yoksa halo 5 mi ?(halo story sini tam bilmiyorum ama çok istiyorum oynamak)

hocam tabiki kesinlikle halo5 almalısın.destiny den uzak durun kendini çok tekrar ediyor oyun.dediğiniz gibi kıyaslama yapmak çok saçma olur.halo5 için konsol aldım düşünün artık
  • Halo 5 i çok severim ama işte hikayeyi bilmeden garip olucak :) neyse zaten ben multiplayercıyım çoğunlukla
  • Bu sene hikayesini en çok merak ettiğim oyun, her video ile daha da meraklandırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 4 Ekim 2015; 22:15:42 >
  • He birde halo 5 en ucuz nerden bulabilirim ?
  • Ben Rusya storedan almıştım 140tl civarıydı.

• plati'den gift card alabileceğim bir satıcı tavsiyeniz var mı acaba ? yada daha başka sitelerden alıyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Chief ogrenmemesi gereken birseyleri ogrenmis olabilir UNSC sandigimiz gibi degildir kim bilir isin icinde Kelly ve Fred gibi kitaplarda ve backstoryde olan diger Spartan 2 lerde var. Locke un saf degistiriceginide dusunmuyorum acikcasi bi halo 2 olayi yapmazlar.Olme konusunda ise Arbiter hatta Blue Team veya Osiris den olenler bile olabilir.Serinin hikaye bazinda en saglam oyunu geliyor bakalim.

• Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Zaten gün içinde maksimum 1-2 saat oynayabiliyorum, bazı günler sağa sola çıktık mı o da yalan oluyor, ya da PC'deki onlarca oyunla vakit geçirmeye çalışıyorum

Bir de bu ara Destiny'e takıldım, paso ondaydım karakteri geliştiricem diye... Artık MCC'ye kasayım da bitireyim bari, 20 günüm var, nasıl olacak bilmiyorum, daha ilk Halo'dayım, araçla bi mekanın içinde dolaştığımız yere geldim, çok başlardayım yani, oturup bi h.sonu geceleyip ilerleyeceğim herhalde artık
  • 60$'a US store dan oyunu aldık iniyor birde yanına AC Syndicate aldık Ekim de bu iki oyun baya götürür beni Kasım da Tomb Raider ve NFS akar zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krala az kaldi

• Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Arbiter'a bir şey olacağını sanmıyorum çünkü bu savaşta bir tarafı yok gibi , Locke bilgi almak için onun yanına gidiyor ama Arbiter bilgi veriyor mu vermiyor mu burası belli değil henüz , belki de Locke onu ikna edip bilgi alıyordur. Oni'nin neden Chief'i öldürmeye çalıştığı konusunda birçok teori üretilebilir ama Chief'in cortana öldükten sonra kafayı sıyırması pek mümkün değil çünkü Chief'in birşeyin peşinde olduğu belli , büyük ihtimalle Oni'nin açığa çıkmasını istemediği birşeyin peşinde ve Oni Chief'e eğer peşine düşersen seni sileriz dedi. Tabi hikayede Covenant ve Forerunner'ların durumu ne bu da önemli, yani hikaye Chief ile Oni arasında mı geçecek yoksa Forerruner'lar ve Covenent'lar da işin içinde olacak mı bu oyunda bu da soru işareti.

Hikayeyi çıkar çıkmaz bitireceğim , multiyi zaten bir sonraki Halo'ya kadar oynayacağız efsane geliyor

• Chief dünyayı kaç kere kurtardı bilmiyorum ama locke denen Apaçi ile oynamak istemiyorum. Chief kaç oyundur yirtinirken siz nerdeydiniz ? Şimdi hainmi ilan edecekler chief i. Arbiter satmaz chief i ayrıca delikanlı uzaylıdır. Locke denen zıpçıktı yüzünden chief e düşmanmı olcaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Chief dünyayı kaç kere kurtardı bilmiyorum ama locke denen Apaçi ile oynamak istemiyorum. Chief kaç oyundur yirtinirken siz nerdeydiniz ? Şimdi hainmi ilan edecekler chief i. Arbiter satmaz chief i ayrıca delikanlı uzaylıdır. Locke denen zıpçıktı yüzünden chief e düşmanmı olcaz.

