Şimdi Ara

HALO INFINITE - XBOX ANA KONU (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.409
Cevap
27
Favori
103.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet coop nasıl silebilirim hikaye oynasam yeterli Xbox da yer kalmadıda 🤦🏻‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Level sistemi leş gibi, doğru düzgün map yok.

Multisi çok akıcı ama bunlar olmayınca devamlılığını sürdüremiyor.

Böyle şahane bir multiplayer yapmayı başarmışlar, beslemek zor gelmiş adamlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 23 Ağustos 2022; 10:44:16 >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Nokta 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • campaign'den tam anlamıyla zevk alabilmek için önceki oyunları oynamalı mıyım? oynamama gerek yoksa infinite'a kadar olan kısmı özetleyen bir video ya da yazı var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhtemelen nesil sonuna kadar başka bir Halo oyunu olmayacak, Forge ve Co-op yanına eklenecek bir şey olur mu acaba.. oyunun gunplay'i o kadar iyi ki çıktığından beri son dönem hariç uzaklaşamadım :D

pure xbox
    343 To Provide Update Next Week About The Future Of Halo Infinite
    https://www.purexbox.com/news/2022/08/343-to-provide-update-next-week-about-the-future-of-halo-infinite

• Son güncellemeden sonra baya oyuncu team doubles ile ranked doubles oynamaya başladı galiba. Ranked arenada maç bulma süresi çok uzadı 😒

• Oyunun hikaye kismi paralimi multi oynuyabiliyorum hikaye girmiyor gamepass ultimate sahibiyim

• hhornek kullanıcısına yanıt
    Hikaye kısmı Game Pass Ultimate üyeliğine dahil. Oyun ve eklentileri yönet kısmından hikaye modu içeriğini yüklediniz mi?

• yodayoucancallme kullanıcısına yanıt
    Xboxi yeni aldim direk storedan indir dedim indirdi hatta hikaye kismini biraz oynadim kapa ac yaptim girdigim multi oynababiliyordu solo kisminda odeme ekranina attı

• hhornek kullanıcısına yanıt
    Nedenini maalesef bilmiyorum. Reddit’e bakacağım.

Tesekkur ederim

Hocam arastirmaniza gerek kalmadi simdi garip bi sekilde girdi

• 343 neden bu kadar ağır hareket ediyor, bu işin tadı kaçmaya başladı artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

343 neden bu kadar ağır hareket ediyor, bu işin tadı kaçmaya başladı artık

Nesil sonu ancak kendine gelir bu oyun :)) sezon 3 martta oha senede 1 sezon gidiyo oyun. Co-op agustos dediler kasıma gitti. V1.0 olmasına daha cok var bu oyunun ;))

• Cod a geçmeyi düşünüyorum artık

• MW iyidir tabi, ama Halo İnfinite den aldığım hazzı vermesi mümkün değil. Oyun icin uzun zamanlar ayiramiyorum artik o yüzden oyun simdiki haliyle sıkıcı degil. Sadece Co-Op iicin bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 343'e acayip bir tepki var, ms'in yerinde olsam komple bütün ekibi dağıtırım. Bir Halo oyununda split coop olmaması nasıl bir rezilliktir

• MCC oynamak isteyen var mı

Temporary_Friendyoutube
    I still love Halo and will keep playing it, but I am heartbroken it's launched in such a poor state. Remember, the game was supposed to release a full year before it actually released. Only reason it didn't was because a gorilla got meme'd on. It could've been worse.
    https://www.youtube.com/watch?v=ztbczh5wjNI
  • jackfragsyoutube
    Halo Infinite seems to have just disappeared? What happened to this game, it was really fun! Let me know your thoughts below. Leave a LIKE and a comment, thanks for watching.
    https://www.youtube.com/watch?v=bDTXRsZAxPE&feature=youtu.be

Şu oyunun o kadar potansiyeli vardı ama o kadar kötü desteklendi ki piyasada eşi benzeri olmayan bir durum.

Piyasada ki diğer rakipleri Apex, Warrzone, Fortnite ve hatta BF2042 bile içerik eklerken oyun başında çıkması gereken içerikler 1-1.5 sene sonra geliyor.

Combat ı diğer fps lere göre ayrı hissettiriyor müzikleri şahane ama dönüp durup aynı içeriği oynarken buluyorsun. Kendimi sürekli 2-3 ayda bir yükleyip 1-2 gün takılıp geri silerken buluyorum.

Kapalı betasındayken ne kadar sevmiştim oysaki fakat battlepass skinleri dışında herhangi progress sistemi bile olmaması oyunu amaçsızlaştırıyor.

• Şaka gibi adamlar 1 yıldır co-op güncellemesini çıkaramadı şimdi de Kasım’a ertelenmiş

Ben böyle rezillik görmedim. Bu beceriksiz 343’e bir daha Halo yaptırırsa yazıklar olsun Microsoft’a.

Sildim gitti çöpü

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.