Şimdi Ara

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.354
Cevap
10
Favori
42.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yeni aldım sayılır xbox one ı forza ve fifa seviyorum battlefield4 de fena değil bana göre keyif veriyo, sizce yeni çıkacak halo yu almalı mıyım? daha önce hiç halo oynamadım demosuda yok sanırım şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bryn06

arkadaslar yeni aldım sayılır xbox one ı forza ve fifa seviyorum battlefield4 de fena değil bana göre keyif veriyo, sizce yeni çıkacak halo yu almalı mıyım? daha önce hiç halo oynamadım demosuda yok sanırım şimdiden teşekkürler

Sen önce master chief collection almalısın. Kaçırırsın hikayeyi ve karakterleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gold oldu bugün itibari ile :

-Big Team Battle oyun çıktıktan daha sonra çıkacak..

-Forge modu Aralıkta çıkacak .

-Oyun çıktıktan sonra 18 tane daha harita yayınlanacak ve hepsi ücretsiz..

• 18 ücretsiz harita çok iyiymiş. İnşallah haritalar Reach'deki gibi olur.

• Halo 3, 12 milyonluk konsolda ilk haftasında 4 milyon kopya satan bir oyundu. Bungie farkıydı tabii şuan xb1 15 milyon olduğu halde ilk haftasında 5. oyunun 2 milyon'u bulacağını bile sanmıyorum. X360 canavar gibiydi, halo efsaneydi harika günlerdi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 8 Ekim 2015; 1:02:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Halo 3, 12 milyonluk konsolda ilk haftasında 4 milyon kopya satan bir oyundu. Bungie farkıydı tabii şuan xb1 15 milyon olduğu halde ilk haftasında 5. oyunun 2 milyon'u bulacağını bile sanmıyorum. X360 canavar gibiydi, halo efsaneydi harika günlerdi :(

Halo 3 geçen neslin en efsane oyunuydu, onu herhangi bir oyunun yakalaması çok zor. Sonradan çıkan ODST versiyonuyla beraber 19 milyondan fazla satmış bir oyundan bahsediyoruz ve üstelik korsanın da dibine vurulduğu zamanlarda bu satış rakamını yakalamış bir oyun.

Bungie farkıydı tabiki ama o Bungie'nin birçoğu (özellikle önceki Halo oyunlarının yapımında önemli rol almış kişiler) şu anda ya 343 i'de ya da Microsoft'un farklı bünyelerinde zaten. Bungie'de şu anda üst yönetim dışında eskilerden pek adam kalmadı. Halo'nun birçok soundtrackını yapan Marty O'donnell 'in bile parasını ödemedi ve davalık oldu Bungie ve davayı kaybetti. Destiny'nin hali ortada zaten , Halo nerde Destiny nerde..

• arkadaşlar oyunu us tan ön sipariş vermek istiyorum.yeni hesap açıp içine 60 dolar yükleme niyetim var.
    http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-Gift-Card/productID.289171900
    bu adresten almam gerek heralde.kartlarda sıkıntı oluyor mu???adres bilgilerine falan ne yazmamız gerek???bu arada ön yüklemeye nezaman açılır oyun???bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

O afişi yıkarlar

kim yaptı ulan bunu
  • Merhabalar, tonlarca sorum var (merak etmeyin hikaye hakkında değil )
    1. Oyun tr'de çok pahaı bir alternatif var mı?
    2. 2 farklı şekilde çıkıyormuş, 70-80₺ daha fazla verip o ekstraları almak değer mi?
    3. Konuda gezinirken gold gördüm, gold edition gibi bir şey mi?
    4. Hikaye modu pek bilinmiyor ama co-op olacağı tahminimce. Mp'de olduğu gibi matchmaking yoktur orada herhalde?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, gt: TarikEnes birlikte oynarız :D

• Beyler destny den sıkıldım baya ama onun gibi bir oyun istiyorum..bu oyun beni sararmı birlikte oynayacağımız grup varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

arkadaşlar oyunu us tan ön sipariş vermek istiyorum.yeni hesap açıp içine 60 dolar yükleme niyetim var.
    http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-Gift-Card/productID.289171900
    bu adresten almam gerek heralde.kartlarda sıkıntı oluyor mu???adres bilgilerine falan ne yazmamız gerek???bu arada ön yüklemeye nezaman açılır oyun???bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim

hadi arkadaşlar ps foruma yazsaydım şimdiye bir sürü cevap gelirdi.yok mu ön sipariş veren fikri olan???

