Şimdi Ara

Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yarın bi işim var Sarıyer'de. Hazır gelmişken L&M dizisinin çekildiği mekanlarda fotoğraf çekileyim diyorum.

Yalnız eğer Erdal Bakkal tabelası falan yoksa, yani dizideki hali yoksa boşuna gitmeyim diyorum. Mecnun'un evine falan girebiliyor muyuz? Foursquare'den yorumları okuduğumda evde kimsenin yaşamadığını yazmışlar. Şu genç kardeşinize bi yardım edin, otobüs falan gerek yok aracımla gideceğim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 25 Haziran 2015; 21:57:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• La arkadaşlar konuya girip çıkmayın, bir şeyler yazın.

Bu fotoğraf sahte mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 25 Haziran 2015; 22:01:58 >
  • yeğenim gel bizim mekana sana bişeyler ayarlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

La arkadaşlar konuya girip çıkmayın, bir şeyler yazın.

Bu fotoğraf sahte mi?

Sahte foto
  • Nerede oturuyon kanka?

Son hali yukarıdaki gibi mi arkadaşlar?

• quote:

La arkadaşlar konuya girip çıkmayın, bir şeyler yazın.

Bu fotoğraf sahte mi?

Hocam o fotoğrafın sahte olduğunu 5 yaşındaki çocuk bile anlar, photoshop o.
    Bu arada forumdaki Yerli Diziler bölümünden L&M konusunu bul orada detaylıca dizinin çekildiği yerleri ziyaret edip resimlerle açıklamalar yapan ve nasıl gidileceğini anlatan bir arkadaş vardı baya emek vermişti. Mecnunun oturduğu evde yaşayanlar, eve almamışlar ziyarete gidenleri biraz huysuzluk yapmışlar. Konu Dışı'ndan yardım gelmez sana diziler bölümüne bak.

• O eski evi napcan kanka ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    Yorumun için sağol hocam, teşekkürler. O konulara mesaj yazdım ancak cevap gelmedi. Buraya hareketli bir bölüm olduğu için konu açtım. Mecnun'un evi haydi neyse de Erdal Bakkal'a gitmezsem vallahi içimde kalır.

• Durumu kötü ya bakkalin cami kırılmış filan her yer yazı dolu filan. Evin içine giremezsin sanırım açık değildi hatta en son içerisi aynen duruyordu. Ama gidilir be hafız bence git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatıra işte kanka. Sarıyer'e kadar gideceğiz ama oralara uğramadan geri mi döneceğiz?

• LIKE A BOSS L kullanıcısına yanıt
    Hacı yorumun için eyvallah. Camlar kırık, yazılar falan varsa gitmemek daha iyi.

Bak bu videodaki elemanların çektiği gibiyse gidilir ya.

• Sarıyer in neresine gideceksin, erdal bakkal sarıyerden biraz geride kalıyor, kireçburnu karakolun yanından merdivenlerden yukarı çık 1 dk yürü solunda kalıcak erdal bakkal, araçla gidersen de yine karakolun ordan yukarı yola sap, diğer taraftan aşağı in görürsün.
  • gitmişken evhamlı kurabiye al
  • abi ben 2 sene omce gittim. muthis yerler oralar. Hele erdal bakkalin asagisinda bi evin merdivenlerinden bir deniz mabzarasi var. 70 yasinda adami gotursen 20 yas genclesir. Cok guzel mutlaka gitmelisin. arabayla erdal bakkala kadar cik oraya park et. mecnunun evi de yukarda hemen. o sokaga arabayla cikis yoktu galiba merdiven vardi.
    eger gidip foto atarsan bana da o fotograflari atar misin? kartalda yasiyorum. bi daha gidemedim cok uzak otobusle vs.

• quote:

Hacı yorumun için eyvallah. Camlar kırık, yazılar falan varsa gitmemek daha iyi.

Bak bu videodaki elemanların çektiği gibiyse gidilir ya.

Videonun tarihi 2011 Şu anda Erdal Bakkal yazısı yok camın bir kısmı kırık içerisi harabe sanırım dediğim gibi. Artık sana kalmış ben Mecnun'un telefon müziğini(Fadimenin düğünü) duyunca bile duygulandıgim için kesin giderdim..

• Bu dizi hayatımın içine yerleşti adeta ben de gideceğim en yakın zamanda inşallah
  • Beyler yollara baktımda trafik kesin yoğun olur. Arabayla gitmek pek akıl karı değil. Gidersen otobüsle giderim herhalde. Arkadaşlarımdan bayağı ayrıntılı bilgi alacağım, yarın olmazsa başka bir gün mutlaka giderim.

Kireçburnu haritası şu an resmen kafamda, beni oraya koysunlar kendi mahallem gibi tanırım. Yorumlarınız için teşekkürler.

• Son hali böyle mekanın, resmen duygulandım. Gitmekten Vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 25 Haziran 2015; 23:31:39 >

• Ulan bişeyide düzgün bırakın be..
  • kahrolsun bağzı şeyler
    İsmail abiyi, mecnunu, irdal bakkalı, iskender abiyi özledim, o samimiyeti özledim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.