Yok gibi de oyun boyunca ne olacağını bilemeyiz, 343i Halo 4'ten iki kat daha uzun bir hikaye modu vaat etmişti, bunun dolu dolu olacağını varsayarsak eğer hikaye dallanıp budaklanabilir ve de ters köşeleri olabilir. Şu an bize verdikleri itibariyle Arbiter'ın tarafı yok evet, o ara sahnede de Chief ortalarda yoksa mutlaka sebebi olduğunu söylüyor, Locke da zaten ben de onun peşindeyim diyor ancak Arbiter'ın Halo 5'te olan rolü bununla da sınırlı kalmayacaktır sadece. Ben de ihanet etmeyeceğini ve Locke'a yardım etmeyeceğini düşünüyorum, Halo 3'ün sonundan beri Chief'in ne yaptığını ve nerede olduğunu o da bilmiyor olabilir zaten ancak MCC'nin terminallerinden çıkan şöyle bir mevzu da var, Arbiter'ın Halo 4 ile Halo 5 arası yaptığı bir şeyden bahsediyor olabilir. Chief de Locke da geçmişinden yaptığını biliyor zaten, o yüzden Halo 5'te göreceğimiz bir şey olmalı.

quote:

"I have had many names in this long war. The humans knew me as the destroyer. To the Covenant, I was Supreme Commander. The Prophets named me Arbiter. And your Master Chief calls me Friend. How well do you know your friend, human? And what will you call me when you learn the truth of what I have done."

En iyisini oyun çıkınca göreceğiz ama ben Chief'in mutlaka Cortana'yı geri getirmeye çalışacağını düşünüyorum, 343i Chief ve Cortana bağının üzerinde çok duruyor ve de Halo 4 itibariyle de insanı yönünün farkına varan bir Chief var, mutlaka Cortana'yı arayacak. Tanıtımlardan birinde de çipini elinde tutuyordu zaten, onu geri getirmek yolunda hain olarak görülen Halsey'e gitmesi ve hatta yardım etmesi ona da hain damgası yedirtebilir. Bununla beraber senin de dediğin gibi ONI'den ters bir durum çıkmasını ben de bekliyorum, ONI gizliden gizliye başkaları için -Sapient Sunrise teorileri vardı- çalışıyor ve yeni bir savaş körüklemenin uğrunda da Master Chief'i günah keçisi olarak seçiyor olabilir. Veya hiç beklemediğimiz bir şey çıkacak, fazla kalmadı 27'sine bakalım.

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Chief dünyayı kaç kere kurtardı bilmiyorum ama locke denen Apaçi ile oynamak istemiyorum. Chief kaç oyundur yirtinirken siz nerdeydiniz ? Şimdi hainmi ilan edecekler chief i. Arbiter satmaz chief i ayrıca delikanlı uzaylıdır. Locke denen zıpçıktı yüzünden chief e düşmanmı olcaz.

Al benden de o kadar. 343 ve MS reklamlarla iyice Chief'in hain olduğuna inanmamız için gazlıyor, Londra'da yapıştırdıkları Chief reklamının üzerine ertesi gün gelip hain diye ekleme yapıyorlar ama yemezler; kimin kimin tarafında olacağı ve bunca yıldır oynayıp benimsediği adamın karşısında yeni yetme Locke'u desteklemeyecekleri elbette ki belli. Locke kim arkadaş.

---------

Bu arada bu da şahane olmuş, klasik Halo CE müziğinden Halo 2 temasına, oradan 117'ye ve Halo 4'e kadar hepsinden ezgiler var.

• 1 chief
    2 arbiter

Arbiter satmaz chief i. Oyundaki en sevdiğim 2 karakter. Can dostu adamlar halo 3 den

Cortana üstüne bungie bu kadar dusmezdi ama 343 halo 4 de neredeyse insan profilinde gosterecekti cortanayi. Şimdi bu adamlar insan olarakda yaratabilirler tekrar cortanayi. Bi aşk hikâyesi istemesekte aralarında duygusal bağ olduğu kesin. Cortana zaten kezbanın halo versiyonu. Açık açık hoşlanıyor chieften.

Hikâye uzun olması normal. Ters köşe içinde ugrasicaklar muhakkak. Locke bizi bile desyekliyor olabilir gizli planda yada sonradan safa katılabilir. Arbiter muhakkak haberdardır chiefden. Söylemez ama aslan

• O afişi yıkarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

O afişi yıkarlar

Hain mi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.