• quote:

quote:

arkadaşlar oyunu us tan ön sipariş vermek istiyorum.yeni hesap açıp içine 60 dolar yükleme niyetim var.

hadi arkadaşlar ps foruma yazsaydım şimdiye bir sürü cevap gelirdi.yok mu ön sipariş veren fikri olan???

Aynen hocam, ps forumlar daha aktif

• quote:

Hocam oyunu us store dan almak için mi yeni hesap açacaksınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: RedMatch

Merhabalar, tonlarca sorum var (merak etmeyin hikaye hakkında değil )
    1. Oyun tr'de çok pahaı bir alternatif var mı?
    2. 2 farklı şekilde çıkıyormuş, 70-80₺ daha fazla verip o ekstraları almak değer mi?
    3. Konuda gezinirken gold gördüm, gold edition gibi bir şey mi?
    4. Hikaye modu pek bilinmiyor ama co-op olacağı tahminimce. Mp'de olduğu gibi matchmaking yoktur orada herhalde?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, gt: TarikEnes birlikte oynarız :D

1- Rusya'dan alabilirsiniz , rus marketiyle uğraşmak istemiyorsanız USA'den alın TR'den daha ucuza gelir.
    2-Diğer versiyonda REQ packler var Warzone modu için , Warzone modunu oynamayı düşünüyorsanız pahalı versiyonu tercih edebilirsiniz ancak REQ packler oyun içinde maç kazandıkça da kazanılıyor yani pay to win değil.
    3-Hangi versiyondan bahsediyorsunuz ?
    4-Campaing co-op da matchmaking olacak mı olmayacak mı bende bilmiyorum açıkçası ama matchmaking olmasa bile forumdan adam bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Attila the Great

quote:

Doğrudur hocam hesabı açtım zaten ama 60 dolar alıp yüklemem lazım.yükleme nasıl olacak?bilgisi olan bir arkadaş arıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Attila the Great

quote:

Doğrudur hocam hesabı açtım zaten ama 60 dolar alıp yüklemem lazım.yükleme nasıl olacak?bilgisi olan bir arkadaş arıyorum

Yeni hesap açmanıza gerek yoktu ki, mevcut hesabınızın bölgesini Amerika olarak değiştirdikten sonra hesabınıza 60 dolarlık bir gift card tanımlayarak oyunu satın alabilirdiniz.

Neyse, Amazon veya onun gibi, ki Amazon'u öneririm aslında, bir siteden 60 dolarlık bir gift card alın, Xbox üzerinden veya Xbox.com'dan bu kodu hesabınıza tanımlayın, sonra da bu parayı kullanarak oyunu US Store'dan satın alın.

----

Gold denmesi şu, bir oyunun gold olması yapım sürecinin tamamlandığı ve artık basıma hazır olduğunun bir diğer söylenişidir; Halo 5'in gold olması da bu, yoksa Gold Edition diye bir şey yok elbet. Yine siz bilirsiniz ama diğer edition'ı ben önermem, standard versiyonunu tercih ettim mesela ben, Warzone için verdiklerini oyun içinde de kazanabilir ve de Chief'in kökenini anlatan Fall of Reach animasyonunu oyunun bu versiyonunu satın almamış olsanız da bir şekilde izleyebilirsiniz nasılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 11 Ekim 2015; 19:16:52 >

• REQ Pack'lerin oyun içi ve gerçek fiyatları belli oldu;

• Sağolun bilgilendirmeler için, sadece şunu sormak istiyorum. Konsoldan değil de pc'den alsam bir şey fark eder mi?
    Bölge değiştirmem sonucu bir sıkıntı olur mu?

• RedMatch R kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sıkıntı olmaz, bölge değiştirebilmek Microsoft'un size tanıdığı bir imkan zaten. Konsoldan ya da PC'den almak da fark etmez, bu ikisinden istediğinizden alabilirsiniz, ancak Xbox.com'dan alırken de öncelikle bölge değiştirmeniz gerek. Rusya'dan alacağım diyorsanız zaten konsoldan olmuyor, tek imkan PC'den almaktı en son bildiğim kadarıyla.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.