Şimdi Ara

Haluk tatarın küfretmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kanalını ben de takip ediyordum ta ki canlı yayınları ücretli yapana kadar.Kendisi de söyledi zaten parası olmayan izlemesin diye.Halbuki kanalın büyümesine katkısı olan kişiler o sgit dediği kişilerdir.

Gerçi siz burada boşuna konu açıyorsunuz ve biz boşuna yorum yazıyoruz.Atı alan çoktan üsküdarı geçti.Kitlesini oluşturmuş.Kendisi ücretli yaptığı içerikleri burs olarak veriyor ama yorum yapan kişiye böyle davranamaz.Bunun bahanesi olamaz.

• Eğer Haluk Tatar derken şu psikoloji videoları hazırlayan adamı kastediyorsanız, bence tepki göstermekte haklı; ama üslubu yanlış. Hiç kimse Youtube'ta babanızın hayrına video yapmıyor sonuçta.

• dsaewq D kullanıcısına yanıt

Sanırım klavyenin pili bitmeye başlamış. Ondan dolayı ğ tuşu basmamış. Düzenliyorum hocam. alıntıyı da silerseniz sevinirim.

• Eski bir izleyicisi/hayranı olarak söz konusu şahıs kendi kimliğinin ve haddinin dışına çıkmış, artık eski esprisi kalmamıştır. Dolayısıyla eskiden sıkı bir takipçisiydim artık önerilerimde bile görmek istemiyorum. Nedeni mi?

-Aşırı ukala

-Kasıntı

-Dediğim dedik çaldığım düdük

-Her şeyi ben bilirim

Bir de izleyenlere beğenmiyorsanız izlemeyin demez mi! Seni o noktaya getiren insanlara yiyorsa başlarda deseydin ya. Nerde, tabii atı aldı artık gerisine ihtiyacı yok.

Yazık!! Ülkemizde belirli bir seviyeye geldikten sonra insanlar neden kendi seviyesini koruyamaz anlayamıyorum..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.