Şimdi Ara

HALO 5: GUARDIANS-ANA KONU (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.354
Cevap
10
Favori
42.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam tekrar rahatsız ediyorum ama amazondan gift card almada sıkıntı var.konularıda inceledim gift card almak isteyenlerin çoğu amazon tarafından banlanmış.amazona üye olan arkadaşımdan rica ettim ada türkiye ye satış yok dedi.başka bir yolu yok mudur acaba???
  • Amazon'dan alıyorum da online game code olarak mı alıyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mvlt42 kullanıcısına yanıt
    http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-Gift-Card/productID.289171900
    Buradan alın, adrese ABD den herhangi bir eyaleti girmeniz gerekiyor. Tabi bazıları vergi alıyor. En son New hampshire den vergi kesilmiyordu ama siz yinede diğer arkadaşlara bir sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

hocam tekrar rahatsız ediyorum ama amazondan gift card almada sıkıntı var.konularıda inceledim gift card almak isteyenlerin çoğu amazon tarafından banlanmış.amazona üye olan arkadaşımdan rica ettim ada türkiye ye satış yok dedi.başka bir yolu yok mudur acaba???

Türkiye adresi girerseniz alamazsınız zaten. Amerika üzerinden bir adres girmeniz şart, tercihen California adresi girin ki aldığınız fiyata ek olarak bir de vergi kesilmesin, ben California Üniversitesi'nin adresini kullanıyorum ve üç yıldır gerek PSN gerek de XBL için defalarca kod satın aldım Amazon üzerinden, hiçbirinde de en ufak bir problem yaşamadım. Oldu da ufak bir ihtimalle yaşadınız diyelim, her halükarda en iyi derecede yardımcı olan bir kuruluş zaten. Gift card almak isteyip de banlananları hiç duymadım ama diyorsanız vardır muhakkak, ancak dediğim gibi geçerli bir Amerika adresi girilmiş Amazon hesabından bir sorun yaşamanız için en ufak bir sbeep yok.

---

Evet, 25 haneli bir kod olarak geliyor. Alışveriş tamamlandıktan hemen sonraki ekranda, hesabınızdaki siparişler bölümünde ya da sipariş tamamlandıktan hemen sonra gelen mailde bu kodu görüntüyebiliyorsunuz istediğiniz zaman.

• 3750 rus rublesi çektim plati.ru'dan. Ön siparişi verdik bakalım 155 TL'ye geldi. Gelsin şimdi ay sonu.

• Oyunun harddisk'te kapladığı alan 60 GB olacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Oyunun harddisk'te kapladığı alan 60 GB olacakmış.

60 gb çokmuş ya
    ---
    Baya zorluklar çektinten sonra 1 saatlik uğraşı ile us store'dan aldım oyunu. Benim orada akrabalar var onlar adresi kullandım, bilmiyorum belki de hata yapmışımdır. Başka adres kullansaydım vergisiz olurdu fln :)

• Ulan hype'ın dibine vurdular bu nasıl bişey böyle , kendimden geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Ulan hype'ın dibine vurdular bu nasıl bişey böyle , kendimden geçtim

Heyecandan içim kıpır kıpır, ama aynı zamanda çıkınca oynayamayacağım için de ağlıyorum resmen

• Becomes the hunted

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Ulan hype'ın dibine vurdular bu nasıl bişey böyle , kendimden geçtim

Ömrü billah hic bir oyunda böyle bir Hype görmedim arkadas.Milleti catir catir catlatiyorlar adamlar her bir video da.Abartmiyorum galiba srinin en iyi Halo oyunuyla karsi karsiyayiz

Bir sou daha mesajlara video ve resim ekliyorsunuz? Imgur ve hizli resim gibi siteleri kullaniyorum ama yiende fail veriyor.Bir söyleseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirrut Imwe -- 13 Ekim 2015; 10:03:35 >

• Arkadaşlar belki daha önce soran vardı ama Yurtdışından nereden alabiliriz en uygun. Şimdi spariş geçmek istiyorum ama.
  • İlk haloda başlayan serüvenim devam edecek inşallah güzel bir yapım çıkar ortaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Arkadaşlar belki daha önce soran vardı ama Yurtdışından nereden alabiliriz en uygun. Şimdi spariş geçmek istiyorum ama.

En ucuz Rus store gözüküyor.

plati.ru dan ruble alıp rus markete geçtikten sonra redeem edip satın alabilirsiniz.
  • Biraz önce rus market ile fiyat kıyaslaması yaptım. 3600 ruble 58 dolar ediyor. Us storeda oyun zaten 60 dolar. 1-2 dolar için rus store ile uğraşmadım direk amazondan 60 dolarlık gift card alıp preorder yaptım.

Sanırım ön indirmeye açılmamış. Yaklaşık 15-20 mb olarak indirdi ve şuan my games kısmında preordered olarak duruyor. Bide preorder bonus verdi warzoneda kullanılmak üzere loadout skin vs.
  • Geçen plati.ru dan aldım ben. Mesela 1000 ruble gift card 850 rubleye satılıyor. 3750 rublelik gift kartı yaklaşık 3000 rubleye almış oldum.45-50$'a gelmiş oldu.

• profxxx kullanıcısına yanıt
    Evet doğru. Ben Fifa 16'yıda o şekilde almıştım ama bu sefer plati.ru ya bakmak hiç aklıma gelmedi direk rus storedaki fiyatla kıyasladım

Sağlık olsun aldık artık. Alacak olan plati.ru ya baksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Biraz önce rus market ile fiyat kıyaslaması yaptım. 3600 ruble 58 dolar ediyor. Us storeda oyun zaten 60 dolar. 1-2 dolar için rus store ile uğraşmadım direk amazondan 60 dolarlık gift card alıp preorder yaptım.

Sanırım ön indirmeye açılmamış. Yaklaşık 15-20 mb olarak indirdi ve şuan my games kısmında preordered olarak duruyor. Bide preorder bonus verdi warzoneda kullanılmak üzere loadout skin vs.

Hocam 3500 ruble yaklaşık 45 dolar civarına alınabiliyor plati.ru dan . Örneğin aşağıdaki satıcıda 1000 ruble 13.55 dolar.Daha ucuzları da olabiliyor zaman zaman. Bu şekilde daha ucuza geliyor Us storedan .

http://plati.ru/itm/XBOX+LIVE+card+payment+%2B+500+500+rubles+%28RUS%29/1970420

• 5-10 dolar için plati.ru ile kimse uğraşmasın bence. Geçen ay alalım dedik, 2500 ruble anında geldi ama, diğer kod için para çekilmesine rağmen işlem iptal edildi. Çekilen para da az değil, 100 lira civarı ve 3 hafta sonra iade edildi.

Şimdi çoğu arkadaş "bana olmadı, hep anında geldi kod" der ama, olana oluyor işte, şans:) Dediğim gibi, 5-10 dolar için değmez.

Yurtdışından alışveriş yapmak istemeyenler, kodları Soner'den alabilir;

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=9357
  • Xbox one Bundle ı ne kadar olur sizce?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.