|
Haluk Levent kripto parası geliyor
-
-
Imajla kandirmaca ...
-
Konunun CHP ile alakası?? (Cumhuriyetçi ve Atatürkçüyüm)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İş bank
Biraz boş yaptın yani
Su ve poset ekmege zammı kim yaptı .
Kelle vergisi alan ve azınlık mallarına çöken kim ?
Hdp olmasa siz bir hiçsiniz.
Puhaha, 2 sene önceki kripto ne ara geldi...
Sadece btc, ve eğer etfsi onaylanırsa eth'de işlem yapar, saklarım.
Bunlar dışında hepsi shitcoin ve ciddiye bile alınmaz
Chp ve solcular. Tip ve hdp ile de ortaklıklar.
Para olan yerde haluk , bal tutan parmağını yalar kısacası
Konu Bitexen Haluk Levent ve depremzedelerle ilgili ticari tartışmalar dönmesi gerekirken yorumlarda saçma sapan alakasız siyasi tartışmalar doğuyor. Olay cümlenin başındaki kişi ve kurumlarla alakalı
Dünya kadar yardım yapmış olsa da bunun aynı zamanda imaj olduğunu kör nenem bile görüyor
CHP=AKP diyeyim ...
Ben se AKP li degilim ...
Gecisme yapabilir misin ? Aristo Mantigiylan ...
H. Levent algiyla kendini unutturdu! ... Eski davalari unutmustur balik hafizalilar ...
Sirketleri de son depremlerden sonra Denetleme ye acilacak denildi ne oldu ? Bir sonuc cikti mi ?
Bu islerde bir kisi harbi duzgun olsa ( Haluk Levent diyelim ) geri kalan devasa sistemdekilerin yozlasmadiklari yoz olmadiklarinin kanaati mi var ?
Bu kadar saf / naif olmayin.
Sistem kendi icinde ahlakli erdemli liyaktli denetlenebilir seffaf ise tedbirleri de alinmisa geriye sadece pazarlama olarak dogal olarak Haluk Levent algisal olarak guvenilirmis son yillarda diye reklam yuzu de hatta onun ismiyle kripto para veya kendisini ortak ettirme veya kendisi bile bu islere girebilir ki girmiste ... Bir kisi iyi olmasi kurtarmaz!
Bitexen firmasi varmis arkasina esas olan ...
teknolojiokuHaluk Levent, kripto para arenasına adım attı: "HALUK" Token ön satıştahttps://www.teknolojioku.com/kripto-para/haluk-levent-kripto-para-arenasina-adim-atti-haluk-token-on-satista-66830aadb126698efd06cad9Boyle unlulerin kullanildigi ponzi vurkac filan cok sirketler gormustur yurdumun insani kapar ! ... Haluk sonra da ben bilmiyordum der cikar parasini filan ali veya almaz da kendisini sukse amacli canli tutturur ...
-
Saçma bir girişim olmuş. İlgili ilgisiz her şeye atlamamak lazım.
-
Hadi hayırlı olsun !!
Chp - abb - mansur , ego / ankara kart bakiye yüklemeye komisyon almaya başladı.
Su bedava olacak , iş park neden zarar ediyor diyenler ve demirtaş neden hapiste diyenler yine öpecek solcuları.
rende binası hesapları doluşmuş yorumlara qwe
-
Fetöcüleri kudurtan adam :)
-
elektrige %38 zammı kim yaptı ülkeye 15 milyon sıgınmacıyı kim doldurdu ?
Suriyeliler olmasa hiçsiniz
-
Ne alaka
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Hadi hayırlı olsun !!
Chp - abb - mansur , ego / ankara kart bakiye yüklemeye komisyon almaya başladı. Su bedava olacak , iş park neden zarar ediyor diyenler ve demirtaş neden hapiste diyenler yine öpecek solcuları. |
Su ve poset ekmege zammı kim yaptı .
Kelle vergisi alan ve azınlık mallarına çöken kim ? Hdp olmasa siz bir hiçsiniz. |
Chp ve solcular. Tip ve hdp ile de ortaklıklar.
Para olan yerde haluk , bal tutan parmağını yalar kısacası |
Saçma bir girişim olmuş. İlgili ilgisiz her şeye atlamamak lazım. |
elektrige %38 zammı kim yaptı ülkeye 15 milyon sıgınmacıyı kim doldurdu ?
Suriyeliler olmasa hiçsiniz |
Biraz boş yaptın yani
|
rende binası hesapları doluşmuş yorumlara qwe
|
Benzer içerikler
- udf nedir
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- whatsapp neden açılmıyor
- whatsapp web nedir
- whatsapp gizli sohbet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X