< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HALO INFINITE - XBOX ANA KONU (103. sayfa)
-
-
Level sistemi leş gibi, doğru düzgün map yok.
Multisi çok akıcı ama bunlar olmayınca devamlılığını sürdüremiyor.
Böyle şahane bir multiplayer yapmayı başarmışlar, beslemek zor gelmiş adamlara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 23 Ağustos 2022; 10:44:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nokta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
campaign'den tam anlamıyla zevk alabilmek için önceki oyunları oynamalı mıyım? oynamama gerek yoksa infinite'a kadar olan kısmı özetleyen bir video ya da yazı var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen nesil sonuna kadar başka bir Halo oyunu olmayacak, Forge ve Co-op yanına eklenecek bir şey olur mu acaba.. oyunun gunplay'i o kadar iyi ki çıktığından beri son dönem hariç uzaklaşamadım :D
pure xbox343 To Provide Update Next Week About The Future Of Halo Infinitehttps://www.purexbox.com/news/2022/08/343-to-provide-update-next-week-about-the-future-of-halo-infinite
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son güncellemeden sonra baya oyuncu team doubles ile ranked doubles oynamaya başladı galiba. Ranked arenada maç bulma süresi çok uzadı 😒
Oyunun hikaye kismi paralimi multi oynuyabiliyorum hikaye girmiyor gamepass ultimate sahibiyim
Hikaye kısmı Game Pass Ultimate üyeliğine dahil. Oyun ve eklentileri yönet kısmından hikaye modu içeriğini yüklediniz mi?
Xboxi yeni aldim direk storedan indir dedim indirdi hatta hikaye kismini biraz oynadim kapa ac yaptim girdigim multi oynababiliyordu solo kisminda odeme ekranina attı
Nedenini maalesef bilmiyorum. Reddit’e bakacağım.
Tesekkur ederim
Hocam arastirmaniza gerek kalmadi simdi garip bi sekilde girdi
-
-
Cod a geçmeyi düşünüyorum artık
MW iyidir tabi, ama Halo İnfinite den aldığım hazzı vermesi mümkün değil. Oyun icin uzun zamanlar ayiramiyorum artik o yüzden oyun simdiki haliyle sıkıcı degil. Sadece Co-Op iicin bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
343'e acayip bir tepki var, ms'in yerinde olsam komple bütün ekibi dağıtırım. Bir Halo oyununda split coop olmaması nasıl bir rezilliktir
MCC oynamak isteyen var mı
Temporary_FriendyoutubeI still love Halo and will keep playing it, but I am heartbroken it's launched in such a poor state. Remember, the game was supposed to release a full year before it actually released. Only reason it didn't was because a gorilla got meme'd on. It could've been worse.https://www.youtube.com/watch?v=ztbczh5wjNI -
jackfragsyoutubeHalo Infinite seems to have just disappeared? What happened to this game, it was really fun! Let me know your thoughts below. Leave a LIKE and a comment, thanks for watching.https://www.youtube.com/watch?v=bDTXRsZAxPE&feature=youtu.be
Şu oyunun o kadar potansiyeli vardı ama o kadar kötü desteklendi ki piyasada eşi benzeri olmayan bir durum.
Piyasada ki diğer rakipleri Apex, Warrzone, Fortnite ve hatta BF2042 bile içerik eklerken oyun başında çıkması gereken içerikler 1-1.5 sene sonra geliyor.
Combat ı diğer fps lere göre ayrı hissettiriyor müzikleri şahane ama dönüp durup aynı içeriği oynarken buluyorsun. Kendimi sürekli 2-3 ayda bir yükleyip 1-2 gün takılıp geri silerken buluyorum.
Kapalı betasındayken ne kadar sevmiştim oysaki fakat battlepass skinleri dışında herhangi progress sistemi bile olmaması oyunu amaçsızlaştırıyor.
-
Şaka gibi adamlar 1 yıldır co-op güncellemesini çıkaramadı şimdi de Kasım’a ertelenmiş
Ben böyle rezillik görmedim. Bu beceriksiz 343’e bir daha Halo yaptırırsa yazıklar olsun Microsoft’a.
Sildim gitti çöpü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X