Şimdi Ara

Halo Infinite 2021'e Ertelendi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mutlak eleman gibiler olduğu sürece Microsoft'un bahaneye ihtiyacı yok, bunlar buluyor yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 11 Ağustos 2020; 23:8:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni nesil konsol gücünde çıkartmayıp xbox one gibi grafikler koyup tepki almayacaklarını mı düşündüler ! arkadaş madem 2 yıl destek vereceksin eski nesile o zaman eski nesile ayrı grafik yeni nesile ayrı grafik yap tamam süreci uzatır parayıda ama mecbursun ben 12 tlf gücünde konsol alacam oynayacağım oyunun grafiği xbox one ile aynı olacak niye alıyim o zaman senin konsolunu, virüs bahanedir gelen tepkiler sayesinde ertelendi umarım yeni nesile yakışır şekilde çıkar yoksa gözümde beş para etmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: YildirimBuyucusu

Bu arada, muhaha emotu atan arkadaşlar, size giren çıkan ney onu anlamadım. Bu konsol fanboyluğunuz beni benden alıyor. Utanmasanız parti yapacaksınız. Oyunları seven bir insan, kendine gamer diyen bir insan bir oyunun sırf fanboy olduğu konsolun rakibi olduğu için sevinmez. Biraz mantık biraz akıl lütfen.

sony fanboyları felaket derecedeler yani sanki sony babasının şirketi de para kazanıyorda seviniyor dediğiniz gibi onlar oyuncu olsa başka firmanın kötü duruma düşmesini istemezler ama oyuncu değiller beş para kazanmayıp bir ton para harcayarak aldıkları konsola aşık olup diğer firmaları kötü duruma düşmesini zevkle izleyen dengesizlerdir. başka firmalar olmasa sony tekel olsa çok mu iyi olacak rekabetin ne olduğunu bilmiyorlar mı !
  • YildirimBuyucusu kullanıcısına yanıt
    Çıkartın şu gözlüklerinizi, 12 TF ile Tetris Effect mi oynayacaksınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

Orjinalden alıntı: YildirimBuyucusu

Bu arada, muhaha emotu atan arkadaşlar, size giren çıkan ney onu anlamadım. Bu konsol fanboyluğunuz beni benden alıyor. Utanmasanız parti yapacaksınız. Oyunları seven bir insan, kendine gamer diyen bir insan bir oyunun sırf fanboy olduğu konsolun rakibi olduğu için sevinmez. Biraz mantık biraz akıl lütfen.

sony fanboyları felaket derecedeler yani sanki sony babasının şirketi de para kazanıyorda seviniyor dediğiniz gibi onlar oyuncu olsa başka firmanın kötü duruma düşmesini istemezler ama oyuncu değiller beş para kazanmayıp bir ton para harcayarak aldıkları konsola aşık olup diğer firmaları kötü duruma düşmesini zevkle izleyen dengesizlerdir. başka firmalar olmasa sony tekel olsa çok mu iyi olacak rekabetin ne olduğunu bilmiyorlar mı !
    Asıl hesabınla yazsana, yüreğin mi yetmiyor? Şu mesajı okuyan herkes sahibinin kim olduğunu da biliyor...

• Sony konsol launch olarak ne vaad ediyor birde onu yazsalar iyi olacak aslında. Halo nun ertelenmesine zil takıp oynuyorlar. PS5'in çıkışında cod fifa battlefield oynayacaklar bundan haberleri yok galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 Yıldır geliştirildiği söylenen oyun “Korona bizi mahvetti zaman lazım” denilerek 10 aylık pandemi sebep gösteriliyor. Onlarda biliyor kötü bi oyun yaptıklarını, ne kadar düzeltsek kar, battı balık yan gider diyorlar.

Yapan yapıyor, evden de olsa stüdyodan da olsa. Ps Stüdyolarınıda pandemi vurdu. Ghost of Tsushima ve LoU2’yide pandemi vurdu. LoU2’de ertelendi evet ama konsollardaki en iyi grafiğe ve detayına sahip oyunlar olarak çıktılar rakipsiz.

Ben bu oyunun 2021 e ertelenmesine rağmen bile ciddi bir değişim yaşayıp “adamlar yapmış yeni nesil budur” dedirtecek bi oyun geleceğini düşünmüyorum.

F

• Ciddi ciddi korona yüzünden ertelendiğini sananlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 11 Ağustos 2020; 23:17:21 >
  • Microsoft bildiğimiz gibi

• iki bomba oyun dediğin oyunlardan biri olan last of us 2 nin senaryosu sızmasaydı eğer sony korona sebebiyle fiziksel satışlarda sıkıntı yaşanacak diye oyunu ya ps5 çıkışına belki de 2021 de çıkaracaktı. (Süresiz olarak ertelenmişti.) Allah rızası için şu fanboyluğunuzu birkaç saniyeliğine de olsa bir kenara bırakın.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Çıkartın şu gözlüklerinizi, 12 TF ile Tetris Effect mi oynayacaksınız?
    Hayır kardeşim, 12 telaflops ile ayda 30 TL'ye GamePass üyesi olup 100'lerce oyunu 4k 120 FPS oynayacağım. Ayrıca, Xbox özel oyunlarına çıktığı gün erişebileceğim ve keyfime bakacağım. Ayrıca, Series X için çıkan oyunları xCloud ile telefonda aksesuarlar ile birlikte sanki Switch oynuyormuşçasına oynayacağım. Tamam mı?
  • YildirimBuyucusu kullanıcısına yanıt
    Vallahi ne içtiysen aynısından istiyorum. 4K120 fps kısmından sonra sandalyeden düştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: darktimes7

Allah allah sen niye grafiklerine böyle dedin ki şimdi brom. Gameplay ilk çıktıgında herkes grafiklerle dalga geçerken sen çok güzel olmuş grafikler, tam halonun olması gerektiği gibi, eskiye dönmeleri mükemmel olmuş demiyo muydun ya? Niye şimdi böyle dedin?
    Yorumu okuduysan Df videosu yazmışım insan bunu değil önce Df videosu ne diye bir sorar demi güzel kardeşim!:)
  • halonun ertelenmesi ms icin baya kotu bir durum, amerikan pazarindan ciddi bir pay alabilecekken bu durum sekmeye ugratacaktir konsol satislarini.

Tr'den bakmak hata olur, bugun amerikada sadece halo cikacak diye ps5 yerine xbox almayi tercih edebilecek biri örümcek adam tam bir oyun olmasa bile tercihini ps5'ten

yana kullanabilir daha sonra xbox alirim diyebilir.örümcek adamin amerikada pazarlama gucu buyuk, tam oyun olmasa da birsey degistirmeyecektir yoksa sonynin elinde cikis

oyunu olarak pek bir sey yok su ana kadar aciklananlar acisindan en azindan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywalkerx

halo üzdü hocam bu oyunu bekliyordum
    Yapacak bir şey yok hocam bekleyeceğiz. :)
  • iyi toparlasınlar biraz. Halo'yu severim. ama oyun gerçekten çok kötü görünüyordu. Güzel bir şey çıkarsa alırım Steam'den. inşallah.

• Gayet mantıklı karar oyunu toparlayacaklardır.Bakmayın siz bu fanboylara gayet zevkli oyun olacakdır eski oyunları gibi.Oynar geçeriz diğer her oyunda olduğu gibi.Tlou 2 ile bir açık dünya oyunu kıyaslamayı bırakın artık sıkmaya başladı.Mühendislik harikası bir oyun ama oturup Tlou2 performansını bir açık dünya oyundan beklemek...???Yapsa yapsa bir Rockstar yapardı ki yaptı birde Cdpr gelecek oyununda o seviyeye çıkar belki ulaşmışlardır göreceğiz.

• Halo'yu sallayan varmıymış???
  • He ya bu MS iyi yapıyor Damage control işini. o da ayrı konu. Corona he.. Hee yedik. Neyse toparlayın oyunu da güzel bir Halo görelim.

• $500M bütçe ile early access'den hallice oyun çıkartmaya çalışırsan ertelemek zorunda kalırsın tabi, phil abilerinden azarı yemişlerdir. Halo için iyi de series x için baya kötü haber, ABD'de sırf halo için konsol alan kitle var satışlar baya düşecektir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.